Mima123 -> RE: Lažna menstruacija (15.2.2017 3:55:39)
|
Cao, nova sam ovde i zelela bih da pitam da li se nekom desilo ovo... M i ja pokusavamo vec godinu i 10 meseci da dobijemo bebu, svaki mesec neuspesan, i svaki sve cesce i cesce u suzama jer smo oboje mladi da tako nesto ne bi uspeli, a i zdravi, ja svakih 6 meseci idem na redovne preglede i sa mnom je sve u redu, druga stvar je ta da su menst. Pocele odjednom da mi budu neredovne pa su pocele da idu redovno na 33 dana, i odjednom zakasnilo mi je 8 dana sto se nije desilo nikada i vec sa osmehom odlazim da radim betu, i naravno nista (ne znam ni zasto sam pomislila da ce ovaj mesec bitu drugacije) , dobila sam odmah sledeci dan posle uradjene bete, normalnu mesnt. Kao i do sad, ali sa komadicima koji su izlazili, medjutim ovaj mesec sam trebala da dobijem 20.02. A dobila sam 14.02, totalno drugaciju menst. Od ostalih. Vece pre neocekivanog ciklusa blagi grcevi, dve nedelje pre toga nevorovatno jak bol u grudima koji jos uvek traje bez prestanka, bole toliko da brus ne mogu da stavim (a ja sam tip koji nema pms i mene grudi i stomak bole samo taj dan kad dobijem i to je sve u toku svakog meseca) i plus nikad nisam dobila ranije uvek moze da mi zakasni dva tri dana, ali porani, i to 6 dana!? Nikada. Popodne krenulo je jako jako malo da curka svetlo crvena krv i bila je kao fleka, predvece je poceo neverovatno jak bol u donjem delu stomaka i ledja da sam morala da popijem nimulid, doslo mi je da placem od bola, i odjednom je krenulo da mi curi braon u malo vecim kolicinama ali opet ne lici na menstruaciju, posle oko 1-2 ujutru pocelo je da prestaje, pa onda odjednom da se mesa braon i svetlo crveno, i sada odjednom je pocelo da curi ali idalje nije kao prava menstruacija i nije u toj kolicini ali je sad izrazito drecavo crvene boje, ovo mi se u zivotu nije desilo i bojim se da nije nesto ozbiljno tako da sutra odmah idem kod ginekologa da vidim o cemu se radi.... Iskreno ja ne mogu da docekam bebu, a s obzirom da sam jako emotivna svaki mesec me ubija sve vise i vise i daje mi sve manje i manje nade.... Razmisljala sam cak i da pijem onu macinu travu "ocajnicu" jer sam cula da pomaze u zatrudnjivanju, veruj te stvarno sam ocajna, ponestaje mi opcija, a nadanje je sve manje i manje, pogotovo sto ne mogu da vam opisem koliko me dusa boli kada gledam svog m kako se igra sa tudjom decom i koliko je ljubavi u njegovim ocima, i kolika tuga kad mu kazem da sam dobila... Ne znam vise sta da radim, ruke su mi vezane, a svaki mesec sam sve vise skrhana, a i on... [sm=smiley19.gif]
|
|
|
|