Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolja riblja konzerva 11.8.2009 14:18:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Rio mare , u principu ja jedino na taj način i okusim ribu ...inače je mrzim iz dubine duše
< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 11.8.2009 14:25:05 >
|
|
|
|
RE: Najbolja riblja konzerva 11.8.2009 14:23:42
|
|
|
|
prase
|
"Rio Mare" ne kupujem iz principa, svi kažu da je divna, ali meni ne treba 3 puta skuplje "divno". Ne padam ni na one akcije "kupiš 4 dobiješ 5", osećam da bih tada pojela jednu a bacila 4 Nazovite me Jugonostalgičarem, ali ja volim "Eva" sardine. Naravno, jedem sve što se pred mene stavi, bila to konzerva ili ne, "Eva" ili ne (pogotovo ako je neko drugi spremio i postavio, a ja samo sednem ) - ali "Eva" je za mene pojam ukusa ribe iz konzerve. Usput, ne volim ribu uopšte, ali je spremam i jedem jer zdravlje na usta ulazi ("Jedi sine, to je zdravo" -"Zdravooooooo!!!!")
|
|
RE: Najbolja riblja konzerva 11.8.2009 14:25:06
|
|
|
|
guppy RR
|
hahahahaha ja kupujem još neku tunjevinu u Intersparu, a od Calvo i Safcol mi je bilo par puta muka, pa sam ostala na Rio Mare. Sardine više ne mogu da jedem otkad sam pronašla ovu skušu :) Inače sam i ja kupovala Evu :)))))
|
|
|
|
RE: Najbolja riblja konzerva 11.8.2009 14:26:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Eva se definitivno promijenila ...nije mi više ista definitivno, razlog ne znam
|
|
|
|
RE: Najbolja riblja konzerva 11.8.2009 14:29:09
|
|
|
|
Leki 77
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. Eva se definitivno promijenila ...nije mi više ista definitivno, razlog ne znam Slazem se. Ni priblizno istog kvaliteta. Inace ja OBOZAVAM ribu i jedem iskljucivo ( u smislu ja kupujem , a kada negde drugde jedem, jedem manje-vise sve, osim onih groznih zeleno-plavih i braon limenkica gde je riba mnogo usitenjena da bi ubacili svako djubre i prodali je sto jeftinije) Rio Mare.
|
|
|
|
RE: Najbolja riblja konzerva 11.8.2009 15:13:16
|
|
|
|
vodolija 82
|
meni je Eva najbolja,nekad uzmem i Rio Mare,ali Eva je neprikosnovena
|
|
RE: Najbolja riblja konzerva 11.8.2009 15:19:41
|
|
|
|
mihi
|
Ja uvek jedem skušu u maslinovom ulju ona mi je nekako ukusnija neku Mirela mislim da je Izola ili tako nešto.
|
|
|
|
RE: Najbolja riblja konzerva 11.8.2009 15:22:10
|
|
|
|
eugenija
|
Eva sa limunom.. njam
|
| Stranica: [1] |
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?