Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gde mogu da kupim Pregnyl, Utrogestan ili... 12.3.2012 19:52:32
|
|
|
|
Dina 28
|
Pregnil sam danas kupila u apoteci Sveti Sava kod zeleznicke stanice.Kupila sam 3 od 5000jedinica.Cena 380 dinara.Na drugim mestima ga nisam nasla.
|
|
RE: Gde mogu da kupim Pregnyl, Utrogestan ili... 13.3.2012 10:19:25
|
|
|
|
Ognjenka
|
Nema vise pregnila u sv. Sava od 5000 jedinica. Mm bio pre 15 min. Ima samo od 1500 jedinica, cena 148 din. ampula. I to je ogranicena kolicina, pozurite kome treba!
|
|
RE: Gde mogu da kupim Pregnyl, Utrogestan ili... 13.3.2012 12:11:48
|
|
|
|
Dina 28
|
cena je bila 440 din,za 5000 jedinica,malo sam permutovala.Bas mi je zao sto ga nema vise.danas su mi usput jos neke apoteke pa cu uci da pitam i javljam u toku dana ako nadjem.meni se posrecilo juce a nisam se nadala da cu pronaci.
|
|
RE: Gde mogu da kupim Pregnyl, Utrogestan ili... 13.3.2012 12:18:30
|
|
|
|
Dina 28
|
Meni je ginekolog rekao da nabavim i oksicotin,ako mogu iz porodilista jer ga verovatno necu naci po apotekama.Da li neko zna cemu sluzi?je l neka dopuna pregnilu?
|
|
RE: Gde mogu da kupim Pregnyl, Utrogestan ili... 13.3.2012 22:23:39
|
|
|
|
Jakidimi
|
Molim da mi se javi neko ko zna gde mogu da nadjem Pregnil 5000, hitno mi treba, hvala unapred!
|
|
|
|
RE: Gde mogu da kupim Pregnyl, Utrogestan ili... 22.11.2012 8:26:59
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Zene ako se malo bolje raspitate neki od ovih lekova se vec deset godina ne upotrebljavaju u evropi jer cesce imaju negatvne posledice po trudnice. Neki cak uzrokuju i smrtnost trudnica. cim kazu da uz lek treba da uzimate bensedin po meni tu nesto ne valja. Srce lupa i td. Meni su nakon vadjenja plodove vode dali dva leka i to mislim bas Pregnyl i Utrogestan i ja nisam pila nijedan, dva dana sam se kao primirila a treci dan sam vec manje vise sve radila. Mislim ako vec strahujete nemojte piti lekove onda bolje lezite i mirujte. Moj doktor kaze da je to najbolje. Mirovanje.
|
|
|
|
RE: Gde mogu da kupim Pregnyl, Utrogestan ili... 15.12.2012 14:05:27
|
|
|
|
MelKa
|
Reklamiranje nije dozvoljeno na temama. Postoje oglasi a zainteresovani ce vam se javiti privatnom porukom.
< Poruku je uredio Nada RR -- 26.12.2012 19:10:26 >
|
|
|
|
RE: Gde mogu da kupim Pregnyl, Utrogestan ili... 26.12.2012 17:43:25
|
|
|
|
MKostic
|
Pozdrav svima na forumu. Na zalost moj muz i ja imamo slican problem sa vasim. Trenutno sam u fazi nabavke klomifena i pregnyla. Ima li neko iskustvo sa nabavkom iz Bugarske jer sam guglala i nasla dosta apoteka koje ga imaju? Mi zivimu tu u blizini pa bi nam bilo daleko lakse da je recimo u Sofiji nabavimo i ne jurimo po Bosni. Hvala unapred na odgovorima. Pozdrav svima
|
|
|
|
RE: Gde mogu da kupim Pregnyl, Utrogestan ili... 19.1.2013 3:14:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Jedna Ringerajka pita na našoj FB stranici: Da li nekome trebaju ampule PROGESTERON DEPO? Meni vise ne trebaju a ostala mi je cela kutija. Rado cu ih pokloniti nekoj trudnici :))) Injekcije su u roku i vaze do novembra 2015. KLIK
|
|
RE: Gde mogu da kupim Pregnyl, Utrogestan ili... 19.1.2013 8:19:12
|
|
|
|
Cvrčko
|
I ja bih rado poklonila nenačetu kutiju Utrogestana od 200mg. Ako ima zainteresovanih neka mi puste poruku
|
|
|
|
RE: Gde mogu da kupim Pregnyl, Utrogestan ili... 22.1.2013 23:21:48
|
|
|
|
Zemunka85
|
Ja sam jos davno pisala da imam neotvorene giniprale i verapamile, kao i recepte za to.
|
|
|
|
RE: Gde mogu da kupim Pregnyl, Utrogestan ili... 2.2.2013 22:01:57
|
|
|
|
traveler81
|
Poklanjam 2 ampule Pregnyla sa rokom trajanja 05/13. Meni je pomogao pa vam mozda bude talicno :-)))
|
|
|
|
RE: Gde mogu da kupim Pregnyl, Utrogestan ili... 27.3.2013 8:50:17
|
|
|
|
buba.marica
|
ja imam načetu kutiju utrogestana od 200mg, ginipral i verapamil kao i recept za utrogestan ukoliko nekome znaci neka se javne da mu bilo sta od ovoga nekako dostavim ...
|
|
|
|
RE: Gde mogu da kupim Pregnyl, Utrogestan ili... 16.2.2017 14:26:28
|
|
|
|
leksa
|
Cao zene. Molim vas da neko objavi ako zna gde ima da se kupi ili ako mu je ostalo viska pregnyla 5000 ili 1500 jer ga nema u BG a ni u drugim mestima u Srbiji. Meni bi i jedna od 5000 mnogo znacila. Hvala.
|
|
|
|
RE: Gde mogu da kupim Pregnyl, Utrogestan ili... 8.6.2017 22:11:03
|
|
|
|
Bunnyca
|
Poklanjam jednu kutiju Utrogestana, cela neotvorena , u roku trajanja, ukoliko nekom treba neka se javi
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
TrilemajanabonsKoje vam je najlepse ime za devojcicu od ponudjenih?Maja (
28%)
Mila (
45%)
Mina (
26%)
Ukupan broj glasova: 144Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!