Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gde mogu da kupim Pregnyl, Utrogestan ili... 12.3.2012 19:52:32
|
|
|
|
Dina 28
|
Pregnil sam danas kupila u apoteci Sveti Sava kod zeleznicke stanice.Kupila sam 3 od 5000jedinica.Cena 380 dinara.Na drugim mestima ga nisam nasla.
|
|
RE: Gde mogu da kupim Pregnyl, Utrogestan ili... 13.3.2012 10:19:25
|
|
|
|
Ognjenka
|
Nema vise pregnila u sv. Sava od 5000 jedinica. Mm bio pre 15 min. Ima samo od 1500 jedinica, cena 148 din. ampula. I to je ogranicena kolicina, pozurite kome treba!
|
|
RE: Gde mogu da kupim Pregnyl, Utrogestan ili... 13.3.2012 12:11:48
|
|
|
|
Dina 28
|
cena je bila 440 din,za 5000 jedinica,malo sam permutovala.Bas mi je zao sto ga nema vise.danas su mi usput jos neke apoteke pa cu uci da pitam i javljam u toku dana ako nadjem.meni se posrecilo juce a nisam se nadala da cu pronaci.
|
|
RE: Gde mogu da kupim Pregnyl, Utrogestan ili... 13.3.2012 12:18:30
|
|
|
|
Dina 28
|
Meni je ginekolog rekao da nabavim i oksicotin,ako mogu iz porodilista jer ga verovatno necu naci po apotekama.Da li neko zna cemu sluzi?je l neka dopuna pregnilu?
|
|
RE: Gde mogu da kupim Pregnyl, Utrogestan ili... 13.3.2012 22:23:39
|
|
|
|
Jakidimi
|
Molim da mi se javi neko ko zna gde mogu da nadjem Pregnil 5000, hitno mi treba, hvala unapred!
|
|
|
|
RE: Gde mogu da kupim Pregnyl, Utrogestan ili... 22.11.2012 8:26:59
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Zene ako se malo bolje raspitate neki od ovih lekova se vec deset godina ne upotrebljavaju u evropi jer cesce imaju negatvne posledice po trudnice. Neki cak uzrokuju i smrtnost trudnica. cim kazu da uz lek treba da uzimate bensedin po meni tu nesto ne valja. Srce lupa i td. Meni su nakon vadjenja plodove vode dali dva leka i to mislim bas Pregnyl i Utrogestan i ja nisam pila nijedan, dva dana sam se kao primirila a treci dan sam vec manje vise sve radila. Mislim ako vec strahujete nemojte piti lekove onda bolje lezite i mirujte. Moj doktor kaze da je to najbolje. Mirovanje.
|
|
|
|
RE: Gde mogu da kupim Pregnyl, Utrogestan ili... 15.12.2012 14:05:27
|
|
|
|
MelKa
|
Reklamiranje nije dozvoljeno na temama. Postoje oglasi a zainteresovani ce vam se javiti privatnom porukom.
< Poruku je uredio Nada RR -- 26.12.2012 19:10:26 >
|
|
|
|
RE: Gde mogu da kupim Pregnyl, Utrogestan ili... 26.12.2012 17:43:25
|
|
|
|
MKostic
|
Pozdrav svima na forumu. Na zalost moj muz i ja imamo slican problem sa vasim. Trenutno sam u fazi nabavke klomifena i pregnyla. Ima li neko iskustvo sa nabavkom iz Bugarske jer sam guglala i nasla dosta apoteka koje ga imaju? Mi zivimu tu u blizini pa bi nam bilo daleko lakse da je recimo u Sofiji nabavimo i ne jurimo po Bosni. Hvala unapred na odgovorima. Pozdrav svima
|
|
|
|
RE: Gde mogu da kupim Pregnyl, Utrogestan ili... 19.1.2013 3:14:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Jedna Ringerajka pita na našoj FB stranici: Da li nekome trebaju ampule PROGESTERON DEPO? Meni vise ne trebaju a ostala mi je cela kutija. Rado cu ih pokloniti nekoj trudnici :))) Injekcije su u roku i vaze do novembra 2015. KLIK
|
|
RE: Gde mogu da kupim Pregnyl, Utrogestan ili... 19.1.2013 8:19:12
|
|
|
|
Cvrčko
|
I ja bih rado poklonila nenačetu kutiju Utrogestana od 200mg. Ako ima zainteresovanih neka mi puste poruku
|
|
|
|
RE: Gde mogu da kupim Pregnyl, Utrogestan ili... 22.1.2013 23:21:48
|
|
|
|
Zemunka85
|
Ja sam jos davno pisala da imam neotvorene giniprale i verapamile, kao i recepte za to.
|
|
|
|
RE: Gde mogu da kupim Pregnyl, Utrogestan ili... 2.2.2013 22:01:57
|
|
|
|
traveler81
|
Poklanjam 2 ampule Pregnyla sa rokom trajanja 05/13. Meni je pomogao pa vam mozda bude talicno :-)))
|
|
|
|
RE: Gde mogu da kupim Pregnyl, Utrogestan ili... 27.3.2013 8:50:17
|
|
|
|
buba.marica
|
ja imam načetu kutiju utrogestana od 200mg, ginipral i verapamil kao i recept za utrogestan ukoliko nekome znaci neka se javne da mu bilo sta od ovoga nekako dostavim ...
|
|
|
|
RE: Gde mogu da kupim Pregnyl, Utrogestan ili... 16.2.2017 14:26:28
|
|
|
|
leksa
|
Cao zene. Molim vas da neko objavi ako zna gde ima da se kupi ili ako mu je ostalo viska pregnyla 5000 ili 1500 jer ga nema u BG a ni u drugim mestima u Srbiji. Meni bi i jedna od 5000 mnogo znacila. Hvala.
|
|
|
|
RE: Gde mogu da kupim Pregnyl, Utrogestan ili... 8.6.2017 22:11:03
|
|
|
|
Bunnyca
|
Poklanjam jednu kutiju Utrogestana, cela neotvorena , u roku trajanja, ukoliko nekom treba neka se javi
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?