Mishica 77 -> RE: Kakav je doktor (20.11.2012 17:09:53)
|
Uopšte ne podržavam postojanje ovog sajta. Teška budalaština! Ideja nije loša ali ima previše nedostataka: samo izabrani lekari, samo državna služba, bez kontrole i ograničenja pa raspali. Gde su bolnice i klinički centri? Specijalisti? Pa tu je centar korupcije u zdravstvu. Ljudi, pa bolničko mesto ima cenu. Bez love nema ležanja. Sve ima cenu: od usluge pregleda do dijagnostičkih prosedura. Najbenigniji su problemi na koje pacijenti nailaze kod izabranih lekara. OK, u svakom žitu ima kukolja ali ovo je čisto subjektivna stvar. Kao da pitate različite ljude da li je neko lep ili ne. I šta će biti ako neko ima lošu ocenu? Ostaće bez pacijenata? Posla? Mislim da je ovo čisto zamlaćivanje i zamazivanje očiju nesrećnim ljudima u zemlji Srbiji. Pogađaju tamo gde su ljudi najosetljiviji, bolest. Evo vam, radujte se malo sirotinjo rajo i zabunite ocenjivanjem lekara, a mi ćemo vama iza leđa da postižemo što smo namerili. U pozadini je sigurno nešto drugo. I USAID, ma da. Kao ameri vole da pomažu ljudima iz čisto humanih razloga. I na kraju: zašto samo zdravstvo? Da li je neko obratio pažnju na podatak koliko je u tekućoj godini bilo pritužbi na rad policajaca? Nemoje da mi kažete kako ste svi zadovoljni dok čekate u redu u pošti da platite račune kod nadrndane tetke pred penzijom. Ili još bolje kada odete po neke papire u opštinu, a oni kudkoji, kancelarije prazne, niko ne zna da vas uputi na pravo mesto, dete histeriše u rukama, a vama uvek fali neki papir da bi završili sve. Eto, odmah se iznerviram. [sm=smiley35.gif]
|
|
|
|