Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Venčanice za trudnice 9.8.2009 19:45:36
|
|
|
|
Debeljuca
|
e pa ta kombinacija 48 sati... mozda i nije tako losa...
|
|
|
|
RE: Venčanice za trudnice 10.8.2009 2:55:29
|
|
|
|
losmi
|
Ček, nije valjda da neko ozbiljno razmatra varijantu 48h sati svadba Ja sam mislio da je ono na tv-u čista nameštaljka, jer verujem da su ljudi s Balkana daleko napredniji od onog što se tamo prikazuje.
|
|
|
|
RE: Venčanice za trudnice 10.8.2009 8:20:09
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl Ma nije uopste samo ne primaju trudnice jer je kako kazu opasno za njih zbog napora i svega. meni se cini da je bilo par trudnica u emisiji...
|
|
|
|
RE: Venčanice za trudnice 10.8.2009 10:12:23
|
|
|
|
Debeljuca
|
Ček, nije valjda da neko ozbiljno razmatra varijantu 48h sati svadba Ja sam mislio da je ono na tv-u čista nameštaljka, jer verujem da su ljudi s Balkana daleko napredniji od onog što se tamo prikazuje. ja mislim da nisu!!! uglavnom smo locirani po vecim gradovima u serbiji odnosno BG i vojvodina... mozda Nis, Kragujevac... a ovo ostalo.... je jad, tuga i beda... kad sam bila pre dve godine na jugu Srbije... ljudi polupismeni... nekulturni... a ne treba zaboraviti i na stvarnu statistiku sa % nepismenih... zalosna je potpuna slika naseg drustva
|
|
|
|
RE: Venčanice za trudnice 10.8.2009 10:31:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima tema o toj emisiji, molim pišite u njoj.
|
|
|
|
RE: Venčanice za trudnice 10.8.2009 16:05:41
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ima tema o toj emisiji, molim pišite u njoj. I dajte neku ideju za vencanicu,blizi nam se rok
|
|
RE: Venčanice za trudnice 10.8.2009 16:08:34
|
|
|
|
sneza24
|
Imas u temi Vencanice moju sliku sa svdbe.Bila sam trudna 5 meseci a tu istu vencanicu nose i devojke koje nisu trudne samo ti je prosire po tvojim merama i to je to.
|
|
|
|
RE: Venčanice za trudnice 10.8.2009 16:13:26
|
|
|
|
marince1
|
Sad cu da pogledam.Ja cu to siti,samo da nadjem neki model i nece biti vencanica,vise kao elegantna haljina za trudnice. Trebace mi bas trudnicka,posto cu tad biti u 8 mesecu
< Poruku je uredio marince -- 10.8.2009 16:14:38 >
|
|
RE: Venčanice za trudnice 10.8.2009 16:28:15
|
|
|
|
sneza24
|
Pa neznam,moja drugarica je imala takvu haljinu kao sto je moja vencanica samo sto je bila bez one zice sto ide ispod i sto je bila u boji smpanjca.
|
|
|
|
RE: Venčanice za trudnice 13.8.2009 9:55:53
|
|
|
|
marince1
|
Ja sam skicirala sa mojom drugaricom (citaj-snajderkom) sta cu obuci.Danas idemo u kupovinu materjala.žnece biti vencanica,nego bela haljina,vise slatka ,nego elegantna!
|
|
RE: Venčanice za trudnice 13.8.2009 13:26:44
|
|
|
|
guppy RR
|
ajde uslikaj skicu pa nam pokaaaaažiiiiii
|
|
|
|
RE: Venčanice za trudnice 13.8.2009 13:41:47
|
|
|
|
gagana83
|
Evo moje vencanice
|
|
|
|
RE: Venčanice za trudnice 1.9.2009 23:23:27
|
|
|
|
marince1
|
Evo kako je izgledala moja,nije vencanica,vise haljina I ja u 8. mesecu
|
|
RE: Venčanice za trudnice 2.9.2009 0:52:51
|
|
|
|
gagana83
|
Marince
|
|
|
|
RE: Venčanice za trudnice 2.9.2009 9:24:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Moja je bila haljina...pre dva meseca...Bordo! Poptuno bordo. Gore korset, dole se siri...Bozanstvena je bila.. Najbolji izbor je u Piramidi na Novom Beogradu. Ceo sprat su vencanice... Meni su se dopale i one koje su grcki fazon...kao grcke boginje...Sa zlatnim pojasom ispod grudi i slicno.
|
|
|
|
RE: Venčanice za trudnice 2.9.2009 12:02:17
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: OTI Najbolji izbor je u Piramidi na Novom Beogradu. Ceo sprat su vencanice... Meni su se dopale i one koje su grcki fazon...kao grcke boginje...Sa zlatnim pojasom ispod grudi i slicno. E ja sam oduvek sanjala o takvoj haljini za moje vencanje.Nekih mesec dana pred svadbu isli smo do Bg-a i svratimo u Piramidu. Tamo ugledam bas takvu haljinu i odusevim se.Na zalost nisu imali broj za mene Uh nista mi teze nije palo Na kraju se ipak odlucim za klasicnu vencanicu a ne za takvu haljinu
|
|
|
|
RE: Venčanice za trudnice 29.3.2010 14:46:16
|
|
|
|
inataly
|
IZVORNA PORUKA: OTI Moja je bila haljina...pre dva meseca...Bordo! Poptuno bordo. Gore korset, dole se siri...Bozanstvena je bila.. Najbolji izbor je u Piramidi na Novom Beogradu. Ceo sprat su vencanice... Meni su se dopale i one koje su grcki fazon...kao grcke boginje...Sa zlatnim pojasom ispod grudi i slicno. Ja baš želim takvu venčanicu. Pre trudnoće sam tačno znala kakvu ću i uvek sam govorila ako slučajno budem trudna za venčanje onda će biti kao što su imale grčke boginje. Znači Piramida. Hvala
|
|
|
|
RE: Venčanice za trudnice 30.3.2010 9:38:15
|
|
|
|
prase
|
Ne znam da li sam ubola temu, ali mi se ne otvara nova... Moja kuma, koja je usla u 9. mesec trudnoce, hoce konacno da se uda. Jupiiiiiiiiiiiiiii.... Ali hoce da se uda bez svadbe, dakle i bez vencanice. OK. Medjutim, nije raspolozena da se uda u trenerci, sto je sada jedino sto nosi zbog veeeeeeeeeelikog stomaka. Gde bi mogla da se kupi neka svecanija haljina za trudnicu sa veeeeeeeeeelikim stomakom u BG? Obisla je Piramidu, Bulevar, Zemun - nista. Nadala se da, gde ima vencanica za trudnice ima i svecanih haljina - sipak. Jedino sto je nasla je neka sinteticka krpa od haljine koja joj pri tom ruzno stoji, za skoro 200e. Ideje? Predlozi? Unapred hvala
< Poruku je uredio prase -- 30.3.2010 9:40:12 >
|
|
RE: Venčanice za trudnice 30.3.2010 9:50:02
|
|
|
|
*Alexx*
|
Prase, ja sam svoje haljinče kupila u Beograđanci, na vrhu (gde su stvari za decu). Tada sam bila 7-i mesec. Nije obična haljina, ali nije ni venčanica. Bela, na bratele, do kolena. Bila je oko 150 eura. Za 200 eura je na istom tom mestu bila i haljina sa nekim vezom, prljavo roze, ali je ova prva bila mladalačkija. To je kao svečana garderoba za trudnice
|
|
RE: Venčanice za trudnice 30.3.2010 11:03:25
|
|
|
|
prase
|
Hvala Alex, tek sada vidim odgovor... Opasno mi se razocarala kuma, kaze niko ne pravi haljine za nilske konje, da je smislila ranije da hoce da se uda - em ne bi imala toliki stomak, em bi mogla da angazuje neku krojacicu. Ovako, sa 15-ak dana do vencanja, sumnjam da ce nekuda dogurati...
|
|
RE: Venčanice za trudnice 31.3.2010 10:38:49
|
|
|
|
bojana87
|
trudnice moje drage iz Novog Sada,ne bi da reklamiram ali u salonu vencanica Bella imate predivnih vencanica koje vam preporuce,a u njima se stomak uopste ne vidi i predivno stoje,ja seudajem sledece subote,pa cu postaviti sliku da vidite moju
|
|
|
|
RE: Venčanice za trudnice 14.6.2013 14:18:35
|
|
|
|
Maraj
|
meni su lepe one svedene i uze za trudnice u onim "balskim" izgledaju kao baloncic
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?