Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koji šampon koristite? 4.3.2016 14:03:04
|
|
|
|
vocicana
|
Trenutno koristim Cien sampon za revitalizaciju i volumen, donela sam ga iz Holandije, veoma je jeftin, a divna mi kosa bude od njega, kako oni to sve strucno zapakuju sa hormoncicima unutra, verujem da mi kosa od toga bude ok. Pakovanja menjam, nisam vezana za neku firmu posebno dobila sam od sestre Garnier sa makadamijom, divno mirise i kosa je divna, mirisljava imekana. Jedino sto se stvarno primetilo u trudnoci je kosa koja je dobila na cvrstinii debljini vlasi, zato cu biti celava pevacica posle porodjaja, pretpostavljam. Ivana je u pravu, ko ima veci problem sa peruti, treba da proba decije sampone, mada se kosa cesce masti i cesce pere.
|
|
RE: Koji šampon koristite? 4.3.2016 14:05:14
|
|
|
|
mali_mis
|
Ja sam navucena na LPM Za prvo pranje od bele gline i jasmina, za dugo pranje od masline i jabuke, regenerator onaj bordo sto cudno mirise, ali radi posao.
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 4.3.2016 15:37:03
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sada koristim šampon od La petit Marselias,odlični su ,i šampon i regenerator
|
|
RE: Koji šampon koristite? 4.3.2016 15:39:10
|
|
|
|
choopa choops
|
Voci Cien je iz Lidla je li? Uvijek to vidim i nikako da uzmem, nešto mi se činilo da nisu dobri...Baš ću da probam. JA (otkad su mi ovdje preporučili) koristim običan šampon od koprive, a drugi uzmem bilo koji i regenerator. Svaki put uzmem drugačiji da probam. Jedino ne uzimam L'orelaove i Pantene. Od njih mi baš kosa opada.
|
|
RE: Koji šampon koristite? 4.3.2016 15:43:38
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Ja sada koristim šampon od La petit Marselias,odlični su ,i šampon i regenerator Meni je sve moguce probleme sa kosom rijesio taj regenerator. Neki jasmin i bijela glina. Sve pohvale. Sampon , bijeli luk, Afrodita.
|
|
RE: Koji šampon koristite? 4.3.2016 15:46:42
|
|
|
|
vikiveki
|
Meni je regenerator sa slatkim bademom i ekstratom lanenog semena, kosa mi miriše na njega do sledećeg pranja a bude kao sa reklama, sva svilenkasta...i ćerka ga koristi,baš joj se svideo.
|
|
RE: Koji šampon koristite? 4.3.2016 16:39:39
|
|
|
|
Mala Elena
|
Lpm, narandzasti trenutno...
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 4.3.2016 17:19:39
|
|
|
|
Animsaj9
|
Nado Afroditu sam koristila , bio mi je ok jedno vreme al etoo opet te uzasne peruti uhhh
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 4.3.2016 17:32:04
|
|
|
|
nikiteki
|
Shauma
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 4.3.2016 17:33:37
|
|
|
|
emicaa
|
Ja trenutno garnier i šampon i regenerator. Cien mi nije ni za kog vraga,gel za tuširanje mi isuši kožu a od šampona perut dobijem.Jedino um nisu loše kreme za ruke.
|
|
RE: Koji šampon koristite? 4.3.2016 17:40:43
|
|
|
|
Animsaj9
|
Ja sam prezadovoljna Dexe regeneratorom , ako budete imale priliku probajte kosa je kao svila
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 4.3.2016 17:49:03
|
|
|
|
mila83
|
LPM sampon od jabuke i njihova maska za suvu i ostecenu kosu.Zadovoljna sam.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 4.3.2016 17:53:08
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja vec duuuugo koristiom syoss i regenerator i sampon. Promenim s vremena na vreme da se koza ne bi zasitila. Ali generalno nisam nasla neki sampon da kazem e bas sam zadovoljna. Imam utisak da su svi prepuni hemije.
|
|
RE: Koji šampon koristite? 4.3.2016 17:59:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I ja, takodje, dosta dugo koristim Syoss sampon. Jednom sam probala balzam i nisam zadovoljna, mada ja uglavnom koristim pakovanje umesto balzama. I jesu, svi samponi su i puni hemije.
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 4.3.2016 21:40:59
|
|
|
|
gagana83
|
Ja vec dugo koristim sampone bez parabena i silikona i kosa mi se preporodila. Cak mi se vratile blage kovrdze koje nisam videla na svojoj glavi vec petnaest godina. Trenutno menjam Rigenforte protiv opadanja i Insight.
< Poruku je uredio gagana83 -- 4.3.2016 21:41:27 >
|
|
RE: Koji šampon koristite? 13.10.2016 6:55:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Ja sada koristim šampon od La petit Marselias,odlični su Sve hocu ovaj da probam i zaboravljam..sad sam uzela Syos neki novi sa raznim uljima.
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 13.10.2016 8:25:25
|
|
|
|
mali_mis
|
Probsj Anck LMP. Super su. Kod mene je aktuelan crveni sa sve regeneratorom.
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 13.10.2016 8:44:48
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Do sada sam koristila Pantene i zadovoljna sam bila ..( valjda sto je moja firma distributer )
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 13.10.2016 8:53:20
|
|
|
|
Animsaj9
|
Meni od Pantrne bude predivna kosa, al sta mi vredi, ne odgovara mi kozi glave dobijem perut
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 13.10.2016 9:05:50
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja trenutno koristim neki što sam kupila kad smo bili na moru, neka Italijanska profi marka. Kupila ga za neke male pare a pakovanje od litar. Već sam pola potrošila. Žao mi što nisam uzela više. Ko zna kad ću ponovo na tu stranu. Odličan je.
|
|
RE: Koji šampon koristite? 13.10.2016 9:41:16
|
|
|
|
isidora88
|
ja koristim garnier fructis crveni
|
|
RE: Koji šampon koristite? 13.10.2016 11:24:04
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja koristim neki sa ginsengom iz Farmasija nije los svidja mi se...
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 13.10.2016 12:23:37
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja kupila Garnier Oil ultra doux, ok je skroz i lepo mirise...
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 13.10.2016 14:09:59
|
|
|
|
choopa choops
|
Ja šampone stalno mijenjam. Trenutno imam Afrodita bijeli luk protiv opadanja kose, Afrodita od koprive isto protiv opadanja, H&S kad mi se pojavi perut, Velnea macadamia. Obično imam po tri/četiri šampona, pa ih kombinujem tipa ako sam jedan put oprala sa blagim šaponom, sledeći put operem sa "težim" i tako.
|
|
RE: Koji šampon koristite? 13.10.2016 14:51:52
|
|
|
|
branki*
|
Trenutno sajos neki roze.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Vaši saveznici za mladalačku i blistavu kožuBeograd, 4. oktobra 2024. - Mislite li da je nemoguće spojiti sofisticirane ukuse hrane s vrhunskom negom lica? Upravo j...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?