Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 6.12.2012 11:14:54
|
|
|
|
caca81
|
Čestitam Joko, dobila si predivnu knjigu!
|
|
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 6.12.2012 20:40:51
|
|
|
|
dunja RR
|
Da li ste spremni za novo iznenađenje od Lagune?
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 6.12.2012 20:52:14
|
|
|
|
dunja RR
|
Naša poznata izdavačka kuća Laguna daruje vam svoja sjajna izdanja! Laguna vam pruža priliku da pronađete u sebi i pokažete nam svoj talenat, da uživate u pisanju i za to budete nagrađeni fantastičnom knjigom. Šta trebate da uradite da bi ste i vi konkurisali za Lagunina izdanja? Kreirajte svoj dnevnik! Recite nam nešto o sebi, podelite sa nama sreću, tugu, nadanja. Zapišite svoje emocije, probudite emocije u drugima, sklopite svoje utiske u pejzaž reči i inspirišite ostale. Na forumu ćemo glasati za najbolji dnevnik, a Laguna će pobednika obradovati svojim izdanjem. Sjajno zar ne! Ovaj put Laguna vam poklanja vrednu knjigu Kako rade mašine, a za najbolji dnevnik glasamo u ovoj temi od 17.12. do 20.12.2012. (zaključno sa 20.12.), pravo glasa (jednom) ima svaki član portala sa preko 50 objava na forumu. Pročitajte više ...
< Poruku je uredio dunja RR -- 6.12.2012 20:53:13 >
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 10.12.2012 0:47:47
|
|
|
|
17 joka
|
Hvala drage moje puno
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 12.12.2012 20:10:39
|
|
|
|
dunja RR
|
Ajmo, ajmo, pišite dnevnike pa glasamo uskoro
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 14.12.2012 12:50:08
|
|
|
|
Modessty
|
Ne kapiram, dnevnici od kog datuma do kog ulaze u izbor za ovu nagradu?
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 14.12.2012 13:04:20
|
|
|
|
dunja RR
|
Ulaze svi dnevnici osim onih koji su već nagrađeni ranije, znači sada svi osim Jokinog koji je nagrađen,
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 14.12.2012 13:08:46
|
|
|
|
Modessty
|
Jasno! Hvala!
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 14.12.2012 13:20:12
|
|
|
|
caca81
|
E, još malo, pa glasamo!
|
|
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 16.12.2012 19:01:53
|
|
|
|
dunja RR
|
Do ponoći imate šansu da dodate dnevnik a onda počinje glasanje P.S. knjiga je stigla već u Ringeraju i možemo reći - FENOMENALNA JE!
< Poruku je uredio dunja RR -- 16.12.2012 19:03:14 >
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 17.12.2012 1:52:01
|
|
|
|
vikiveki
|
Pošto je ponoć prošla, ja bih da glasam za dnevnik srećica 80 Nagradna igra-pobednik
< Poruku je uredio vikiveki -- 17.12.2012 1:53:21 >
|
|
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 17.12.2012 2:55:41
|
|
|
|
dunja RR
|
Tako je, od ponoći se glasa, samo navalite
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 17.12.2012 8:58:06
|
|
|
|
djdb
|
i moj glas ide srecici 80 za dnevnik nagradna igra-pobednik, kako dirljiva prica, sita sam se isplakala
|
|
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 17.12.2012 9:07:47
|
|
|
|
sneza24
|
Glasam za srecicu 80.
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 17.12.2012 9:09:22
|
|
|
|
Snelle
|
I ja glasam za srecicu 80!
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 17.12.2012 9:45:04
|
|
|
|
Modessty
|
srecica_80
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 17.12.2012 10:46:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
srecica_80
|
|
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 17.12.2012 14:46:20
|
|
|
|
17 joka
|
Glas za Srećicu 80 Mod mila za dnevnik i ono što piše u njemu se nemože nagraditi zato što poklon za to nepostoji sledeci put dobijaš glas od mene
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 18.12.2012 22:37:31
|
|
|
|
gugutka
|
Svi dnevnici su sjajni, bravo devojke
|
|
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 20.12.2012 23:38:14
|
|
|
|
dunja RR
|
Ajmo, ajmo, još malo pa ćemo znati pobednika
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 21.12.2012 0:11:20
|
|
|
|
dunja RR
|
Sjajnu Laguninu knjigu "Kako rade mašine" osvojila je naša srećica_80, čestitamo Srećice šaljem ti pp vezano za preuzimanje ove divne knjige.
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 21.12.2012 11:37:07
|
|
|
|
srecica_80
|
Drago mi je da vam se prica dopala. Volela bih da to procitaju i oni koji imaju velikih zdravstvenih problema, koji cesto sebi postavljaju pitanje kako dalje. Hvala vam svima. Knjigu sam namenila najstarijem sinu koji uvek ima neka pitanja, zasto, cemu ovo sluzi i sl.
|
|
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 21.12.2012 12:05:57
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Mod mila za dnevnik i ono što piše u njemu se nemože nagraditi zato što poklon za to nepostoji sledeci put dobijaš glas od mene Joko ja pisala zato što sve to zaista i mislim, onako iz srca! Ne treba mi nagrada. Druženje sa svima vama je najveća nagrada i najveće bogatstvo! I u to se uvrerim svaki put kad upoznam neku RR drugaricu.
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 21.12.2012 13:51:17
|
|
|
|
vikiveki
|
Čestitam Srećice 80
|
|
|
|
RE: Osvoji Laguninu knjigu! 22.12.2012 10:58:20
|
|
|
|
naađaa
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Boja kose?jelenadunjaDa li biste zbog muza promenile boju kose?da (
27%)

ne (
35%)

mozda (
32%)

nikako (
6%)
Ukupan broj glasova: 184Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!