RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se seksali :) (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

mirkam -> RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se seksali :) (28.9.2014 16:29:40)

Branki kraljice [sm=smiley36.gif]
Doco, što rekoše car je tome da vreba opasnost da te neko vidi.Doduše danas ni ja to nebih nikako mogla,a nekad je to bilo sasvim normalno.[sm=smiley36.gif]
I šta vam je danas sa ovim temama [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se seksali :) (28.9.2014 16:34:07)

IZVORNA PORUKA: bubulence

sta je bre ovo??? [sm=smiley36.gif].
brankiiiii, zar i ti??? pa jos sam u soku zbog joke a vidi tebe [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

bubi,sta cu,znas da se ne odnosim zbog trudnoce[sm=jezicek.gif],mora nesto bar.

Mala Elena -> RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se seksali :) (28.9.2014 16:44:11)

IZVORNA PORUKA: branki RR

mala elena,evo da ti razresim nedoumicu,imala sam juce ovu dilemu,hahha klik

[sm=zz_bounce.gif] pa jel si je resila...?[sm=jezicek.gif]

branki* -> RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se seksali :) (28.9.2014 16:47:44)

ih,[sm=zz_biggrin.png],naravno.

Leptiric123 -> RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se seksali :) (2.10.2014 20:56:38)

Joooj...koja tema [sm=smiley36.gif]

jabudic -> RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se seksali :) (3.10.2014 9:04:47)

Ja nemam male djece, mene one bebi teme ne zanimaju više [sm=smiley36.gif]
Ček da odmotam film...
U krevetu, na podu, u vodi (slanoj, slatkoj), na plaži, pored rijeke, u šumi, na livadi, u autu, u vozu, ispred kamina, na terasi, ispod tuša...
"Po šumama i gorama naše zemmlje ponosne..." [sm=jezicek.gif]

vonavoj -> RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se seksali :) (3.10.2014 9:06:48)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
ja sam stidljiva,moze samo krevet[sm=jezicek.gif]

Maraj -> RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se seksali :) (27.12.2014 23:56:26)

Drugarica mi je dala ideju- ukljucena ves masina.... Pa vi sad razmislite... Ja sam muzu vec nabacila[sm=smiley1.gif]

Plavusa34 -> RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se seksali :) (11.3.2015 16:12:58)

u kancelariji [sm=smiley36.gif]

doktorkakristal -> RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se seksali :) (11.3.2015 16:45:43)

PLAVUSO jel sef bio u pitanju [sm=jezicek.gif]

vonavoj -> RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se seksali :) (11.3.2015 16:47:43)

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR

PLAVUSO jel sef bio u pitanju [sm=jezicek.gif]

[img]http://yoursmiles.org/msmile/fun/m0168.gif[/img][img]http://yoursmiles.org/msmile/fun/m0168.gif[/img][img]http://yoursmiles.org/msmile/fun/m0168.gif[/img]

jabudic -> RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se seksali :) (11.3.2015 16:49:42)

IZVORNA PORUKA: jabudic

Ja nemam male djece, mene one bebi teme ne zanimaju više [sm=smiley36.gif]
Ček da odmotam film...
U krevetu, na podu, u vodi (slanoj, slatkoj), na plaži, pored rijeke, u šumi, na livadi, u autu, u vozu, ispred kamina, na terasi, ispod tuša...
"Po šumama i gorama naše zemmlje ponosne..." [sm=jezicek.gif]

Juuuu, crna ja [sm=smiley9.gif]

mali_mis -> RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se seksali :) (11.3.2015 16:50:08)

A mozda je i ona sef [sm=smiley36.gif]
Jel bilo na podu ili na stolu, ili uz zid? Taj mali detaljcic nam nisi rekla [sm=zz_biggrin.png]

vonavoj -> RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se seksali :) (11.3.2015 16:52:51)

jabudicu,samo te citam[sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se seksali :) (11.3.2015 16:53:06)

Mislim da ce nas uskratiti za odgovor[sm=jezicek.gif] ulovila je vec ovde, sad je kuvarica...ali nesto mi odmah slika pred ocima na stolu...hahahahaha

Ehhhh, mladost ludost, svuda...po sumama i gorama, vodama i wc-ima, autima i krevetima, kampovima i livadama...tus, stepenice, pod, kuhinja, stade mi mozak[sm=smiley36.gif]

serpica -> RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se seksali :) (11.3.2015 16:58:29)

Auuuu sto sam ja onda NEavanturista [sm=zz_running.gif] ja sam htela da probam u wc aviona ali cim krenusmo mm i ja povice stjuardesa " Helooo,children!!!" onda shvatismo da su deca sama ostala na sedistu.[sm=zmeden2.gif]

emicaa -> RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se seksali :) (11.3.2015 16:58:44)

Auto,tuš,kamp kućica,šuma,stadion(kućica za delegate),u kadi,pored otvorenog prozora,živila sam na drugom spratu,u prodavnici gdje sam radila,u kuminoj sobi dok se ona tuširala i takooo [sm=smiley1.gif]

vonavoj -> RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se seksali :) (11.3.2015 17:00:06)

IZVORNA PORUKA: serpica

Auuuu sto sam ja onda NEavanturista [sm=zz_running.gif] ja sam htela da probam u wc aviona ali cim krenusmo mm i ja povice stjuardesa " Helooo,children!!!" onda shvatismo da su deca sama ostala na sedistu.[sm=zmeden2.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
za mene je samo krevet i pod[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se seksali :) (26.10.2016 12:30:21)

Krevet
Pod
masina
Tus kabina
kada
na moru
WC u diskoteci
njiva
auto
Teniski tereni
Park
na klupi
....zamalo na drvetu..

Ne mogu se set_iti svega.. davno prosli ti blesavi dani!

isidora88 -> RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se seksali :) (26.10.2016 12:37:44)

u camcu, i koliko smo se zaneli nismo primetili da smo blizu ljudi i da nas neki gledaju, a moj kupaci pluta oko, uzas[sm=smiley36.gif]
na pedalini
u zgradi
parku, uglavnom svuda na javnim mestima, dok sam bila mladja to je bilo zanimljivo [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se seksali :) (10.8.2017 14:05:29)

IZVORNA PORUKA: Belgrade1976

Da li ste imali sex na poslu?

krin 40 -> RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se seksali :) (10.8.2017 19:42:57)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Krevet
Pod
masina
Tus kabina
kada
na moru
WC u diskoteci
njiva
auto
Teniski tereni
Park
na klupi
....zamalo na drvetu..

Ne mogu se set_iti svega.. davno prosli ti blesavi dani!

Uz male oscilacije ali to je to..jupiii

lesica -> RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se seksali :) (27.3.2018 23:06:25)

Da ponovim gore pobrojano koješta, ali ubedljivo najluđi doživljaj - krov jedne od kapija Bg-a, tu malo ispod oblaka

Sarav -> RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se seksali :) (27.3.2018 23:21:53)

U moru, fenomenalno [sm=smiley9.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Najzanimljivija mesta na kojima ste se seksali :) (28.3.2018 6:54:17)

hahaha lista od Anck ali pridodajem jos amfiteatar na faksu, krov fakulteta, podrum fakulteta [sm=smiley36.gif] (sta cu 4 godine se zabavljala sa kolegom sa faksa ahahah)
tvrdjava ma ....sto kaze Anck ko ce se svega setiti[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 5 [6] 7   Sledeća stranica >   >>