Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Doktorirala na SMS porukama 12.8.2009 8:35:09
|
|
|
|
Anoniman
|
ja ću na RR-u doktorirati A tema će biti recimo "Fenomen zvani RR"
|
|
|
|
RE: Doktorirala na SMS porukama 12.8.2009 8:37:52
|
|
|
|
Anoniman
|
hipoteza 1: Žene su oko 15h gladne i počinju da pričaju o hrani. (DOKAZANO) hipoteza 2: Žene mnogo pričaju o sexu. (DOKAZANO)
|
|
|
|
RE: Doktorirala na SMS porukama 12.8.2009 8:39:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Hipoteza 3 - Batina je iz raja izašla - izaziva žestoku svađu među članicama RR
|
|
|
|
RE: Doktorirala na SMS porukama 12.8.2009 8:40:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Hipoteza 4- Progutati ili ne progutati - NEODREĐENO, ZAHTEVA DODATNA ISTRAŽIVANJA
|
|
|
|
RE: Doktorirala na SMS porukama 12.8.2009 8:45:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Hipoteza 4- Progutati ili ne progutati - NEODREĐENO, ZAHTEVA DODATNA ISTRAŽIVANJA što može iscrpiti i dodatna sredstva, odnosno potrebno je napraviti anketu na više sestrinskih portala RR-a na prostoru bivše Yuge i na taj način doći do adekvatnog rezultata Hipoteza 5 - Oboriti tvrdnje britanskih naučnika da "žene ne mogu da pišu o sexu"
|
|
|
|
RE: Doktorirala na SMS porukama 12.8.2009 8:48:46
|
|
|
|
Anoniman
|
H6: Izabrati odgovor: kafana ili restoran... Žene brže popunjavaju teme koje u sebi sadrže naziv "kafana"
|
|
|
|
RE: Doktorirala na SMS porukama 12.8.2009 8:51:17
|
|
|
|
Anoniman
|
H7: Prilagoditi dete sebi ili sebe detetu
|
|
|
|
RE: Doktorirala na SMS porukama 12.8.2009 12:33:08
|
|
|
|
prolece
|
stvarno ste lude
|
|
|
|
RE: Doktorirala na SMS porukama 12.8.2009 13:52:20
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Doktorirala na SMS porukama 12.8.2009 13:53:55
|
|
|
|
Anoniman
|
to ljupki tikovi Tasho hvala Proleće hvala ...to je meni kompliment
|
|
|
|
RE: Doktorirala na SMS porukama 12.8.2009 13:55:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja najviše volim te jutarnje sprdalice, valjda još nisam dovoljno budna, pa "što na umu to na drumu (čitaj: forumu)".
< Poruku je uredio Tasha RR -- 12.8.2009 13:56:24 >
|
|
|
|
RE: Doktorirala na SMS porukama 12.8.2009 13:58:31
|
|
|
|
prolece
|
definitivno si u elementu danas. ja to sve u najboljoj nameri mislim da ste jednu-dve zaboravile, ali nema veze ne ponovilo se.
|
|
|
|
RE: Doktorirala na SMS porukama 12.8.2009 13:59:03
|
|
|
|
prolece
|
opet se rimuje
|
|
|
|
RE: Doktorirala na SMS porukama 12.8.2009 14:06:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: prolece mislim da ste jednu-dve zaboravile, ali nema veze ne ponovilo se. Znaaaaaaam!!!! H8: Da li se hlamidija prenosi polnim ili nepolnim putem?
|
|
|
|
RE: Doktorirala na SMS porukama 12.8.2009 14:09:17
|
|
|
|
prolece
|
genije, suvi genije
|
|
|
|
RE: Doktorirala na SMS porukama 12.8.2009 14:09:23
|
|
|
|
Anoniman
|
ne Tashke ...mi ekonomisti i pravnici ćemo se držati ipak ovih tema ...a ovo ostavljamo drugima
|
|
|
|
RE: Doktorirala na SMS porukama 12.8.2009 14:10:11
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR H7: Prilagoditi dete sebi ili sebe detetu ...i pala na doktoratu
|
|
RE: Doktorirala na SMS porukama 12.8.2009 14:12:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Idi bre Eug, kada si ti čula da je neko pao na doktoratu? Svako ga nafiluje kako mu godi.
|
|
|
|
RE: Doktorirala na SMS porukama 12.8.2009 14:13:29
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Idi bre Eug, kada si ti čula da je neko pao na doktoratu? Svako ga nafiluje kako mu godi. I to što kažeš he he
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
imesekikoje je lepseahmed (
22%)
jusuf (
3%)
davud (
32%)
jaman (
44%)
Ukupan broj glasova: 110Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!