Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile V deo (12.6.2013 13:19:18)
|
pa ne ide, ali mozes da probas. [sm=smiley36.gif] mi smo cesto uz socivo jeli npr. tunjevinu, mislim da se bolje slaze nego meso. a probaj i leblebije (one za kuvanje, ne za grickanje), na slican nacin se prave, samo sto moraju da se potope u mlaku vodu vece pre. onda ih properes, stavis da odstoje 15ak min sa 1 kasikom sode bikarbone, properes, stavis u vodu da provri, skines tu penu sto se stvara ili bacis vodu, i onda samo u tu vodu naribas jedan crni luk, dodas malo ulja, so, biber, paradajz sos i to je to. ja leblebije kuvam u ekspres loncu jer im treba malo vise vremena, a kad otvorim lonac, izvadim malo, izgnjecim, pa vratim, to onda da gustinu. i ta supa od leblebija je mnogo bolja kad malo odstoji, zgusne se i dobije bas lep ukus. tek skuvana nije tako ukusna.
|
|
|
|