Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koji šampon koristite? 11.3.2013 8:35:46
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: vojvodjanka87 Shaumu zato su svi muskarci u mom reduuu Ja Niveu za plavu kosu.
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 11.3.2013 8:39:08
|
|
|
|
dijana1*
|
Nivea za volumen Kosa mi je mnogo retka i tanka pa mi treba da se voluminiziram
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 11.3.2013 8:39:40
|
|
|
|
sneza24
|
U zadnje vreme Wash&go.
|
|
RE: Koji šampon koristite? 11.3.2013 8:41:46
|
|
|
|
nela79
|
Cesto mijenjam sampone al cini mi se da mi se u posljednje vrijeme najvise svidio Garnier Naturals Aloe Vera.
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 11.3.2013 8:42:35
|
|
|
|
lesica
|
I ja sam počela od skoro tj. od kako sam kratko ošišana da koristim Nivea šampon za volumen,zasad sam zadovoljna.
|
|
RE: Koji šampon koristite? 11.3.2013 8:54:13
|
|
|
|
Honey
|
Vec duze vreme koristim Garnier Ultra DOUX za farbanu kosu i prezadovoljna sam
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 11.3.2013 8:57:34
|
|
|
|
Shishica
|
Planiram da kupim i za dete i za mene Bubchen sampon. Na netu sam nasla dooosta hvale o njima cak i za nas. Kad isprobam javljam kakvi su, a trebalo bi da su ok jer su prirodni..bar se tako predstavljaju.
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 11.3.2013 9:05:44
|
|
|
|
Janncica
|
nivea za dugu kosu.A inace mi nije duga. ali tako se zalomilo.
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 11.3.2013 9:07:19
|
|
|
|
adulence
|
nivea za plavu kosu...
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 11.3.2013 9:08:45
|
|
|
|
ceca111
|
Niveu za plavu kosu.Nato izgeda da isti sampon koristimo....
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 11.3.2013 9:22:08
|
|
|
|
little_one
|
Uh meni je kosa bas neka cudna sto se tice sampona...sad u zadnje dvije godine koristim fitoval i stvarno mi pase...a nekad davno mi jedino odgovarao neki od breze...stalno govorim kako cu ga opet pronaci i uvijek zaboravim
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 11.3.2013 17:23:08
|
|
|
|
*Maki*
|
Eucerin
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 11.3.2013 19:04:46
|
|
|
|
Figaro88
|
Garnijer za ostecenu kosu i suvu kosu,mada mi nije ni ostecena ni suva,ali on mi najvise odgovara Mm koristi hedendsolders sa mentolom,ponekad uzmem i njegov
|
|
RE: Koji šampon koristite? 11.3.2013 19:14:23
|
|
|
|
mamamikka
|
elseve x3 trenutno
|
|
RE: Koji šampon koristite? 11.3.2013 19:16:09
|
|
|
|
isidora88
|
koprivin
|
|
RE: Koji šampon koristite? 11.3.2013 19:19:33
|
|
|
|
minnica
|
Head&shoulders, razne vrste.
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 7.9.2014 14:23:49
|
|
|
|
branki*
|
trenutno neki nivein.kupila koprivin,sve hocu da napravim onaj sampon za jacanje i rast kose i jos nisam.
|
|
RE: Koji šampon koristite? 7.9.2014 14:31:45
|
|
|
|
Dani.kv
|
Branki gde da te hvalim? Jako si kreativna. Otvaras dosta tema gde mi lenje imamo sta da procitamo a da ne trazimo U to ime preporucujem kombinaciju kosilija, ad kapi i pantenola
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 7.9.2014 14:33:54
|
|
|
|
Anoniman
|
syoss sampon i balzam
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 7.9.2014 14:38:37
|
|
|
|
Rosita
|
Garnier sampon i pakovanje najradije, za jako suvu kosu, mada mi je sad ok kosa iako naginje suvoj, a trenutno imam i neki avonov sa zumancem i neki biomelem.
|
|
RE: Koji šampon koristite? 7.9.2014 14:40:43
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Dani.kv Branki gde da te hvalim? Jako si kreativna. Otvaras dosta tema gde mi lenje imamo sta da procitamo a da ne trazimo U to ime preporucujem kombinaciju kosilija, ad kapi i pantenola ih,dani,gde god,samo me hvali
|
|
RE: Koji šampon koristite? 7.9.2014 14:44:05
|
|
|
|
Dani.kv
|
Avonov advance techiques za svilenu kosu koja se lako oblikuje
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 7.9.2014 16:33:41
|
|
|
|
amelia
|
Pantene koristim uglavnom ali nekad se desi i garnier fructis
|
|
RE: Koji šampon koristite? 7.9.2014 17:34:09
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Wella sampon za ffarbanu kosu...mislim da nema kod nas, ja kupim gomilicu kad idem u inostranstvo i onda mi traje
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 7.9.2014 19:05:46
|
|
|
|
Mala Elena
|
Trenutno syoss narandzasti -olea intense thermo care, za suvu i kosu koja se lomi. Odgovara mi... a balsam Nivein neki dok ne potrosim, pa cu uzeti neku masku. Ranije sam koristila neku masku Genera, i ona je tako prijatnog mirisa bila da ne mogu da opisem, a vise je nema u prodaji.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Predstavljen Eucerin® Hyaluron-Filler Epig...U spektakularnom ambijentu Immersive sale Sava Centra, Eucerin Srbija na jedinstven način predstavio je revolucionarni a...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?