Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 12.4.2014 2:01:49
|
|
|
|
jovicaa
|
sta mislite o mojoj problematici. nakon mesec i po dana pauze, da li ponovo privikavanje ili odmah da ostaje do 14 h?
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 12.4.2014 6:34:58
|
|
|
|
adulence
|
Kada iva ono u pocetku nije isla tri nedelje zbog bronhitisi i kada je krenula ja sam je dva dana ostavljala do spavanja,treci je vec pstajala do 15h kada je ja skupljam...
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 12.4.2014 18:26:48
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas moja devojcica je u sredu krenula, nakon nedelju i po dana pauze i bila sam bas u frci kako ce odreagovati, medjutim, vaspitacice kazu da je drugo dete, jede, spava, igra se, cak je i piskila u nosu, nije plakala ni kada sam je ostavljala ni kada sam dolazila po nju i bila je super raspolozena posle vrtica, ni traga nema onom ponasanju da je zalepljena za mene i da je nervozna posle vrtica, malo je reci da sam presrecna, sve sam se bojala da bilo sta napisem, da ne ureknem, al sam morala da se pohvalim videcemo sta nosi sledeca nedelja... bas mi je drago! Jovice, kao sto Adulence kaze, dva dana do spavanja a onda ceo. Slazem se!
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 12.4.2014 18:30:22
|
|
|
|
jole82
|
Poc za devojku
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 12.4.2014 18:48:54
|
|
|
|
jovicaa
|
tako cemo onda i meni se cinilo da je previse da odmah krene ceo dan... ali jedva cekam vise da lepo krene. bojim se da se opet ne razboli pa opet privikavanje aaaaaa
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 14.4.2014 20:56:35
|
|
|
|
jole82
|
Moram da pohvalim Teodoru...u petak nije plakala uopšte...reko dobro ajde, kao petak je kad jutros, dakle ponedeljak...svi plaču ko kiša, a moja frcoklićka ih gleda, pa pogleda u mene, pa u njih i odmahnu i glavom i rukom..u stilu Ha male bebe a ona najmladja.. Bila je dobra do 15h..nije uopšte plakala danas, sve je lepo jela, lepo je odmah zaspala...i zamislite čuda velikoga, dve devojčice je probude posle pola sata...i nju i sve ostale jer su arlaukale...mukicu jednu boleli zubići a druoj ne znam šta je bilo...Inače T je danas 6. dan kako spava u vrtiću.. Mislim ja nemam problem s tim..nego mi žao što drugu smenu (kad je kupim) nije radila moja "omiljena" teta pa da ja nju pitam kako to bre ova "adaptirana" deca bude moje dete posle pola sata...pošto je to njen tekst..da T budi adaptiranu decu deca su valjda deca, ne? Al dočekaću je ujutru pa ću kroz šalu da provučem ...malo da joj šuknem da me ne zaboravi
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 14.4.2014 21:01:56
|
|
|
|
pocahontas
|
Bravo za Teodoru!!! Velika devojka Mi danas nismo isli, opet ima temperaturu
|
|
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 14.4.2014 21:22:17
|
|
|
|
jole82
|
O dušica mala Šaljemo joj grlišu da što pre prodje
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 14.4.2014 22:59:51
|
|
|
|
jovicaa
|
maki je danas isao u jasle. i nije plakao kada smo ga ostavili, otisao mm u pola 11 po njega, kad on zaspao, tako da je ostao do 14 h. i vaspitacica kaze da ne treba nikakvo privikavanje, posto je vec bio na privikavanju, odmah pun termin. e sad ocekujem suze i suzice, naravno, ipak je on jako vezan za nas, ali eto prvi dan prosao super!
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 15.4.2014 16:42:07
|
|
|
|
branki*
|
bravo za maksima bravo za teodoru a,bravo i za adaptirane
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 22.4.2014 8:31:55
|
|
|
|
jole82
|
Iz Razgovora mama.. IZVORNA PORUKA: jole82 RR Odvela T u vrtić..nije plakala...iako sam očekivala posle praznika da će...ma jok...sela za stočić i ja ostala da pričam sa tetom za sutra i da im kažem da se ojela..to je u sanaciji al ako mogu da joj ipak malo pernu guzu ako kaki i ostavih ima i onu Niveinu kremu protiv ojeda..naravno nikakav problem,,a moja frcoklićka sedi (gledam je krajičkom oka) i još kad sam kretala mahnem joj i pošaljem poljubac...ona se nasmeši i mahne mi nazad baš je odrasla A sutra imaju neku radionicu Aktivo..dolaze neki psiholozi štajaznam...i po 15 min u svakoj sobi nadgledaju planiranu igru skrivalica i notiraju reakcije i učešće dece...još jedna mama i ja samo sutra od 8 sa njima da im pomognemo oko postavljanja igre, a "komisija" dolazi u 9...donosili smo stare marame i staru garderobu koja ima džepove, zipppove..tu ćemo da posakrivamo marame a oni će da traže..Tako mi rekoše pa ću baš opisati sutra kako je izgledalo...
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 23.4.2014 11:34:02
|
|
|
|
isidora88
|
da li neko zna, mateja je prosle godine krenuo u vrtic sa 2,5 godine, da li ove godine od septembra menja vaspitacice ili ce mu one biti do predskolskog?
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 23.4.2014 11:44:35
|
|
|
|
Torbica
|
Isidora, ako je u mladjoj vaspitnoj grupi, onda nece menjati. Nesto mi je kroz maglu da ste vi prvo bili u jaslenoj grupi pa ste presli u mladju vaspitnu kad ste promenili vrtic? Moj sin je sa 2,5 krenuo u mladju vaspitnu, tek je u decembru napunio 3..
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 23.4.2014 12:01:43
|
|
|
|
isidora88
|
jeste mladja vaspitna, super onda, vec sam se plasila novog privikavanja jer on obozava svoje vaspitacice
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 24.4.2014 10:50:39
|
|
|
|
adulence
|
Moje dete ima simpatiju u vrticu,tj.ona se njemu dopada i on je svako jutro ceka na vratima kada je dovedemo i kruzi oko nje a ona ga bas i ne ferma mnogo...hehehe...slatka mala decica...
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 24.4.2014 11:02:17
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: adulence Moje dete ima simpatiju u vrticu,tj.ona se njemu dopada i on je svako jutro ceka na vratima kada je dovedemo i kruzi oko nje a ona ga bas i ne ferma mnogo...hehehe...slatka mala decica... i moja ima! a ljubav je obostrana! joj kako su slatki! cim je vidi trci ka njoj i vice je,prvo sto je progovorio (posto slabo prica decko) bilo je njeno ime! kaze mi vaspitacica da ga je juce poljubila a on se uhvatio za obraze i skace od srece
|
|
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 24.4.2014 11:08:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi od sledece godine menjamo vaspitacice i prelazimo u stariju grupu. Moja nema simpatiju, ali obavezno kad krene sve poljubi.
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 24.4.2014 11:48:38
|
|
|
|
vonavoj
|
I moja od septembra! i onda su do kraja te vaspitacice!
|
|
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 30.7.2014 23:17:30
|
|
|
|
SunFlower
|
Moj sincic konacno krece od septembra u vrtic. Jako se radujem, vec je "veliki", a i silno mu je potrebna socijalizacija i odvajanje od mene. Ziva nisam za njega kako ce se adaptirati, nezan je, senzibilan, stidljiv (to je izrazeno samo u pocetku sa ljudima koje ne poznaje, dok ne "pregrmi"). Jako se stidi od druge dece, sklanja se u parku. On je od one dece koja ne znaju da se izbore za svoj red na toboganu, ako se neko ugura on se skloni i ceka da ga puste. Jednostavno je takav, od rodjenja, treba mu vremena da prihvati nove ljude. Kod kuce je zato mali divljak To su sve finese koje se nadam da ce boravak u kolektivu da promeni, bice sigurno cupavo u pocetku ali kad prelomi, bice raj. Takodje ne znam kako ce reagovati na nemacki, sigurno ce biti jako zbunjen jer vaspitacica, iako je srpkinja, sa decom komunicira iskljucivo na nemackom. Mada on i sad zna, sam prica kako za mesec dana krece u skolicu, danas je cak izdvojio jedne farmerke i duks i rekao mama jel cu ovo da obucem kad idem u skolicu Bas imam pozitivnu tremu oko svega toga, jedva cekam septembar!
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 6.8.2014 8:00:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutros ludnica , juce su krenule u vrtic. Hana je plakala a jutros... obe! Prvo su protestvovale po kuci pa smo zakasnile a kad smo usle H sam vijala po hodnicima jer je bezala . Glava me zabolela !
|
|
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 6.8.2014 9:05:35
|
|
|
|
Peace*
|
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 6.8.2014 10:49:15
|
|
|
|
jovicaa
|
aleksandar se samo malo bunio, ali vise iz sale cini mi se da mu je ok i u dezurnom, ali evo nedelju dana i vec bolestan
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 6.8.2014 11:23:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moja Teodora od juce ide sva srecna. Nema vise plakanja.
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 7.8.2014 8:12:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Danas je vec sve bilo u redu .. nije bilo plakanja hvaala bogu!
|
|
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 7.8.2014 15:02:06
|
|
|
|
Torbica
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?