Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koji šampon koristite? 12.8.2009 21:36:38
|
|
|
|
Brand new mama
|
IZVORNA PORUKA: lelaNS Meni STRASNO opada kosa. Najgore do sada je bilo danas. To su sake i sake otpale kose (dok sam prala i susila kosu). Da li taj sampon od koprive pomaze? Da li opadanje ima veze sa dojenjem (mada dojim sve manje)? Mila,pitam bez veze, ali da tebi ponovo gvozdje nije u padu.Koliko znam da to moze da se desava i u periodu dojenja, da ti organizam trazi dodatno gvozdje, a to je sa druge strane razlog opadanja kose i slabe kose. Od mm sestra je godinama malokrvna i kosa joj je bila ocaj-tanka,bez sjaja, opadala uzasno.. i tek kad je pocela da pije preparate gvozdja joj se popravila kosa(i dobila je bojicu u obrazima-inace je bukvalno bila providna) P.S. Ja sam inace navucena na Niveu, ali sad imam Shauma-u protiv peruti(i ako je sad bas i nemam-kosa mi se popravila za medalju,samo sto je i potamnila, ali OK)
|
|
RE: Koji šampon koristite? 12.8.2009 21:51:54
|
|
|
|
bonita
|
IZVORNA PORUKA: Zoka81 Svasta sam probala, nema koji sampon nisam ali trenutno koristim ovaj ovaj jos nisam probala,ali hocu,a za sve ostale sampone kazem scheiss,sem head und shoulders. meni najbolje odgovara
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 13.8.2009 10:08:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Da znas da si u pravu. Sram me bilo, ali mi to uopste nije palo na pamet. Moracu da proverim gvozdje. Uf, bljak.
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 13.8.2009 11:59:36
|
|
|
|
makica985
|
Ja koristim shaumu i skroz sam zadovoljna
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 13.8.2009 22:45:20
|
|
|
|
guppy RR
|
IZVORNA PORUKA: Zoka81 Svasta sam probala, nema koji sampon nisam ali trenutno koristim ovaj I ja trenutno koristim ovaj.
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 29.10.2009 12:26:46
|
|
|
|
Ellenica
|
Mislim da je regenerator bitniji od sampona, osim ako nemate problema sa perutanjem. Ja sam koristila svasta, od breze do loreala, i zato i tvrdim, da dobar regenerator ili maska zlata vrede.
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 29.10.2009 12:28:22
|
|
|
|
eugenija
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 29.10.2009 16:33:32
|
|
|
|
dacca
|
Ja kupih ovaj novi Herbal esences i s anje je! Pi!
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 29.10.2009 17:08:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Trenutno ovaj i baš sam zadovoljna
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 29.10.2009 17:13:04
|
|
|
|
Modessty
|
Niveu za normalnu kosu. Nista mi drugo ne odgovara
|
|
RE: Koji šampon koristite? 29.10.2009 17:23:15
|
|
|
|
Trcosava
|
najobičniji šampon od koprive - ni P od peruti, a kosa je duže čista
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 29.10.2009 17:52:32
|
|
|
|
sladjaaaa
|
IZVORNA PORUKA: magde a koriste li neko silikonske kapke i kad ih nanosite na vlaznu ili na suhu kosu? Ja ih koristim i nanosim ih samo na krajeve suve kose. A od šampona i ja koristim trenutno Syoss za volumen, u zadnje vreme baš želim bujnu kosu
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 17.12.2009 20:42:56
|
|
|
|
dacca
|
kupila sam Gliss za braon kosu i bas sam zadovoljna!
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 17.12.2009 20:56:53
|
|
|
|
cipiripi
|
Goldwell kolekciju farbe, sampone, balzame...
|
|
RE: Koji šampon koristite? 18.12.2009 14:58:50
|
|
|
|
Anoniman
|
da li je neka od vas probala da koristi Syos kolekciju za negu kose... čini mi se da se tako piše?
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 18.12.2009 15:01:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi da li je neka od vas probala da koristi Syos kolekciju za negu kose... čini mi se da se tako piše? sad tek videh da ste kuckale o tome... ali ne vidim sličice pa sam se zeznula.... uzela sam šampon (bez regeneratora) za negu farbane kose... a ostajem verna Fani regeneratoru sa koncentratom Pantenola... jedino s njim mogu da očešljam kosu kao čovek i da mi bude fino mekana...
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 26.12.2009 15:35:04
|
|
|
|
Anitaaa
|
Loreal elseve i Gliss -menjam
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 26.12.2009 15:36:18
|
|
|
|
Verus
|
Mogu vam reci da sam dosta toga probala, i ispada da mi je Pantene najbolji...
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 26.12.2009 15:40:55
|
|
|
|
Anitaaa
|
Meni se od njega i onog Wash & Go jako brzo masti kosa.Moram da je perem svaki dan
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 26.12.2009 15:41:48
|
|
|
|
Verus
|
Ma meni nekako sve brzo masti kosu! Moram da operem svaki drugi dan-sto ja mislim da je malo cesto
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 26.12.2009 15:42:23
|
|
|
|
Anitaaa
|
Ja sad perem na tri dana
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 26.12.2009 15:45:55
|
|
|
|
Verus
|
Kad god promenim sampon, dobijem perut od novog, ma kolko dobro da je isperem, jednostavno mi je skalp osetljiv i bas mi ide na nerve...
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 26.12.2009 16:06:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja se farbam i koristim sampon BED HEAD-Dumb blonde Sampon je odlican, nikad bolji nisam imala. Na deklaraciji pise da nije samo za glupe plavuse, vec i za brinete i crvenokose
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 26.12.2009 16:10:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zille Ja se farbam i koristim sampon BED HEAD-Dumb blonde Sampon je odlican, nikad bolji nisam imala. Na deklaraciji pise da nije samo za glupe plavuse, vec i za brinete i crvenokose odlična kolekcija! koliko košta taj šampon? (znam da cene nisu baš niske...)
|
|
|
|
RE: Koji šampon koristite? 26.12.2009 16:16:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi odlična kolekcija! koliko košta taj šampon? (znam da cene nisu baš niske...) Draga ne znam, ja ga dobila na poklon, i to ono veliko pakovanje od 750ml, i traje mi vec godinu dana. Mislim da se isplati koligo god da kosta
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Grape Accessories - Grape nakitŽivopisno, veselo, jedinstveno!!!
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?