Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 16:51:12
|
|
|
|
cockic
|
kako se prze lesnici ja nemam pojma
|
|
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 17:10:37
|
|
|
|
bojanica7
|
uvek u prodavnici imas sirove i pecene, pa ti lepo uzmes pecene. pise ti na kesici koji su. ako slucajno si bas uzela sirove, a ti ubaci malo u rernu na 15 minuta nisam to nikad radila, al mi to skroz deluje kao da bi upalilo
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 19:14:27
|
|
|
|
lesica
|
Bojanice,na muku si me stavila Napravila i sad ne mogu da dočekam da se stegne...sve obigravam oko frižidera. p.s. Fil je fenomenalan,a i kora je mmmm,a ja sam na sve to još pridodala topljenu čokoladu odozgo i seckane lešnike.
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 20:37:36
|
|
|
|
bojanica7
|
lesice, super! mada sam ja jela i juce dok se nije stegla dajem ti zeleno svetlo e dobra ti ideja za glazuru, ij a cu sledeci put
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 21:15:38
|
|
|
|
viking
|
MarijaBG, tebe čekam! Čim isprobaš s nutellom, javljaj (ne volim eurokrem).
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 21:17:51
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: cockic kako se prze lesnici ja nemam pojma Možeš u teflonskom tiganju, par minuta dok malo ne porumene.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 21:20:57
|
|
|
|
bojanica7
|
viking, a u cemu je razlika izmedju nutele i eurokrema? ja sam mislial da je u pitanju samo proizvodjac. tipa: nutela, cipiripi, eurokrem. a sve mi se to zajendno zovem eurokrem
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 21:30:12
|
|
|
|
viking
|
Eurokrem ima i crno i belo, a nutella samo crno. Osim toga, meni je eurokrem nekako "brašnjav" i masan, cipiripi mi je presladak, ove druge nisam ni probala... To su za mene razlike, ali sve je u stvari subjektivno :)
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 21:34:22
|
|
|
|
lesica
|
Hehehe,ja sam stavila nutelu i mascarpone...i da,naravno da sam ga načela i mogu reći samo jedno-mmmmmh! A mislim da će biti još bolje sutra.
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 21:35:10
|
|
|
|
cockic
|
a znaci ima i da se kype a mogy i sama ja imam kyci sirove pa cy ih onda ja srediti,hvala na odgovory i ja ne volim ono belo iz eyrokrema samo braon tako da bi i ja samo nytely te eyro ne volim nekako mi je ykys belog krema cydan.mada ja ne volim ni bely cokolady. e da li se onaj jos jedan crni zove fineti on ima da se kypi samo crn i y kombinaciji.
|
|
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 21:35:59
|
|
|
|
Snelle
|
Gde kupujete maskarpone?
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 21:38:38
|
|
|
|
viking
|
Snelle, u svakoj većoj prodavnici ima.
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 21:38:39
|
|
|
|
lesica
|
Ja našla u rodi.
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 2.12.2012 23:48:25
|
|
|
|
isidora88
|
koja je cena maskrponea, ja planiram ovu torticu da pravim za matejin rodjus ako ne budemo kupovali tortu ili novu godinu
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 3.12.2012 0:14:46
|
|
|
|
madre
|
jaoj, kakva torta meni se obicno ne svidjaju torte sa korama, ali ova mi deluje fantasticno... dajte slicicu, da parimo oci
< Poruku je uredio madre -- 3.12.2012 0:15:06 >
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 3.12.2012 8:03:35
|
|
|
|
Dani.kv
|
Super je!
|
|
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 3.12.2012 13:06:12
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Idalje cekam slicku..... dok ne vidim ne pocinjem pripremu....
|
|
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 3.12.2012 13:08:24
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 koja je cena maskrponea, ja planiram ovu torticu da pravim za matejin rodjus ako ne budemo kupovali tortu ili novu godinu mascarpone je kod nas bezobrazno skup... Mislim da je 200gr preko 300din, a u Szegedinu ja kupujem pola kile za nekih 150din, i možeš da biraš hoćeš li kremastiji ili zreliji i sl... A ima i onaj u prahu-1kg je oko 3000din, ali se od toga dobije ja mislim oko 10kg sira za kolače jer se muti u mleku. Mi često kupimo ovako pa podelimo u familiji ili društvu po 250gr i baš mi dugo potraje, a ukus je veoma originalan. Prodaju ga u diskontima za poslastičare. I ja bih volela da neko uslika ovu tortu
< Poruku je uredio n i n a -- 3.12.2012 13:10:51 >
|
|
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 3.12.2012 13:12:23
|
|
|
|
Sesilija 83
|
U pravu si za mascrapone, meni tetka iz subotice salje redovno (kad ide u segedin) njoj je bas blizu...a kod nas deru... ija zelim sliku od torte,ali izgleda da su ostale samo mrvice kod ovih sto su pravili
|
|
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 3.12.2012 13:12:41
|
|
|
|
Modessty
|
jao pa kako ću ja da smršam?! prvo norveške rolnice, sad ova torta! samoubiću se!
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 3.12.2012 13:16:53
|
|
|
|
lesica
|
Tražile ste,evo je
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 3.12.2012 13:20:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao lesice extra je reci mi samo, je l' previše slatka na ukus?
|
|
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 3.12.2012 13:21:07
|
|
|
|
lesica
|
Kod mene ne postoji termin "previše slatka" Ali da je slatka,slatka je.
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 3.12.2012 13:23:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Pitam zato što je meni lično baklava nešto što baš teško pojedem, a obožavam je.... Ne mogu šerbet slatko nikako, ali verujem da se moji muški ne bi bunili
|
|
|
|
RE: ferero rocher torta (socna s eurokreom i ... 3.12.2012 13:25:21
|
|
|
|
lesica
|
Jaka je i to baš,i slatka,ali lepaaaa
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.