RE: Frizura - II dio (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

Buba Mira -> RE: Frizura - II dio (19.10.2014 21:13:22)

Ja se spasila od kad sam na kratko.
Btw, nova ja [sm=smiley1.gif]
url=http://www.Slikomat.com/slika/5752029.htm][img]http://www4.slikomat.com/13/1019/z92-381-65.jpg[/img][/url]

Ana RR -> RE: Frizura - II dio (19.10.2014 21:22:54)

Bubo, super friz a sviđa mi se i boja [sm=smiley1.gif]

Torbica -> RE: Frizura - II dio (19.10.2014 21:24:31)

Bubo, preslatka!

Buba Mira -> RE: Frizura - II dio (19.10.2014 21:26:16)

Boja je morala da bude takva, zbog raznih nijansi koje sam gajila dosad [sm=smiley1.gif]
Htela sam neki med na glavi. Dobih med, jesen i tucanu papriku [sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Frizura - II dio (19.10.2014 21:27:26)

Zapamti i ne menjaj [sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: Frizura - II dio (19.10.2014 21:40:01)

Buba, super je, kao teenager-ka [sm=bravo.gif]

Buba Mira -> RE: Frizura - II dio (19.10.2014 21:45:41)

Hvala sestro, hvala [sm=smiley1.gif]

Mala Elena -> RE: Frizura - II dio (19.10.2014 22:43:43)

Kato, frizura je na repove i jako bi ti kosa brzo procvetala. ..vizuelno je super.
Bubo, ok ti je, ne vidi se nijansa tucane paprike[sm=smiley36.gif]

madre -> RE: Frizura - II dio (19.10.2014 22:47:12)

bubo, ja nekako ne volim crvenkaste tonove u kosi, ali ovo tvoje izgleda skroz interesantno! cak se ja nesto razmisljam u poslednje vreme da se ofarbam u neku mrkva delishes nijansu[sm=jezicek.gif]

bubulence -> RE: Frizura - II dio (19.10.2014 22:48:09)

bubo meni je jako svidja, i oblik i boja...
mesecima razmisljam da se sisam ali nemam hrabrosti...

ova mi je savrsena ali se plasim zbog siski jer ja imam visoko celo

[img]http://www4.slikomat.com/13/1019/fm1-5-friz.jpg[/img]

Sanjalica1980 -> RE: Frizura - II dio (19.10.2014 22:55:16)

Bubo super ti je frizura a i boja je odlicna [sm=bravo.gif]

Ja sam promenila sve boje osim skroz crne i jako plave. Sve izmedju sam imala [sm=smiley36.gif]
Obozavam da eksperimentisem. I cesto i frizuru menjam.

Sada nemam nikakvu i jedva cekam da odem do salona da se sredim [sm=smiley1.gif]

Bubi draga ivo bi ti super stajalo. Cak su siske super za one koje imaju visoko celo.
Samo napred.[sm=bravo.gif]

Ja obozavam siske ali mi je kovrdzava kosa pa mi je trebalo vremena da se naviknem. Osisacu ih opet. Uz dobre proizvode i to se resi.

bubulence -> RE: Frizura - II dio (19.10.2014 23:01:21)

mislim da su teske za odrzavanje... a jako jako jako mi se svidja frizura...
a moram i da se farbam, pocele su sede da rastu kao lude [sm=smiley13.gif]. samo bih volela neku tamniju boju, slicnu mojoj prirodnoj...

Sanjalica1980 -> RE: Frizura - II dio (19.10.2014 23:06:25)

I ja sam to mislila ali sam se izvestila. Za par min sam ih sredjivala. Jos ja imam neki cudan oblik. Kosa mi raste u V i onda su mi se siske odizale.

Planiram da ih osisam kada se porodim pa cu ti znati reci kako ide uz dvoje dece [sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: Frizura - II dio (19.10.2014 23:12:28)

hihih mislis da sacekam da cujem od tebe [sm=smiley36.gif]?

big mum -> RE: Frizura - II dio (19.10.2014 23:14:28)

A ova FRIZURA Fantastična je

madre -> RE: Frizura - II dio (19.10.2014 23:21:54)

BM, ova frizura je skroz kul, ali samo ovako sveze namontirana za slikanje. ja mislim da kada je ona opere i samo osusi, ne sme ni mrve od rucka da prospe kroz prozor, a da se ne plasi da je vidi neki komsa[sm=jezicek.gif]

big mum -> RE: Frizura - II dio (19.10.2014 23:26:10)

Ovo je frizura za kovrdžavu kosu (imam sličnu)i ne treba joj nikakvo posebno štimanje.Ujutru je samo malo pokvasiš naneseš gela ili voska i to je to.Ona tako stoji sama
Važno je da je dobro ošišana.

bubulence -> RE: Frizura - II dio (19.10.2014 23:32:19)

IZVORNA PORUKA: madre

BM, ova frizura je skroz kul, ali samo ovako sveze namontirana za slikanje. ja mislim da kada je ona opere i samo osusi, ne sme ni mrve od rucka da prospe kroz prozor, a da se ne plasi da je vidi neki komsa[sm=jezicek.gif]

i da pazi da nema ptica u blizini [sm=smiley36.gif].
salim se, svidja mi se , i da, ako je kovrdzava kosa verovatno nije tesko za odrzavanje

madre -> RE: Frizura - II dio (19.10.2014 23:38:37)

u pravu si, ptice mozda i jesu veci problem! pomisle da je gnezdo i dalje ne smem ni da zamisljam[sm=jezicek.gif]
salim se, frizura mi se svidja, ali samo za novine, revije i tako to... nekako mislim da ona bez upadljive i savrsene sminke, lici na hodajuce cudo, da ne kazem kao da joj nesto fali[sm=smiley36.gif] ne znam, u ovom trenutku sam zamislila kako sa ovim na glavi vodim ujutru bogija u vrtic i smejem se na glas[sm=jezicek.gif]

Peace* -> RE: Frizura - II dio (20.10.2014 9:11:53)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Peace*

Ja se lomim dal da vracam na kratki kosi paz, izrasla je do ramena i smara malko. 😞

Meni se to mnogo svidjalo, ali muka mi da feniraaaam, skuvam seeee [sm=smiley1.gif]

Meni je frizura sa sve pranjem gotova za 15min. [sm=smiley36.gif] Ali moja kosa je kao rođena za paž.

Big mum, ne bih ti sela u stolicu. [sm=smiley36.gif] Baš imaš čudan izbor frizura. [sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: Frizura - II dio (20.10.2014 13:13:32)

IZVORNA PORUKA: big mum

Ovo je moja nova FRIZURA I sa strane je kraće ošišana i smeđe je boje.
Mnogo mi se sviđa a i lijepo mi stoji[sm=smiley1.gif]

Jaooooooooo, mnogo mi se svidja, mnogo...Ja ne mogu ni loknu jednu da napravim. Takva mi je kosa[sm=zmeden.gif] sedela jednom kod frizerke tri sata, pola od toga pod haubom, kako pocela da skida viklere, tako krenula da se ispravlja, pa jedna skida, druga figarom uvija i prska lakom kao sumanuta. Posle par sati sve palo[sm=hudicek1.gif] Kasnije me zezale da je zbog toga sto sam "krila" da sam trudna (ni ja nisam znala da sam trudna kad sam pokusavala te lokne za neku svadbu) i ubedile me da probamo jos jednom. Jok...nikako nece, prava pa prava.

Bubo, odlicno ti stoji i mnogo bolje izgledas[sm=smiley1.gif]

Ja posle godinu dana opet imam siske[sm=smiley1.gif]

big mum -> RE: Frizura - II dio (20.10.2014 21:59:56)

IZVORNA PORUKA: Peace*

Big mum, ne bih ti sela u stolicu. [sm=smiley36.gif] Baš imaš čudan izbor frizura. [sm=smiley36.gif]

Izbor te određene frizure bio je odg Sanjalici 1980 koja je navela da ima kovrdžavu kosu i da često mijenja oblik frizure tj ne boji se eksperimentisati sa kosom.
I ja takođe imam kovrždavu kosu i ne bojim se eksperimentisati sa frizurama i bojom kose i meni su te odlične.

Ali krajnji oblik i boja kose zavisi isključivo od mušterije tako da nema ko šta da se plaši[sm=smiley1.gif]

IZVORNA PORUKA: Klarita

Jaooooooooo, mnogo mi se svidja, mnogo...Ja ne mogu ni loknu jednu da napravim. Takva mi je kosa[sm=zmeden.gif] sedela jednom kod frizerke tri sata, pola od toga pod haubom, kako pocela da skida viklere, tako krenula da se ispravlja, pa jedna skida, druga figarom uvija i prska lakom kao sumanuta. Posle par sati sve palo[sm=hudicek1.gif] Kasnije me zezale da je zbog toga sto sam "krila" da sam trudna (ni ja nisam znala da sam trudna kad sam pokusavala te lokne za neku svadbu) i ubedile me da probamo jos jednom. Jok...nikako nece, prava pa prava.

Bubo, odlicno ti stoji i mnogo bolje izgledas[sm=smiley1.gif]

Ja posle godinu dana opet imam siske[sm=smiley1.gif]

ViĐaćeš je uživo ,možda ti i posudim pelcer[sm=smiley2.gif]

Meni je opet toliko kovrdžava da se nemože ispraviti.Kad sam imala dugu peglali su je 2h i ona se u roku od 30 min počela talasati [sm=smiley36.gif]

Peace* -> RE: Frizura - II dio (21.10.2014 8:44:09)

Heeeej, to je bila šala. Svi smo mi različiti, i to je ok. Prosto gledala sam i pre frizure koje si stavljala, i samo sam htela na šaljiv način da kažem da imamo potpuno različit ukus. [sm=smiley8.gif]

Trcosava -> RE: Frizura - II dio (21.10.2014 8:51:45)

IZVORNA PORUKA: big mum

I ja takođe imam kovrždavu kosu i ne bojim se eksperimentisati sa frizurama i bojom kose i meni su te odlične.

Vi firzeri ste poznati po tome da boje i frizure menjate češće nego čarape [sm=smiley36.gif] U mladostili/ludosti sam svašta radila sa kosom. Zadnjih deset_ak godina sam se nekako primirila. [sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: Frizura - II dio (21.10.2014 8:52:15)

Cudno.... Ustanem jutros, moja kosa i dalje ravna, lepo ispravljena, nije se ustalasala preko noci... Samo da ne padne kisa danas [sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>