Anoniman -> RE: Vidovnjaci (16.12.2009 19:57:38)
|
Posle 5 godina uzaludnih pokušaja moji roditelji odu kod vračare,jbg više ne znaju šta će od muke...žena pogleda mamu i kaže:možeš i u majku da se vratiš, tebi je sudjeno još ovoliko koliko čekaš pa ćeš roditi.ličiće na tebe, samo će jedno imati na oca(ja sam inače ista mama, samo oči imam na tatu).doneće ti veliku žalost ali i ogromnu radost. mama pita : kakvu žalost? pa ili će se udati jako mlada ili živeti daleko(živim daleko od njih)....sve je istina, i ja danima ne mogu da skontam kako...pričala sam mami o RR i vama drugarice, kad će ona: sve ćete vi nekako, pre ili kasnije, znati kad ste trudne, šapnuće vam neko na ovaj ili onaj način.....i to kad se najmanje budete nadale, kao i ja, a tek sam se posle setila vračarinih reči, jer mi je tada bilo nemoguće i daleko..... pritisnem je ja, jer vidim neku dozu misterije u njenom glasu i ona mi ispriča ovo.....htela sam da vam ispričam, al reko mislićete da smo porodično flipnuli stoga cure......eto neposrednog iskustva, još jednog.....i psiha izgleda igra najveću ulogu.... [/quote]
|
|
|
|