Ana RR -> RE: Frizura - II dio (29.6.2018 12:30:09)
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Ma pusti prelepe kratke frizire. Dugo si sa kratkom kosom Sad trazi slike nekih paz frizura za pocetak [sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: Ana RR Gledam ja i duge ali džabe, ja prosto volim kratku kosu (na sebi). IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ja jako volim kratku al plavu kosu Nekako mi sve dodje do izrazaja Al se.ne usudjujem...sta ako mi ne bude dobra? Al.kad vidim na drugim zenam zinem IZVORNA PORUKA: Maraj Pa ja ceo zivot imam kosu ispod ramena. Jednom su me moji jos kao dete osisali bas na kratko. Kao decak. Plakala sam danima. To mi trauma iz detinjstva[sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ja sam kao devojka nosila kratku kosu i extra mi je stajala..al sad me stah da opet probam..mada mi treba promena IZVORNA PORUKA: Maraj Ja jesam kracu Al ne krace od paza. Osim to kad su me moji "sredili" IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ne ne mislim paz i to nego bas muska frizura i to je bila.bas bas kratka i fantasticno mi je stajala. Paz mi je najgora moguca frizura IZVORNA PORUKA: Ana RR Anck, ja sam imala sve moguće dužine kratke kose i sve moguće boje [sm=smiley36.gif] čak sam imala i teget pramenove [sm=smiley36.gif] Jedno leto sam furala sinead o''connor fazon sa sve kompletnom šminkom, super mi je stajalo. Što sam starija manje eksperimentišem sa kosom a baš mi fali to. Evo i ne farbam se već više od 10 godina. IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ana isto kao devojka sve boje . Ja sam bila i ljubicas_ta , pa crnka sa plavim pramenovima, crvena cak i biserno siva. A stp kazes sad... dosadna vec 18 god. Plava i samo plava [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|