RE: Frizura - II dio (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

pari -> RE: Frizura - II dio (12.1.2020 14:34:32)

Podržavam von! Paž je super i boja je odlična. Jedino što mora da se fenira da bi izgledala ovako

vonavoj -> RE: Frizura - II dio (12.1.2020 14:39:20)

I ovako moram da se feniram.da ne bi bila kao vestica,i onda je odmah skupim.

mama Jo -> RE: Frizura - II dio (12.1.2020 15:40:17)

Lepa je ta frizura. Pa mislim da AnaRR ima slicnu, a?
Eto moze ti ona reci kakva je za odrzavanje.
Jesi imala nekad takvu frizuru Von?

vonavoj -> RE: Frizura - II dio (12.1.2020 15:42:53)

Imala sam i kracu,tako me je mm upoznao..kaze sto se ne osisas,bolje ti je.

pari -> RE: Frizura - II dio (12.1.2020 15:43:21)

Ja sam imala, super je. Ako se i inače feniraš, onda slobodno, biće ti mnogo lakše i brže

mama Jo -> RE: Frizura - II dio (12.1.2020 15:48:06)

Super, onda samo napred, ja sam za promene posebno kad je frizura u pitanju.
A lakse ce ti biti 100%.

Ana RR -> RE: Frizura - II dio (12.1.2020 16:22:12)

Takva je moja frizura, Von. Meni je super, ja volim kratko. Što se tiče održavanja to zavisi od kose. Moja je takva da moram peglom da prođem da bi bila ok. Tanka je, uvija se, i jedino kada je peglom sredim bude super. 

vonavoj -> RE: Frizura - II dio (12.1.2020 16:50:04)

Probacu,pa porasce ako ne valja..nisam tip da pati ako mi se ne svidja..moracu i ja peglom sigurno,ili dobro cetkom..ali ce biti brze nego sad,sigurno..i imacu frizuru..ovako samo rep..

Ivanka 75 -> RE: Frizura - II dio (12.1.2020 17:15:49)

Von ja sam ovakvu  frizuru imala i duzu i kracu i placu i smedju i sa pramenovima. Veoma zahvalna frizura. Mora da se fenira ali bar uvek imas frizuru. 
Sad kao pustam kosu da opet bude malo takva. 

Ana RR -> RE: Frizura - II dio (12.1.2020 17:22:18)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Probacu,pa porasce ako ne valja..nisam tip da pati ako mi se ne svidja..moracu i ja peglom sigurno,ili dobro cetkom..ali ce biti brze nego sad,sigurno..i imacu frizuru..ovako samo rep..

Upravo to. Moja je 20 godina bila ultra kratka, išla sam do krajnosti ponekad. Sad kad sam je malo pustila opet je poenta bila da ne bude dovoljno duga za vezivanje u rep. Trenutno je kraća nego inače jer sam htela da izjednačim obe strane, jedno vreme je desna bila kraća, asimetrična. Moja drugarica ima istu frizuru ali njena kosa je drugačija i ne mora ni da je fenira, samo prođe običnom četkom dok je suši. A moja je tanka i meka, kao dečija.

vonavoj -> RE: Frizura - II dio (12.1.2020 17:45:17)

Zaista nemam frizuru..rep po meni nije frizura,hahha.Samo jos da me dobro osisa.ne zna ni to svako.Ja moram da je feniram,sigurno,i to dobro.gusta je i ne pada bas tako lako.

mama Jo -> RE: Frizura - II dio (12.1.2020 18:24:51)

Von, zakazuj 😊
U pravu si da ne zna to bas svako ni da potrefi, idi negde provereno.
Ako ti je stalno vezana, i ako je svakako feniras,to je to.

vonavoj -> RE: Frizura - II dio (12.1.2020 18:34:15)

Moracu da sacekam februar,zbog finansija,ali to je to..odlucila sam. Hvala vam devojke na iskustvima.

Mirko Svirko -> RE: Frizura - II dio (12.1.2020 21:16:36)

Von,super ti je ova frizura. A i boja bas je sve top. I meni je cesto vezana kosa. Pa sam skratila malo duze od tvoje sa slike. I generalno kosa mi je ok kad je osusim i malo prodjem cetkom.Jedva cekam da te vidimo sa novom frizurom.

Tiziana -> RE: Frizura - II dio (13.1.2020 8:11:52)

Evo i ja da se ukljucim iako uglavnom citam, a retko pisem.Von ja sam godinama imala ovakvu frizuru. Kracu i duzu varijantu. Veoma je zahvalna i uvek imas frizuru. Samo je bitno da te neko jako dobro osisa,u suprotnom ni feniranje nece pomoci. Da se vratim i koju stranu nazad, imam balejaz,evo vec skoro 2 godine i ne planiram da menjam jer mi se svidja. Kako sede nadiru 🙂 tako mi ova ''boja'' sve vise odgovara, a lepo izgleda. Naravno i za ovo vazi da mora da uradi neko ko zaista ume lepo da uradi. Ja ne volim kad boja ide na zuto pa svako drugo pranje perem silver samponom. 

pari -> RE: Frizura - II dio (13.1.2020 15:12:56)

Ja danas videla ovu frizuricu koja mi se bas svidja

[img]https://www.ringeraja.rs/lokalni/Slike/forum/images/2033848-9521.jpg[/img]

Milena18 -> RE: Frizura - II dio (13.1.2020 15:16:10)

Baš je lepa, Pari. Ja sam dugo imala sličnu, samo malo kraću. I sad kao puštam da bude tako nekako.

Filadendronka -> RE: Frizura - II dio (13.1.2020 15:29:50)

Tiziana, koji silver koristis? Ja sam probala Seri i bio mi je dobar. Balea neki ljubicas_ti mi nije dao neki efekat.
IZVORNA PORUKA: Tiziana

Evo i ja da se ukljucim iako uglavnom citam, a retko pisem.Von ja sam godinama imala ovakvu frizuru. Kracu i duzu varijantu. Veoma je zahvalna i uvek imas frizuru. Samo je bitno da te neko jako dobro osisa,u suprotnom ni feniranje nece pomoci. Da se vratim i koju stranu nazad, imam balejaz,evo vec skoro 2 godine i ne planiram da menjam jer mi se svidja. Kako sede nadiru 🙂 tako mi ova ''''boja'''' sve vise odgovara, a lepo izgleda. Naravno i za ovo vazi da mora da uradi neko ko zaista ume lepo da uradi. Ja ne volim kad boja ide na zuto pa svako drugo pranje perem silver samponom. 

Tiziana -> RE: Frizura - II dio (13.1.2020 16:21:17)

Napisacu ti kada budem dosla kuci. Kupila sam kod ''Cvrleta'' pa sam ga malo jace i platila, alimi bas bas dugo traje. Ja sam uzela neki mild, nisam htela one jake i meni je to sasvim ok. 

Tiziana -> RE: Frizura - II dio (13.1.2020 16:57:25)

Zove se Z.one Silver shampoo. 

milicicak -> RE: Frizura - II dio (13.1.2020 17:06:53)

Ja koristim Seri, ok mi je i za sede i za pramenove... Nego, zakazah frizera za cetvrtak, kako cu da se osisam pojma nemam 😂

vonavoj -> RE: Frizura - II dio (13.1.2020 17:13:48)

Ima i u aleksandar kozmetiks,ja sam tamo uzela..400ml oko 600din,ali dugo traje..

Tiziana -> RE: Frizura - II dio (13.1.2020 17:46:26)

Ovaj je bio dio skuplji, i jos macice jace, ima 300ml,ali ga imam skoro godinu dana. A medj onim svim samponima je bio jedan od jeftinijih.. Jedino sto ofarba ruke boze sacuvaj.. 

Tiziana -> RE: Frizura - II dio (13.1.2020 17:47:13)

Duplo skuplji... i malcice jace.. 

pari -> RE: Frizura - II dio (13.1.2020 18:03:15)

IZVORNA PORUKA: milicicak

Ja koristim Seri, ok mi je i za sede i za pramenove... Nego, zakazah frizera za cetvrtak, kako cu da se osisam pojma nemam 😂

Koja ti je sad dužina?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>