Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 10.10.2013 14:40:14
|
|
|
|
vonavoj
|
auu..kakav je ovo vrtic? deluje mi kao da je za ispiranje mozga?
|
|
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 10.10.2013 14:41:46
|
|
|
|
lanajelena
|
Dzepove svakako ispira
|
|
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 10.10.2013 14:46:08
|
|
|
|
vonavoj
|
Koliko kosta?
|
|
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 10.10.2013 15:15:37
|
|
|
|
jole82
|
Auuu kakav fansy & spooky vrtic a posebno "himna vrtica" Svidja mi se kanabe kod psihologa i ovi divni lavaboi za iskopavanje ociju u prolazu
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 10.10.2013 15:37:23
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Slazem se u potpunosti Peace klik...cak im je i sajt zastrasujuci ovo je kao sekta, bas sam negde ovde na forumu komentarisala, uzas, ne bih tamo dete pustila
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 10.10.2013 15:39:47
|
|
|
|
pocahontas
|
kosta oko 300-350e, nisam sigurna, drugaricina klinka tamo ide, ona kaze da je zadovoljna, mada mislim da je to preterivanje i pomodarstvo...
|
|
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 10.10.2013 16:23:30
|
|
|
|
Modessty
|
Ja se nadam da će danilo prihvatiti novo okruženje i nov vrtić, tj školicu i da predhodno loše skustvo neće mnogo da utiče na njega. Videćemo. Verujem da će ga Ivanka opustiti
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 10.10.2013 16:26:26
|
|
|
|
lesica
|
Mod, biće to ok! Dajte mu malo vremena da prihvati promene i biće super
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 10.10.2013 19:21:35
|
|
|
|
Lu
|
Meni taj vrtić izgleda super, kažem izgleda a ne znam nikog čije dijete ide tamo naravno. Vidim da se ima mogućnost izbora stranog jezika znači nije obavezno da oba uče, pa i moje dijete je učilo engleski u vrtiću zašto da ne. Jest skup za većinu možda ali neki ljudi imaju mogućnost pa zašto da ne.
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 11.10.2013 8:14:46
|
|
|
|
bea83
|
Meni deluje jezivo. Oni andjeli što biraju decu na prvoj strani su morbidni
|
|
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 11.10.2013 8:34:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 IZVORNA PORUKA: lanajelena Slazem se u potpunosti Peace klik...cak im je i sajt zastrasujuci ovo je kao sekta, bas sam negde ovde na forumu komentarisala, uzas, ne bih tamo dete pustila Ja sam bas skoro tamo konkurisala za posao ..naravno papire sam predala obezbedjenju .. nismo mogli ni da se skontamo 5 min kuda da udjemo!
|
|
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 11.10.2013 8:37:29
|
|
|
|
isidora88
|
anck drzim fige da dobijes posao
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 11.10.2013 13:00:06
|
|
|
|
lanajelena
|
Anck i ja ti drzim fige,dobre su plate tamo
|
|
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 11.10.2013 13:24:14
|
|
|
|
bea83
|
Ja sam juče bila na roditeljskom (drugom po redu za poslednjih dva meseca) koji je trajao sat i po koliko li će trajati u osnovnoj školi ako je sad ovako Al neka ne bunim se, baš su detaljne i svašta novo sam čula a staro ponovila
|
|
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 11.10.2013 13:35:22
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja danas idem na roditeljski Konačno petak, jedva sam čekala da se svi odmorimo. Od juče mu je opet nos slinav i zapušen Mnogo je vezan za mene, čitavo vreme je u paničnom strahu da ću ja izaći iz sobe i ne ispušta me iz vida, samo se gura uz mene. Igrao bi se ali ako idem i ja sa njim. Danas ga je teta uzela i rekla mu da mama ide da kupi keksić i da će on da bude tu da se igra, odmah je počeo da plače. Rekla sam mu ćao, brzo će mama doći i izašla. Plakao je i plakao i plakao... onda sam otišla u auto da ga ne bi čula Posle 40ak minuta su me pozvali da uđem, on sedi kod tete u krilu (meni okrenut leđima) i ona mu priča nešto i mazi ga, on je zagrlio i jeca, ali sve se trudi da bude hrabar. Pre nego što mu je rekla da sam došla, rekla mu je ajde da se ljubimo, on je zagrlio, poljubio i onda se okrenuo ka meni. Skočio je u vis od sreće pa se smeje a sve mu sizuce idu niz obraze. Ja donela grisine i kažem mu evo mama vam kupila da grickate pa je podelio sa drugarima. Plakao je dosta ali je bio mnogo bolji nego prethodnih dana, uspela je da ga smiri i uteši. Kaže ona da sada hoće kontakt, tražio je da ga uzme, treba mu uteha a ja nisam tu, onda se prepustio njoj. Malo je pišnuo u gaćice ali to ume da mu se desi kada je uznemiren. Sve u svemu, ona kaže da ide na bolje, oset_ljiv je (kaže, rekla bih na mamu, hihi), da budemo strpljivi i da idemo polako.
< Poruku je uredio Ana RR -- 11.10.2013 13:37:06 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 11.10.2013 14:46:27
|
|
|
|
jovicaa
|
evo da vam javim konacan i definitivan cenovnik naseg vrtica, mislim da je zrenjanin i dalje ubedljivo najskuplji. znaci placamo: pribor 1200 din. pametnica 750 din. casopis 1500 din. svaka predstava 130 din. valjda ce ih biti par ove godine. i racun za mesec septembar za vrtic 4500 hiljade. znaci ovo je sve sad provereno, nema dezinformacija. da li jos neko ima ovolike troskove za drzavni vrtic?
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 11.10.2013 14:50:37
|
|
|
|
bea83
|
Jovice, jel su ovo troškovi na mesečnom nivou ili za celu godinu (mislim ova pametnica,časopis i pribor)? Mi plaćamo 8 000 dinara mesečno plus predstave, ništa drugo se ne plaća.
|
|
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 11.10.2013 14:58:10
|
|
|
|
Olga75
|
evo kod nas : - 5381 cena -3000 sredstva za higijenu , papirni ubrusi , salvete , wc papir , papire maramice , krema , sapuni , ako se neto od casa , tanjira polomi ( koriste staklene case i keramicke tanjire ) ako se izandja nesto od materijala pokriva se iz tih para -990 knjiga za engleski -900 dine mesecno casovi engleskog - ove nedelje smo platili 100 din ulaznica za zoo i 150 autobus do Tavankuta - svaka predstava je 120 din -imaju fotografisanje ( nemam pojma posto ce biti ) - placamo paketic i to je otprilike to
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 11.10.2013 18:01:24
|
|
|
|
jovicaa
|
mi smo sa jednom platom.. pribor je za jedno polugodiste, ili za celu godinu, nisam sigurna. casopis za celu godinu 1500 din. valjda izadje 120 din broj, tako nesto. i pametnica, je verovatno isto ili za celu godinu ili za jedno polugodiste. i kupili smo septembra pakovanje vlaznih maramica, jedno ono veliko pakovanje papirnih, plasticne case, ubruse.. e sad ne znam kada se opet kupuje, za sada nam nista nisu rekli.
< Poruku je uredio jovicaa -- 11.10.2013 18:04:55 >
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 11.10.2013 20:49:48
|
|
|
|
Moiraina
|
Mi plaćamo 9.700 mesečno (nemamo pravo na umanjenje cene), časopis 2.000 za celu godinu (ko hoće, nije obavezno naravno), predstave se plaćaju oko 200 dinara ali već 3 meseca nisu imali nijednu, i imaju kao neke časove plesa, isto ko hoće (mislim da je oko 1.000 mesečno, ne znam tačno pošto mog to ne interesuje). Jednom mesečno donosimo pakovanje vlažnih i običnih maramica. Na proleće kada mlađi bude krenuo u jaslice plaćaćemo 20% manje za obojicu (znači negde oko 16.000 ukupno).
|
|
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 11.10.2013 23:31:36
|
|
|
|
jovicaa
|
joj moriana to je jaaako puno, ja ne znam da li je ova drzava vise normalna, stvarno..
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 12.10.2013 7:00:21
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR , ako se neto od casa , tanjira polomi ( koriste staklene case i keramicke tanjire ) ako se izandja nesto od materijala pokriva se iz tih para Zar se smiju koristiti staklene čaše i ker. tanjuri u vrtiću? Kod nas su i tanjuri i šolje od inoxa i vidim često djeca to obore na pod pogotovo mali
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 12.10.2013 8:05:50
|
|
|
|
sonyasha
|
Što se parica tiče mi plaćamo 9000 i donosimo vl.maramice, ubruse i pl.čaše, što je meni sve jezivo skupo, ali šta je tu je. krenuli smo sredinom septembra, išli dve nedelje, taman počeo i da spava i cvrc, razboleo se :-( evo sada treba da krenemo opet u ponedeljak, mada bi ja nastavila gde smo stali, sa dve spavanje, ali videćemo šta će reći! Voćko nije tamo pravio puno drame, kenjka dok ne uđe i unutra je super(tako kažu),ali kod kuće i popodne samnom nepodnošljiv, kenjka i viče onako tužno"tu je mama" :-(, pored toga se noću češće budio...sav je bio tužan, naravno samnom, sa svima ostalima(tata,babe,dede)super skroz regularan...To je očigledno njegova reakcija, nego se samo pitam dokle će da traje, sa sve ovim prekidima i bolestima... jel ima neko iskustva sa ovakvom post reakcijom? :-(
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 12.10.2013 8:48:55
|
|
|
|
Olga75
|
zvercica je dve nedelje isla u vrtic i bilo joj je super i tako i onda , kad se valjda umorila i skapirala da je to obaveza pocela je da place. Plakala je pa dobrih mesec dana svaki dan kad je ostavljam , kad dolazim po nju i tako , proslo je uglavnom Lu , pa izgleda da smeju da koriste
|
|
RE: Idemo u vrtić-2. deo 12.10.2013 12:21:26
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa mi smo sa jednom platom.. pribor je za jedno polugodiste, ili za celu godinu, nisam sigurna. casopis za celu godinu 1500 din. valjda izadje 120 din broj, tako nesto. i pametnica, je verovatno isto ili za celu godinu ili za jedno polugodiste. i kupili smo septembra pakovanje vlaznih maramica, jedno ono veliko pakovanje papirnih, plasticne case, ubruse.. e sad ne znam kada se opet kupuje, za sada nam nista nisu rekli. Jovice sta kazu ostali roditelji na sve to,ovi casopisi su skroz bezveze jer su oni jos uvek mali da bi ih to nesto interesovalo,kod nas u vrticu L je prosle god uzimala radni list i sada kao predskolac ranije nisu uzimali nista,tebi se vise isplati privatan vrtic
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Njoj je 15, jednom nogom još u detinjstvu,...Teško je imati 15 godina. Takođe je prilično sjajno biti 15. 15 je hodajuća kontradiktornost.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?