Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koji šampon koristite? 26.12.2009 16:28:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zille IZVORNA PORUKA: kaliopi odlična kolekcija! koliko košta taj šampon? (znam da cene nisu baš niske...) Draga ne znam, ja ga dobila na poklon, i to ono veliko pakovanje od 750ml, i traje mi vec godinu dana. Mislim da se isplati koligo god da kosta uh, blago tebi... Ta kolekcija se koristi u malo boljim salonima.. sećam se da sam jednom sebe častila pooošteno i otišla u NS u jaaako dobar i skup salon.. elem, htela sam da ispravim maximalno kosu i nije mi bilo žao para za tu priliku! (jedan užasno važan sudar!posle se onesvestio kad je skapirao da sam prirodno kovrdžava.... ) naprska me riba baš sa neki tim sprejom, roza drečava bočica čini mi se neki zeleni čep, pumpica? ma sve su im boje ludačke.... ženo , kako je to bilo dobro urađeno! feniranje kao feniranje, nego je to čudo doprinelo da budem 7 dana ravna ! (bilo mi žao da perem kosu jbt! ) posle sam se raspitala za cene, oko 800 din u proseku su proizvodi...) hmmm, ne znam gde ima da se kupe....
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 26.12.2009 16:33:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR IZVORNA PORUKA: Zoka81 Svasta sam probala, nema koji sampon nisam ali trenutno koristim ovaj I ja trenutno koristim ovaj. i ja ali nekada davno goldwell preparate nisam htela ni za zivu glavu da menjam, ali se bre isfusarise...il se meni kosa zasitila.....
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 26.12.2009 16:35:45
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja sam to vidjala samo po salonima. Sve i da je ovaj sampon 1000 dinara vredi ga kupovati, stvarno je dobar, i sto je najvaznije malo se trosi jer jako peni.
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 26.12.2009 16:42:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Zille jel ovaj?
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 26.12.2009 17:02:44
|
|
|
|
Anoniman
|
2390 din. sitnica......... a ja se naložila..... kažu, ima u Železničkoj ulici u NS da se kupe... ah.........
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 26.12.2009 17:06:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi Zille jel ovaj? E bas taj! Lele , bas je skup A ja ga trosim kao luda, ccc...
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 21.1.2010 10:40:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Svasta sam probala al imam problem jer mi se pri korenu brzo masti a krajevi suvi pa uzimam za suvu..a sta s korenom ... Fructis repair and shine .. sam sam na elseve jer kazu nije los... pa videcemo!
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 21.1.2010 10:44:27
|
|
|
|
cicko
|
I ja trenutno koristim ovaj, ali nisam sigurna da mi se dopada kosa svaki put kad je operem. Nekad mi deluje super bujna, teska, jaka, a opet ponekad nekako bljak, opustena, bezivotna...
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 21.1.2010 10:48:16
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cicko I ja trenutno koristim ovaj, ali nisam sigurna da mi se dopada kosa svaki put kad je operem. Nekad mi deluje super bujna, teska, jaka, a opet ponekad nekako bljak, opustena, bezivotna... cicko isto i ja.....i isti utisak...frizerka mi kaže da je mnogo jak,pa se kosa nekad zasiti, a kad je isušim ona je extra od njega... meni je npr.panten zakon....uzeću ga kad iscedim syoss...
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 21.1.2010 10:50:47
|
|
|
|
cicko
|
Moguce... Mozda bi trebalo prati naizmenicno, jednom sa jednim, sledeci put sa nekim drugim... Tako nesto sam cula i za paste za zube.
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 21.1.2010 10:53:38
|
|
|
|
2002m
|
u zadnja dva meseca koristim ovaj
< Poruku je uredio 2002m -- 21.1.2010 10:54:17 >
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 21.1.2010 10:54:40
|
|
|
|
bebironcic
|
Dobar je syoss,mada je meni Garnier Fructis za suvu kosu nekako bolji,navikla sam na njega,a to za pastu za zube nisam cula,za sampon jesam
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 21.1.2010 10:58:39
|
|
|
|
Lu
|
2002,jel taj fitoval protiv ispadanja kose ili za jačanje korijena Ja sam koristila protiv ispadanja i super je,nisam potrošila ni jednu kutijicu do kraja a već se super rezultati vidjeli. Jel to neka nova ambalaža
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 21.1.2010 10:59:26
|
|
|
|
2002m
|
idem da procitam?
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 21.1.2010 11:01:21
|
|
|
|
2002m
|
Protiv opadanja,ispadanja(kako ti kazes).
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 21.1.2010 11:02:28
|
|
|
|
2002m
|
ja sam isto zadovoljna, prestala je da mi opada kosa i imam dosta novih vlasi koje su izrsle
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 21.1.2010 11:04:24
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: 2002m Protiv opadanja,ispadanja(kako ti kazes). Na mom je pisalo protiv ispadanja svejedno
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 21.1.2010 12:10:17
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja trenutno koristim onaj medicinski, za koji je Neli dala recept u temi Opadanje kose
|
|
RE: Koji šampon koristite? 21.1.2010 12:55:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Negde sam cula da treba menajti sampone s vremena na vreme..kao kosa se navikne malo mi bzvz ali ko ce mu znati!
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 21.1.2010 13:36:57
|
|
|
|
Anoniman
|
...koristim Syoss (za negu farbane kose)već neko vreme i odličan je!
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 22.1.2010 11:13:03
|
|
|
|
Anitaaa
|
I ja koristim taj sada i odličan je,baš sam zadovoljna.Samo ja se ne farbam pa koristim onaj drugi
|
|
RE: Koji šampon koristite? 22.1.2010 16:00:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa I ja koristim taj sada i odličan je,baš sam zadovoljna.Samo ja se ne farbam pa koristim onaj drugi ..koji, draga? onaj što piše samo SHINE?
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 22.1.2010 18:32:54
|
|
|
|
Anitaaa
|
piše repair therapy za suvu i oštećenu kosu mada mi nije oštećena kose he he.Svejedno,dopada mi se kako izgleda posle pranja pošto se ne feniram
|
|
RE: Koji šampon koristite? 22.1.2010 23:37:42
|
|
|
|
Veca77
|
Ja imam prilicno tanku kosu! Uz to je jos i farbam! Probala sam dosta sampona! Trenutno mi odgovara ali sam bila prezadovoljna i Niveom za volumen!!! Od regeneratora koristim Loreal Elseve, ili garnier u spreju za negu (bez ispiranja)
< Poruku je uredio Veca77 -- 22.1.2010 23:39:35 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Grape Accessories - Grape nakitŽivopisno, veselo, jedinstveno!!!
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?