RE: Frizura - II dio (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

gocic -> RE: Frizura - II dio (23.4.2020 8:10:22)

Juce prikazali na tv da su neki frizeri vec poceli.

pari -> RE: Frizura - II dio (23.4.2020 8:38:46)

Mislim da će od sledeće nedelje početi u većini slučajeva...

Ja sam se srećom ofarbala i ošišala dva dana pre vanrednog stanja tako da će sutra biti 6 nedelja, još uvek mi je kosa ok...

flamingos -> RE: Frizura - II dio (23.4.2020 9:31:45)

Kod nas nisu još.Moja prijateljica je frizerka,reče da od 27 aprila može da krene sa radom.Tako su bar javili.

Ivanka 75 -> RE: Frizura - II dio (23.4.2020 9:36:46)

Ja videh na instagramu mog frizerskog salona da tek 27. mozda pocnu sa radom. Nisu im ni dozvolili ranije zbog bliskog rada sa musterijama.

Kakva ce pomama to biti 😂😂😂

Ana RR -> RE: Frizura - II dio (23.4.2020 10:47:40)

Meni najviše nedostaje frizerka [sm=smiley36.gif] ne mogu višeeeee

Dragica Draga -> RE: Frizura - II dio (23.4.2020 11:04:46)

Evo jutros nam svima frizerka poslala da startuju 27.i da zakazemo svoj termin [sm=smiley36.gif]
Sacekacu jos sledecu nedelju, da prodje, sigurno ce biti haos, onda taman posle 1.maja odo da se sredim, izdrzacu do tada 😊

Bossy -> RE: Frizura - II dio (23.4.2020 11:27:36)

Iskustva sa keratinskim tretmanom za kosu?
Navodno ne treba da se fenira, kosa je mnogo lepša i sjajnija.

gocic -> RE: Frizura - II dio (23.4.2020 12:17:48)

E pa u to da ne mora da se feniram ne verujem.

ivaMark -> RE: Frizura - II dio (23.4.2020 20:17:48)

Sama se farbam, poslednji put sam sama sebi pramenove radila...malo osvezila boju 😁😁😁

Pre neki dan osisala krajeve, ona fora kad se kosa veze u rep...

Ana RR -> RE: Frizura - II dio (23.4.2020 20:46:54)

IZVORNA PORUKA: gocic

N treba da se fenira, kosa je ravna i glatka.

Dragica Draga -> RE: Frizura - II dio (23.4.2020 20:53:23)

IZVORNA PORUKA: Bossy

Iskustva sa keratinskim tretmanom za kosu?
Navodno ne treba da se fenira, kosa je mnogo lepša i sjajnija.

Ja nisam radila, drugarica jeste. Nisam ni ja mogla da verujem, ali kosa zaista ne mora da se fenira, bas ravna i glatka kao sveze isfenirana.

vonavoj -> RE: Frizura - II dio (23.4.2020 21:04:18)

IZVORNA PORUKA: gocic

Ne mora.moja sestra ima vec 4meseca..samo je osusi.

gocic -> RE: Frizura - II dio (23.4.2020 21:09:46)

Super onda. Vredi platiti i probati.

Sanjalicaaa -> RE: Frizura - II dio (23.4.2020 22:09:24)

A koliko kosta to zadovoljstvo?

Nesto sam cula da to moze i da unisti kosu. 

vonavoj -> RE: Frizura - II dio (23.4.2020 22:27:53)

Na moju kosu kosta ista kao i pramenovi,4500din.

I ja sam cula da moze ostetiti kosu,ali ne shvatam kako,kad to daje dlaci punocu,kosa izgleda zdravije..samo sto smrdi jako dok ti radi tretman.. ali ne moze vise od blansa da unisti kosy.kontam..

Dragica Draga -> RE: Frizura - II dio (23.4.2020 22:32:08)

Moja drugarica ima bas dugu kosu, do dupeta i kad je radila nije ni cm odsekla, nije bilo potrebe. Nemam pojma, mozda ako imas tanku kosu pa ti dugo drzi ili slicno... Pa i osteti.
Meni je uvek skupo, a bas bih odradjla.

gocic -> RE: Frizura - II dio (23.4.2020 22:35:42)

Von, pa i nije skupo ako je ok. I kad ispravljas i peglas, feniras kosu sve to ostecuje .

flamingos -> RE: Frizura - II dio (23.4.2020 22:36:57)

Meni se izalrala farba,seda sam kao neka baba.😀Od pobedeljka počinju saloni da rade i otićiću neki dan da se ofarbam.Ali,sačekaću malo,za svaki slučaj.😀.Sad će i gužve da budu.

dunja RR -> RE: Frizura - II dio (23.4.2020 22:54:25)

Moja frizerka radi dva tipa keratinskog tretmana, jedan je za negu a drugi ispravlja kosu. Ja mislim da taj što ispravlja mora malo i da šteti, a u ovaj za negu i ne verujem [sm=smiley36.gif]

Mislim da na kvalitet kose mogu da samo malim delom utiču hormoni, kao i ono što unosimo u sebe (a i to je u sprezi opet sa hormonima), ostalo je genetski. Nisam iskreno nikad videla da nekom ko ima lošu kosu u nekom trenutku kosa postane kvalitetna. Može samo da se relativno ok isfenira, ali kvalitet se vidi. A viđala sam da nekom ko je imao ok kosu, ostanu 3 dlake na glavi.

Ono što stavljamo NA kosu ne verujem da može da joj koristi (to je ono što ne verujem u bilo kakve tretmane za boljitak kose) ali može da joj šteti u većoj ili manjoj meri.

dunja RR -> RE: Frizura - II dio (23.4.2020 22:57:59)

Moja kosa je ceo život srednje ok do srednje žalosna, trenutno je srednje ok, jer sam uspela da smanjim mašćenje retkim pranjem, jeedva.
Imam prilično puno kose ali je tanka. Dešava se pa, recimo često, ne puno često, da mi kažu da imam super kosu, ali mislim da takvima stvarno trebaju naočare [sm=smiley36.gif]

vonavoj -> RE: Frizura - II dio (23.4.2020 23:10:00)

Sestra je dobila kosicu devojcice,eto tako joj izgleda,ali i ne fenira je. E sad,ona je smedja..ja sam satirana, moja je ipak tretirana..videcemo..mene smara feniranje,20min mi treba najbrze.

jess021 -> RE: Frizura - II dio (24.4.2020 8:46:12)

Ja imam bas dobru kosu i to mi svaki frizer kaze, svasta sam joj radila i sve je stoicki izdrzala. Sto Dunja kaze to je genetika. Naravno da mozemo da uticemo nekom negom, ali je bas mnogo

Ja sam davno radila keratin i nisam bila odusevljena, plus sto mi nilo nije rekao da, cini mi se, 2 dana bukvalno ne smes da je diras, vezes ili sl. Nije dugo trajao taj keratin. Sigurno ima razlike i u kvalitetu istog. 

vonavoj -> RE: Frizura - II dio (24.4.2020 11:06:09)

Jess,a jel ti nije unistio kosu?

Ana RR -> RE: Frizura - II dio (24.4.2020 11:23:43)

Ne bi smelo da uništi kosu. Videla sam kako moja frizerka radi, kosa bude prelepa. Razmišljale smo da probamo i na mojoj kosi ali odustale - tanka je, delovalo bi slepljeno.

Bossy -> RE: Frizura - II dio (24.4.2020 12:15:42)

Hvala na odgovorima.

Moja frizerka je za taj keratin, jedino mi je objasnila da sam tretman traje dva tri sata i da mnogo smrdi i štipa za oči. Čim je tako - onda je neka ljuta hemija u pitanju.

Posle se normalno ponašaš sa kosom, smeš čak i da je uvijaš ako želiš.

Ne smeju da se koriste šamponi sa sulfatima, već samo oni na prirodnoj bazi.

Meni je masna kosa i da ne bi delovalo slepljeno, radila bi mi keratin dva cm od vrha dlake, znači ne odmah uz teme glave.

Imam dugu i gustu kosu, cena je oko 7000.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>