Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 2.7.2018 16:13:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, pa i nije isao neko vreme u vrtic.
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 2.7.2018 16:15:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa nije znam. Al jedva da je usao. Nije dao ni patike da mu skinem
|
|
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 2.7.2018 16:15:31
|
|
|
|
Maraj
|
A zasto ide u drugi objekat? Jesu drugari isti?
|
|
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 2.7.2018 16:16:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa leti se spajaju vrtici. Ovde 3 jer nema dovoljno dece. Drugara ima
|
|
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 2.7.2018 16:19:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dusa mila. Verujem da ce biti ok za koji dan.
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 2.7.2018 16:19:25
|
|
|
|
Maraj
|
Boze pa zar i objekte spajaju tokom leta.... Ja sam mislila da se spajaju samo unutar objekta
|
|
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 2.7.2018 16:21:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa dobro ipak je raspsat.Al ko mora... Pa i ja se nadam Ivana, jutros mi ga bilo zao samo sam ga predala zurila na posao.. mada nisma mogla nista drugo ni da uradim.
|
|
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 6.8.2018 18:41:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Dragce86 Mi smo upisali V u novi privatni vrtic u Zarkovu, krenula od 1.avg.na privikavanje, za sad je jedina a krajem nedelje dolazi jos jedan klinac od god i po dana a od septembra jos nekoliko. Za sad joj se svidja, na 5min voznje je od nas kolima, a busom 2 stanice i malo pesice :) Jako su fini i direktorka i vaspitacice, sao da nam se navikne skroz, za sad ostaje pola sata, pa 45min, pa sat, pa dva, tako svaki dan povecavaju po malo :) Muz je vodi, ja leskarim a zivo me zanima kako se snalazi i volela bih da je vidim kako se igra i kako je paze vaspitacice ( za sad su njih dve na nju samu :D )
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 6.8.2018 18:42:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dragce, meni je to malo, pola sata vec danima
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 6.8.2018 20:09:34
|
|
|
|
mama Jo
|
Da, mislim da je kod nas privikavanje odmah bar dva sata, ali sa roditeljem, pa tek onda posle dve nedelje sami ostaju.
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 6.8.2018 20:15:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Tek posle dve nedelje?? U al sam ja nemajka
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 6.8.2018 21:07:02
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Tek posle dve nedelje?? U al sam ja nemajka Nisam sigurna stvarno. Posebno ne za privatne vrtice.
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 6.8.2018 21:35:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nema to veze privatni ili drzavni vrtic. Sve zavisi od samog vrtica, koliko sam ukapirala do sada.
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 6.8.2018 21:39:30
|
|
|
|
mama Jo
|
Verovatno. A i od deteta, verovatno produze/skrate period adaptacije u zavisnosti od toga kako dete prihvata.
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 6.8.2018 21:43:19
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Da da od deteta do deteta. Procene vaspitacice kad su deca spremna. Moja D je nakpn 4 dana ostala na spavanju a drugarica nam bila na adaptaciji vise od mesec dana. Ali iskreno to je zato sto joj mama bas nije kako treba. Zena virkala i kroz prozor i kad god neko otvori vrata oprastala se sa detetom kao da dete ide u rat. I tako. Tako da iskreno najvise je do roditelja
|
|
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 6.8.2018 21:54:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jeste i do roditelja,naravno. Adaptacija od mesec dana mi nije normalna. Placam vrtic da bi ona isla po dva sata tamo? Setam od kuce do vrtica kao budala ili cucim ispred vrtica? Ma, ne interesuje me. Kod mene je prilagodjavanje maksimum nedelju dana, drugu nedelju ostaje da spava i do viđenja. Mada su moji ostajali na spavanju i pre toga
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 6.8.2018 22:10:27
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ivana a zamisli mene. Kad je D isla na adaptaciju mi ziveli ovde na salasu. Vrtic udaljen 6km Ni ostati ispred ni vratiti se kuci. Katastrofa. Tako da me dete spasilo sto se u rekordnom roku privikla Nego secam se jedan mali se drao i pitam vaspitacicu jel on na adaptacija. A vaspitacica ga vodi za ruku i onalp mrtva ladna kaze "ovaj je adaptiran"
|
|
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 6.8.2018 22:13:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Ahahahaahhahaha kao da joj dete ide u rat Joj, realno deca su nam zlato kakvih roditelja ima zaista. Ne smem jos nista o duzini adaptacije da pricam, mi to tek treba da prodjemo, pa da ne pametujem previse
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 6.8.2018 22:24:03
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso, sinovljev vrtic nije bas 6km,ali je dovoljno da sam morala cekati bus. Dok ja dodjem do stanice, sacekam bus, dodjem kuci, okrenem se i opet? Tako da sam ja cucala u vrticu, tj. ispred I blizina vrtica mnogooo znaci.
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 7.8.2018 7:22:44
|
|
|
|
mama Jo
|
I to ste u pravu. Nama je ovaj vrtic bas blizu, pa mi je to olaksanje. Nadam se da ce kod nas adpatacija ici brzo.
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 7.8.2018 8:29:43
|
|
|
|
Milena18
|
Kod nas su adaptirali celu grupu zajedno, nije zavisilo od toga kako detetu ide. Tako su ostali da spavaju tek posle dva meseca, a M je, čini mi se, bila spremna mnogo ranije. Mama Jo, ne brini, biće sve ok.
|
|
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 7.8.2018 8:31:07
|
|
|
|
mama Jo
|
Milena - drzavni vrtic? Koja grupa? Pretpostavljam jaslena, cim je spavanje posle 2 meseca tek..
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 7.8.2018 8:40:47
|
|
|
|
Milena18
|
Da, državni vrtić, mlađa jaslena grupa. Baš je dugo trajala adaptacija, ali mislim da je bilo bez razloga, makar što se većine dece tiče.
|
|
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 7.8.2018 9:29:58
|
|
|
|
mama Jo
|
Pa zvuci dug period dva meseca, mada sa jedne strane to i ima logike. Pre neki dan mi je drugarica pricala- njena mala je krenula sa dve godine, kaze sve je bez nekog reda bilo... jedna mama dolazila samo par dana, druga mama skoro mesec dana pa su ostali cije mame nisu tu bas cesto plakali... njima su npr.rekli da ostanu kod kuce jos nedelju/dve dok mala skroz ne skine pelene i ne odvikne se od dude... kate drugarica bas se trudila tih dve nedelje da se skroz odvikne... a kad su krenuli, ono vise od pola grupe i dalje u pelenama i sa dudama... onda, naravno, i njena mala zakukala opet za dudom... Tako da, to - ista pravila za sve, ima smisla.
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 7.8.2018 10:14:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Meni nema smisla al dobro, bolje da cutim. Dete krece u vrtic jer iz nekog razloga roditelji vise ne mogu da ga cuvaju. Ima pelene i dudu? Pa? Ostavljam vam dete i odoh na posao. Ni meni niko ne olakšava na poslu.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?