RE: Pismo inspekciji rada (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finansijske dileme roditeljstva

Poruka

gina -> RE: Pismo inspekciji rada (4.12.2009 16:19:16)

Jeco, nije tačno da zakon štiti poslodavca u slučaju neisplaćivanja zarada. Nema tog pravila 3 meseca pa ćao!
Buhla, firma može da ti isplaćuje više, niko je ne ograničava, ali ona će u tom slučaju refundirati samo 25.000 a onih 5.000 ide na njen trošak a ne na trošak države.

buhla -> RE: Pismo inspekciji rada (5.12.2009 0:40:59)

e hvala gina [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image] posto su meni sada povecali platu, ali ukoliko se bude uzimao prosek poslednjih godinu dana bice mi niza i od tih 25.000, pa su oni mislili da mi uplacuju vise dok budem bila na porodiljskom! E sada cu da ih obradujem [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

*iva* -> RE: Pismo inspekciji rada (5.12.2009 2:35:05)

Hvala Gina, idem i javljam tok dogadjaja.

Predhodni put kada sam pitala za platu rekao mi je da on daje kada on hoce i koliko hoce. Ali sada znam da nece, samo me je zavlacio mesecima.
Meni je ovo zaista najlepsi period u zivotu, mama sam dva meseca i uzivam u svakom trenutku sa svojom bebom, ali eto nervira me kreten koji zna da mi oduzima od deteta.

Jelena81 -> RE: Pismo inspekciji rada (5.12.2009 7:23:06)

IZVORNA PORUKA: marince

Jednog dana je samo dobila pismo da je ponovo BIO raspisan konkurs (ona to nije znala)i da niko nije zadovoljavao u slove konkursa ,ali da su primili drugu osobu.

postoji dosta odlasa koji se raspisuju, ali sa naznakom " DO POVRATKA ZAPOSLENOG SA PORODILJSKOG ODSUSTVA" ... A vezze, narocito u skolstvu, su neizbezne... pa i da je ponavljala pet puta istu godinu.... A meni samo vracaju dokumenta s obrazlozenjem da niko nema odgovarajucu ss, mada vec imaju nekog svog ko nije na spisku...

Da se vrnem temu, ni bratova kuma nije dobila naknade.... Prosledicu joj ovo!!!

Divne ste!

*iva* -> RE: Pismo inspekciji rada (16.12.2009 14:03:57)

Da li neko zna za koji mesec je bila poslednja isplata porodiljskog?

Anoniman -> RE: Pismo inspekciji rada (14.9.2010 17:53:31)

Nensi vidi. 

Nensi* -> RE: Pismo inspekciji rada (14.9.2010 18:04:40)

Hvala Tasho [sm=smiley31.gif]

MimaKos -> RE: Pismo inspekciji rada (21.7.2019 10:12:00)

Pisala, pokrenula inspekcijski nadzor, jedino kad vredi cimati se je kada tuzis firmu pa dobiti povratak na rad do kraja spora, ostalo uglavnom gubljenje vremena. A i ne potpisivati jer sve moze i anonimno da se prijavi

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]