RE: RR Deda Mraz 2012. (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Druženja, događaji

Poruka

isidora88 -> RE: RR Deda Mraz 2012. (25.12.2012 14:22:28)

mogu li slike nekako da se preuzmu istog dana kada i deda mraz ako ce vec tad biti gotove, ne znam hocu li stici posle narednih dana da ih pokupim[sm=smiley13.gif]

Torbica -> RE: RR Deda Mraz 2012. (25.12.2012 14:36:02)

I ja bih istog dana ako moze.. I da, pretpostavljam da nosimo grickalice i sokice za decu, jel to ok, mislim, nece praviti problem ovi iz igraonice? Jedva cekamo!

dijana1* -> RE: RR Deda Mraz 2012. (25.12.2012 15:01:33)

IZVORNA PORUKA: nela79

Dijana nebi vjerovala, mm se danas sjetio SITUACIJE. Prosao neki Opel pored nas a on ce : "Joj mogu mislit kako se ona zena nasekirala ".[sm=smiley1.gif]
Ja sam dosla kad se sve sretno zavrsilo, a ne smijem ni da pomislim kako ti je bilo.

Nela u momentu nisam znala za sebe, sva sreca pa je kratko trajalo. Taman da dignem "uzbunu" neko je rekao cini mi se "evo nekog deteta u autu svira". Znala sam da je to on i pre nego sto sam ga ugledala, jer dete obozava auta, ali pravaaaa auta [sm=smiley36.gif]
On je sa dve godine znao sve i jedno auto, on zna da prepozna znak auta a i da kaze npr e to je skoda oktavija ili skoda fabija, ili sevrolet spark npr.
Juce smo mrali da stojimo na ulici ida gledamo kako cika gura "jugica" kako mu on tepa[sm=smiley36.gif]
Prvi put mi se ovako nesto desilo i nadam se da vise nikada nece [sm=smiley13.gif]

lesica -> RE: RR Deda Mraz 2012. (25.12.2012 15:07:18)

Pa kad voli koli [sm=smiley36.gif]
Šalu na stranu,sve nas je presekao ali pošto je mnogo meden oprostićemo.

lanajelena -> RE: RR Deda Mraz 2012. (25.12.2012 15:25:28)

IZVORNA PORUKA: Torbica

I ja bih istog dana ako moze.. I da, pretpostavljam da nosimo grickalice i sokice za decu, jel to ok, mislim, nece praviti problem ovi iz igraonice? Jedva cekamo!

[sm=smiley3.gif]nisam bas ovih dana puno na forumu pa ne stizem da sve procitam,neka mi neko javi ako se nesto donosi da ne dodjem jedina praznih ruku...Jos malo pa ce i nas dekica [sm=bravo.gif]

vikiveki -> RE: RR Deda Mraz 2012. (25.12.2012 15:31:08)

IZVORNA PORUKA: isidora88

mogu li slike nekako da se preuzmu istog dana kada i deda mraz ako ce vec tad biti gotove, ne znam hocu li stici posle narednih dana da ih pokupim[sm=smiley13.gif]

i ja bih volele kada bi slike mogle biti gotove istog dana, mada čisto sumnjam [sm=smiley13.gif]
Pošto ja prvi put dolazim zanima me šta treba da ponesem[sm=zmeden.gif]Vidim u nekim postovima da se pominju patofnice,čarapice....i grickalice...Ko je bio više puta neka mi malo pojasni šta treba da ponesem?

lanajelena -> RE: RR Deda Mraz 2012. (25.12.2012 15:34:06)

Prosle godine su bili obuveni koliko se ja secam jer tamo nema lavirinta [sm=zmeden.gif]khm neko sa boljim pamcenjem [sm=jezicek.gif]

Maya21 -> RE: RR Deda Mraz 2012. (25.12.2012 15:37:42)

SLIKE NE MOGU DA SE PREUZMU ISTOG DANA kukale ste za fotografa, niko ni mrdnuo nije da se organizuje, sad kad imamo fotografa, ne odgovara vam sto se ne preuzimaju istog dana... Zao mi je ali ja vise od ovoga ne mogu... Covek je pristao da dodje i spustio nam cenu,a angazovale smo ga 4 dana pre druzenja...

Maya21 -> RE: RR Deda Mraz 2012. (25.12.2012 15:42:50)

IZVORNA PORUKA: isidora88

slike ce biti kod mene pa cemo se dogovarati ako treba i vise puta da se nalazimo. Zasto je u NS uvek problem ta organizacija [sm=zmeden.gif]

lanajelena -> RE: RR Deda Mraz 2012. (25.12.2012 15:44:57)

Mayo tebi svaka cast [sm=bravo.gif]

vikiveki -> RE: RR Deda Mraz 2012. (25.12.2012 15:47:02)

Ok i pretpostavila sam da se slike ne mogu preuzeti istog dana.Mene više muči pitanje kako ste se do sada organizovale oko slika i njihovog preuzimanja za one koji nisu iz Novog Sada?Pošto mi je ovo prvi put zanima me i sve ostalo tj.šta treba da ponesem da se ne blamiram tamo kad dodjem[sm=smiley36.gif]
Maya tebi svaka čast[sm=bravo.gif] makar si nam fotografa organizovala[sm=bravo.gif]

Maya21 -> RE: RR Deda Mraz 2012. (25.12.2012 15:47:59)

Ovo je prvi put da imamo profi fotografa, uglavnom je mm bio u toj ulozi pa na fejs stavljao tagovane slike :)

Anck Su Nmaun -> RE: RR Deda Mraz 2012. (25.12.2012 17:37:36)

Mislim da trebaju patofnice, ili bar da su izuveni, ipak ima i beba i svi sa ulice u blatu da se igraju,pa kao u svakoj igraonici...ne vidim sto je ovde drugacije?

Sto se tice grickalica....hmm vidim da NS ima najduzi termin cak 3,5 sata, ko dodje od pocetka do kraja, al mozda bih ponela keksic jer je ipak H malena... al neznam mozda i ne.

dunja RR -> RE: RR Deda Mraz 2012. (25.12.2012 20:03:23)

IZVORNA PORUKA: Torbica

Ostalo je nešto grickalica od paketića, spakovala sam sve i poslala za Novi Sad kao i oko 50 Nestea čajeva od 1/2l (jagoda i aloe vera). Sve je to već u igraonici PlayHouse.

New Mom -> RE: RR Deda Mraz 2012. (25.12.2012 20:07:51)

Prošle godine koliko se sećam su se neke žene organizovale i donele grickalice ili peciva (pojma nemam, faktički nisam sela).
I nisu trebale patofne, to nije onakva igraonica gde ulaze u ona gumena čuda, već su normalne prostorije (ne znam kako da objasnim, pogledajte slike od prošle godine KLIK).

I hvala Mayi![sm=smiley31.gif] Moram da priznam da sam ja krivac koji ju je iscimao da se još i za to angažuje.
Stvarno, NS uvek nekako najteže za organizovati.[sm=zmeden.gif]

A što se tiče slika... Pa Bože moj, valjda neko želi da npr. popije kafu i mimo Deda Mraza i klinaca? Ne?

dunja RR -> RE: RR Deda Mraz 2012. (25.12.2012 20:13:02)

IZVORNA PORUKA: New Mom

Stvarno, NS uvek nekako najteže za organizovati.

Ne znam šta je teško, ali znam da sam dogovorila igraonicu, objavila njihove tekstove i banere, dogovorila animatore (jer su prošlogodišnji bezobrazno duplo podigli cenu u odnosu na dogovorenu pre mesec dana-naknadno podigli), zatim smo Lesica i ja kupile paketiće, spakovale (sa aalisom RR), organizovala sam prevoz i utoravila sve paketiće. Paketići su sa sve grickalicama i sokovima stigli u igraonicu 7 dana pre Deda Mraza. Ne vidim da sam nekom napravila problem i da se neko iscimao oko toga - sve je teklo lagano, bilo je posla naravno ali dobra organizacija i sve je super prošlo.

Olga75 -> RE: RR Deda Mraz 2012. (25.12.2012 20:34:06)

ja sutra ranom zorom idem u NS pa se vidimo u petak [sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: RR Deda Mraz 2012. (25.12.2012 20:36:41)

[sm=bravo.gif]

Ana RR -> RE: RR Deda Mraz 2012. (25.12.2012 20:57:15)

IZVORNA PORUKA: bokica21

Mi nismo dobili slicicu sa deda mrazom,kako doci do nje?Hvala puno!

Bokice, pošalji mi mail adresu na privatnu poruku (i molim te, opiši mi svoje da ne pogrešim) i poslaću ti slike.

Ana RR -> RE: RR Deda Mraz 2012. (25.12.2012 20:58:34)

IZVORNA PORUKA: zivka

Ana RR a kad nam saljete fotke?

Zivka, pošalji mi mail adresu na koju mogu da ti prosledim sličice.

Maya21 -> RE: RR Deda Mraz 2012. (25.12.2012 21:36:51)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: New Mom

Stvarno, NS uvek nekako najteže za organizovati.

Ne znam šta je teško, ali znam da sam dogovorila igraonicu, objavila njihove tekstove i banere, dogovorila animatore (jer su prošlogodišnji bezobrazno duplo podigli cenu u odnosu na dogovorenu pre mesec dana-naknadno podigli), zatim smo Lesica i ja kupile paketiće, spakovale (sa aalisom RR), organizovala sam prevoz i utoravila sve paketiće. Paketići su sa sve grickalicama i sokovima stigli u igraonicu 7 dana pre Deda Mraza. Ne vidim da sam nekom napravila problem i da se neko iscimao oko toga - sve je teklo lagano, bilo je posla naravno ali dobra organizacija i sve je super prošlo.

ma nije stvar u organizaciji i organizatorima.... nije NM to mislila Dunja

New Mom -> RE: RR Deda Mraz 2012. (25.12.2012 21:52:01)

IZVORNA PORUKA: Maya21
ma nije stvar u organizaciji i organizatorima.... nije NM to mislila Dunja

Maya je u pravu, Dunja, uopšte nisam na to mislila. Izvini ako si pogrešno shvatila, molim te!
Samo sam mislila na ringerajke iz NS-a, kako uvek ide dogovor (samo ako si negde ispratila recimo dogovaranja za kafu ovde).
Ma nebitno, stvarno.

Maya21 -> RE: RR Deda Mraz 2012. (25.12.2012 21:56:46)

sve je ok da ne pravimo vise pometnju

[img]http://www4.slikomat.com/11/1225/15t-pis.jpg[/img]

bokica21 -> RE: RR Deda Mraz 2012. (25.12.2012 22:44:31)

Ana,Dunja nas je uputila na vas zanima me kako bismo mogli dobiti fotkicu sa deda mrazom?
Hvala unapred

dunja RR -> RE: RR Deda Mraz 2012. (25.12.2012 22:46:23)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: bokica21

Mi nismo dobili slicicu sa deda mrazom,kako doci do nje?Hvala puno!

Bokice, pošalji mi mail adresu na privatnu poruku (i molim te, opiši mi svoje da ne pogrešim) i poslaću ti slike.

Bokice, pisala je Anči, pošalji joj na pp mail adresu.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>