RE: Koji šampon koristite? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

cockic -> RE: Koji šampon koristite? (16.10.2014 8:42:10)

ja koristim le petit sampon i pakovanje prvo sam zuti,a sad bordo.nisu losi.

Plavusa34 -> RE: Koji šampon koristite? (10.3.2015 14:53:51)

Koristim sve i svasta koristim Niveu najcesce mada i ostale kad vidim nesto novo te zelim da probam,mada meni ni jedna nije savrsena[sm=smiley13.gif]

mali_mis -> RE: Koji šampon koristite? (16.7.2015 7:43:04)

Le Petit M. jabuka & maslina, odusevljena sam mirisom, i kosa mi je super od njega, ne svrbi me glava, ne masti se, peni kao besan pas.

emicaa -> RE: Koji šampon koristite? (16.7.2015 7:50:06)

I kod mene je trenutno Le Pettit M. Takodje žuti,kad potrošim uzeću drugu boju [sm=smiley36.gif]

cockic -> RE: Koji šampon koristite? (16.7.2015 9:09:13)

Ja menjam često jer mi se i kosa zasiti možda dve tri bočice jednog i onda menjam.sad sam u poslednje vreme koristila lorealove prvo beli,crveni zuti mi bas nije nesto.a na moru nivein za farbanu i bas je super.

Animsaj9 -> RE: Koji šampon koristite? (21.10.2015 11:00:40)

Jednom u dve nedelje operem sa Mycosebom posto imam suvu kožu i problem sa peruti, a u međuvremenu perem trenutno sa Afroditom breza, super je

choopa choops -> RE: Koji šampon koristite? (21.10.2015 14:40:13)

Isidora probaj onu Selective Aminokeratin masku za kosu.
Meni je Tash preporučila i onaj silicon od Garniera narandžasti i zbilja je dobar, ne masti, ali i ne suši kosu.

Ja koristim šampon od koprive i pantenola od Afrodite i Velnea macadamia nut oil šampon i isti takav balzam.

mama krava -> RE: Koji šampon koristite? (21.10.2015 16:50:20)

Ja imam problem sa peruti i to mi se jako intevizira kada krene grejna sezona i kada je suv vazduh. Jedino što mi pomaže je šampon BLUE CAP i ima ga tek u pojedinim apotekama i jaaako je skup, ali jbg, stvarno mi reši problem!
Ovo je medicinski šampon i ja ga koristim po preporuci dermatologa. Proizvodi se u Španiji.

Valerie -> RE: Koji šampon koristite? (21.10.2015 18:40:34)

svasta sam probala kad mi se pojavila perut. na kraju mi je prestala od head and shoulders ocean energy. (mentol mi nije prijao).
sad se "plasim" da uzmem nesto drugo, kad mi je od ovog kosa skroz ok...

mama krava -> RE: Koji šampon koristite? (21.10.2015 19:40:07)

Ja sam H&S koristila godinama i onda mi vise nije pomagao. Imam utisak da mi je on napravio sranje od peruti. 😕

Rosita -> RE: Koji šampon koristite? (22.10.2015 0:17:22)

Ufff, uglavnom elsev, mm uzima od nekog lika iz Madjarske. Moram da priznam da ja ne znam sta je dobar sampon. Meni su svi isti. Jedino sto znam da moram posle sampona da okupam kosu u nekoj jakoj i masnoj maski. Nista balzami. I posle kad je sano susim da se utalasa ulje za kosu, sto moju kosu uopste ne masti. Zeljna je masti.

branki* -> RE: Koji šampon koristite? (22.10.2015 7:15:46)

sto kaze rosi,vazi i za mene.ja uopste ne znam sta je dobar sampon.od ovih komercijalnih sam probala sve i razlika je samo u tome da li mi prave perut ili ne.moja kosa je slaba i tanka,lomljiva i nijedan sampon joj se nije pokazao kao dobar,krakvi suvi,a teme se brzo masti,pa moram cesto da je perem,kad radim onda svaki drugi dan.

Sanjica26 RR -> RE: Koji šampon koristite? (22.10.2015 7:47:45)

I meni je svejedno koji sampon koristim. Moja kosa je tanka i moram barem svaki drugi dan da je perem.Ne stavljam nikakve preparate na kosu.

nata11 -> RE: Koji šampon koristite? (22.10.2015 23:30:06)

U zavisnosti od finansija menjam i sampome [sm=smiley36.gif] Ako bila plata kupim skuplji [sm=smiley1.gif]
I ja sam sve istumbala oko sampona. Bitnije mi je da kupim masku i kvalitetan balzam jer je unistena farbama.

NadaR -> RE: Koji šampon koristite? (28.10.2015 14:46:09)

Uzela sam Farmassi sampon za brzi rast kose . Sjajan je i stvarno djeluje . [sm=bravo.gif]

branki* -> RE: Koji šampon koristite? (28.10.2015 14:55:19)

koliko kosta to,nado?

NadaR -> RE: Koji šampon koristite? (28.10.2015 15:31:52)

Branki , kod nas je 7.50 KM . To je oko 3,5 euro . Meni je super. Pokusacu slikati kosu , efekat bez feniranja.

[img]http://www.dodaj.rs/f/2d/my/7KwFPF1/kosa.jpg[/img]

MAMAMAJ -> RE: Koji šampon koristite? (15.12.2015 20:13:00)

Zaboravila da kupim šampon i da ne perem s dečijim kosu, uzmem Head&Shoulders neki koji mi je brat doneo sa Islanda, a ja ga odložila, jer nam je to preagresivno oboma, ljudi moji....
Prvo, uopšte ne grize za oči, a drugo kosa mi je mekana i sjajna i ne znam kako bih opisala. Ne može da se poredi sa ovim H&S koji se kupuju ovde kod nas. U šoku sam. [sm=smiley36.gif]

dddaca -> RE: Koji šampon koristite? (15.12.2015 20:19:13)

Menjam cesto sampone. Potrosim pola pakovanja i kosa se zasiti, pocne da se peruta, pa moram da menjam. trenutno koristim elseve za farbanu kosu i za sad mi je dobar. Head&Shoulders mi je preagresivan i kosa mi je posle njega kao metla

branki* -> RE: Koji šampon koristite? (15.12.2015 21:12:02)

Trenutno ne afroditin,sa belim lukom[sm=smiley36.gif]mada lepo mirise,pise da je protiv opadanja kose,kupih u liliju.

tekilica -> RE: Koji šampon koristite? (16.12.2015 7:34:30)

Ja sam jedno vreme schaumu,pa sam kao presla na garnijer, ali trenutno koristim neki elseve. Ne valja menjati cesto, ali ja sam bas zadovoljna svima njima, Nisam sa Wash&go jer mi kosa baaaaas bude bujna, ogromna. Ne znam kako to, ali ne svidja mi se.

Anck Su Nmaun -> RE: Koji šampon koristite? (16.12.2015 7:38:01)

Svi ovi samponi koji kao hrane kosu, za oporavak, za farbanu mi uzasno maste kosu [sm=smiley13.gif] I onda bzvz uzmem H&S i odlican je. Koristim ga neko vreme pa predjem na nesto drugo, jer kao njega ne valja stalno koristiti, pa se opet njemu vratim .

Trcosava -> RE: Koji šampon koristite? (16.12.2015 11:41:38)

Koristim Le petit žuti, sa nekim medom i nešto još. Zadovoljna sam.

Animsaj9 -> RE: Koji šampon koristite? (4.3.2016 12:15:33)

evo meni se opet perut pojavila da li se koza i zasitila od Mycoseba , ako imate neki predlog za sampon protiv peruti pisite

IvanaSK RR -> RE: Koji šampon koristite? (4.3.2016 12:24:32)

Animsaj, dešava se da se teme zasiti odredjenog sampona. Problem je sto neces znati sta ti odgovara dok ne probas. Ako ne uspes sa obicnim samponima uzmi neki deciji, od njega ne bi trebalo da imas perut.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>