big mum -> RE: Frizura - II dio (20.10.2014 21:59:56)
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Big mum, ne bih ti sela u stolicu. [sm=smiley36.gif] Baš imaš čudan izbor frizura. [sm=smiley36.gif] Izbor te određene frizure bio je odg Sanjalici 1980 koja je navela da ima kovrdžavu kosu i da često mijenja oblik frizure tj ne boji se eksperimentisati sa kosom. I ja takođe imam kovrždavu kosu i ne bojim se eksperimentisati sa frizurama i bojom kose i meni su te odlične. Ali krajnji oblik i boja kose zavisi isključivo od mušterije tako da nema ko šta da se plaši[sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: Klarita Jaooooooooo, mnogo mi se svidja, mnogo...Ja ne mogu ni loknu jednu da napravim. Takva mi je kosa[sm=zmeden.gif] sedela jednom kod frizerke tri sata, pola od toga pod haubom, kako pocela da skida viklere, tako krenula da se ispravlja, pa jedna skida, druga figarom uvija i prska lakom kao sumanuta. Posle par sati sve palo[sm=hudicek1.gif] Kasnije me zezale da je zbog toga sto sam "krila" da sam trudna (ni ja nisam znala da sam trudna kad sam pokusavala te lokne za neku svadbu) i ubedile me da probamo jos jednom. Jok...nikako nece, prava pa prava. Bubo, odlicno ti stoji i mnogo bolje izgledas[sm=smiley1.gif] Ja posle godinu dana opet imam siske[sm=smiley1.gif] ViĐaćeš je uživo ,možda ti i posudim pelcer[sm=smiley2.gif] Meni je opet toliko kovrdžava da se nemože ispraviti.Kad sam imala dugu peglali su je 2h i ona se u roku od 30 min počela talasati [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|