Klarita -> RE: Šta smo danas kupile ? - II deo (12.9.2014 22:54:37)
|
Muve nemamo preterano, ima ih ali podnosljivo... Imali smo problem sa misevima pre dve godine. Zivimo pored pekare i naselise se i kod nas, majko mila kad se setim samo[sm=hudicek1.gif][sm=smiley19.gif] Radili smo kompletnu dezinsekciju, deratizaciju i dezinfekciju, dolazili nam neki privatnici iz Bg-a. Onda sam kupila aparat sa tV shop-a i moj problem je resen[sm=smiley1.gif] Od onda ni da privire. A, ceo komsiluk zakasa.Pred more sam ukljucivala masine istovremeno pranje i susenje, pa mi izbacivala sklopka i ja iskljucim aparat da bih ukljucila masinu za pranje i zaboravim skroz. Pre neki dan zapusila ja na potkrovlju, kad sam cula grebuckanje i krckanje umalo se nisam slognula, setim se da mi apart iskljucen, brzinski ukljucim i nastade manji stampedo po krovu i opet sve mirno [img]http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c015.gif[/img] a, dok smo ih jos lovili onda po kuci, mm uhvacenog misa zalepljenog na plocici sa lepkom prinese do aparat, on brate mili srcku dozivi od stresa ce se odlepi od ono....grrrrrrrrr, odvratno.
|
|
|
|