|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR Deda Mraz 2012.
16.12.2012 21:47:53   
Anck Su Nmaun
Videla sam slike i na Fb, bas ste super user posted image jedva cekamo u NS Deda Mrazica user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1001
17.12.2012 0:25:03   
ikacc

IZVORNA PORUKA: Azra_

Ikacc, gde ste vi na slici? U čemu si bila od odeće da te lociram? :-) Kad se već ne upoznasmo.user posted image

Azra duso sa tvoje leve strane.. tako blizuuser posted image user posted image

Lana moja sreca najveca!

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1002
17.12.2012 0:38:36   
Azra_
U prugastom džemperiću??? Ne mogu da verujem! :-(

(odgovor članu ikacc)
Direktna veza do poruke: 1003
17.12.2012 0:43:48   
ikacc
Hahhaha..pa eto... :*
user posted image

Lana moja sreca najveca!

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1004
17.12.2012 0:45:15   
Ivanka 75
Ikacc, ja sam za tebe ladno mislila da si došla sa nekim, tj da nisi sa RR, sorry user posted image
Jesi li nosila bedž?

(odgovor članu ikacc)
Direktna veza do poruke: 1005
17.12.2012 0:51:37   
dunja RR
Nosila je Ikacc bedž koliko se sećam, dala sam bedž čim je stigla user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

Direktna veza do poruke: 1006
17.12.2012 0:54:37   
Ivanka 75
Nisam videla user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1007
17.12.2012 9:49:41   
dijana1*
Slike su divne, vidi se da ste se lepo proveli user posted image
Mi jedva cekamo da upoznamo nove drugare i da vidimo deku user posted image

Direktna veza do poruke: 1008
17.12.2012 13:42:20   
Azra_
Ivanka75 i ja smo isto mislile u vezi ¨žene u prugastom džemperu¨. user posted image

Ikacc, ja sam tebe primetila tek na slikanju, i stvarno sam mislila da si došla sa nekim.user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1009
17.12.2012 13:57:06   
minna
Super su vam slicice! user posted image
Azra, dete ti je preslatko!
Bas mi je drago sto ste uzivali i mi jedva cekamo subotu!!!

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1010
17.12.2012 16:06:58   
aalisa

IZVORNA PORUKA: serpica

Zene!!!
Ne mogu vam opisati kako je bilo lepo druzenje...
Dunja i Alisa su fenomenalne zene,nasmejane ma nemam reci svaka im cast,druzenje je bilo super,paketici,deda mraz ma kakvi doslo mi je da zaplacem,a mogu vam reci da me najvise obradovao bedz na kome pored naseg imena pise Ringerajina porodica...jojjjj ma predivno!!!user posted image user posted image

serpice hvala na lepim rečima user posted image kao što si rekla druženje je bilo super, sva dečica su me oduševila! Ti, tvoj muž i vaša deca, ma super ste ekipa user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1011
17.12.2012 16:26:18   
aalisa

IZVORNA PORUKA: Modessty

Klinci su fenomenalni! Azra je prelepa! I sva mi onako blista! Šerpica nam je bila isto ekstra - prava mačka user posted image A ja sam se spustila par puta niz tobogana zajedno sa Danilom user posted image

Verka nisam pila ništa! Samo sam pomirisala viski u šanku user posted image
Jao jel znate da ja nisam stigla da doručkujem pre cele akcije. A predhodne večeri sam opominjala Dunju i Alisu da obavezno jedu. user posted image

Nego Modessty, da li si doručkovala? user posted image Ti si bila prava Deda Mrazicauser posted image Hvala ti na svemu, svi ste divni!!!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1012
17.12.2012 17:02:28   
aalisa

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

RR družina, Niš user posted image

user posted image

Levo od jelke Šerpica, do nje levo Mati, desno od jelke Ivanka 75, na podu sa dečakom u žutom Mod, skroz desno Marinče pored nje Gagana, sa malenim što spava Majamilan, crnka u plavom sa 2 anđela u naručju Engimengi, pored Deda Mraza kovrdžava Azra....
Pored stuba, ispred Coca cole, voljene Dunja i Aalisa user posted image

(P.S. dodajte koga sam propustila jer ne znam nick)

Voljena Ivanka 75 user posted image nedostajete nam i grad Niš takođe user posted image bilo je superiška!

Direktna veza do poruke: 1013
17.12.2012 17:09:11   
aalisa

IZVORNA PORUKA: ikacc

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Evo me, stigoh kući u Bguser posted image

Veliki poljubac za sve Nišlije i Nišlijke (i Kruševljane i Paraćince user posted image ), moji južnjaci su tako srdačni, divni ste svi user posted image

A moja koleginica Marija (aalisa RR), kojoj je ovo prvi Deda Mraz je na početku prokomentarisala kako su sva RR deca toliko lepa da je to fantastično! Bravo za male lepotance i HVALA SVIMA KOJI SU DOŠLI I ULEPŠALI NAM OVAJ DAN user posted image

Hvala i Vama na organizaciji i druzenju..jeste da je bilo kratko..ali bar slatko.. Nismo se upoznali sa svima.. Ali dobro..Hvala puno, divne ste Dunja i Aalisa

Hvala ikacc, svi ste bili divni, tvoja devojšica šećer, ima preslatke obraščiće za štipkanjeuser posted image Drago nam je da su svi bili zadovoljni! Kao što smo i planirali!

(odgovor članu ikacc)
Direktna veza do poruke: 1014
17.12.2012 17:14:23   
aalisa

Istina, bili smo haotični. Žao mi je što sad shvatam da nisam obratila pažnju na neke mame sa foruma.user posted image Gužva, sve bismo za malo vremena, deca, ludnica.

Bilo je lepo. Hvala Dunji i Alisi...i svima koji su učestvovali u organizaciji događaja.

Mod, dogovoreno za slike.

Da li je Ikacc bila na Deda Mrazu?

Azra pozdrav za sve i vašu dečicu, hvala svima vama! I Azra imaš divnu frizuricu user posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1015
17.12.2012 17:23:32   
ikacc

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Nosila je Ikacc bedž koliko se sećam, dala sam bedž čim je stigla user posted image

Da Ikacc je nosila bedz..i nosila dete sve vreme..jer je bila pospana i neraspolozna... Tako da se mozda bedz nije video, a Ikacc nije mogla da se zagledjuje svima u bedzeve, i onako jedva nadjoh Dunjicu...
Nema veze..Videla sam Mod, mada se nismo rukovale, ai ko je nebi video kada je bila kao pravi organizator. dajem predlog da se Mod postavi u funkciji moderatora i organizatora.

Lana moja sreca najveca!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1016
17.12.2012 17:26:52   
ikacc

Ivanka75 i ja smo isto mislile u vezi ¨žene u prugastom džemperu¨. user posted image

Ikacc, ja sam tebe primetila tek na slikanju, i stvarno sam mislila da si došla sa nekim.user posted image

Kako da dodjem sa nekim kad sam ja Clan Ringeraje..a jesam dosla sa Andrej Marinom,jedva stigle sa onolikom decom u rukama...
za sledece godine spremite Bedzeve Malo VECEg obima...da moze iz daleka da se vidimo...user posted image user posted image

Lana moja sreca najveca!

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1017
17.12.2012 17:30:11   
ikacc
AAlisa stavrno ste divne, nezne,drage, fine, ma nemam reci kojim Vas mogu opisati. Takvo bice majka samo jednom radja... Zelim Vam obema sve najlepse i najbolje u Novoj 2013 godini... puno srece ljubavi i deceeee user posted image user posted image user posted image

Lana moja sreca najveca!

(odgovor članu ikacc)
Direktna veza do poruke: 1018
17.12.2012 17:34:00   
mati
Jao zene mi se raskokodakale ovde a niko da pomene i rr tatu. Vidim jednog tatu na slici pa pretpostavljam da je to on, ili se varam.
A stvarno mi je zao sto u svoj onoj gunguli nisam stigla sve da vas upoznam.

< Poruku je uredio mati -- 17.12.2012 17:46:37 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu ikacc)
Direktna veza do poruke: 1019
17.12.2012 17:56:31   
ikacc
evo je IKACC sa Andrej Marinom , Dunjom i Aalisom user posted image

user posted image

url=http://www.Slikomat.com/slika/5385613.htm]user posted image [/url]

< Poruku je uredio ikacc -- 17.12.2012 18:01:22 >

Lana moja sreca najveca!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1020
17.12.2012 18:06:49   
ikacc
user posted image

evo moje nervozno i placljivo dete

Lana moja sreca najveca!

(odgovor članu ikacc)
Direktna veza do poruke: 1021
17.12.2012 18:11:48   
ikacc
evo ga deka mrazic ..upravo doleteo

user posted image

Lana moja sreca najveca!

(odgovor članu ikacc)
Direktna veza do poruke: 1022
17.12.2012 20:13:42   
Modessty
Za Niš:

Sutra dobijam fotke. Za savkog uradjena grupna i sa Deda Mrazom. Biće uradjene i one za koje je siguran da su mu tražili da slika decu. Slika je 100 din. Ostale slike dobijam na cd-u pa ćemo se dogovoriti kako da vam ih prosledim.

Dogovor o mestu i vremenu vidjenja u temi RR Druženje u Nišu

< Poruku je uredio Modessty -- 17.12.2012 20:16:22 >

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu ikacc)
Direktna veza do poruke: 1023
17.12.2012 20:21:37   
Modessty

IZVORNA PORUKA: aalisa RR

Nego Modessty, da li si doručkovala? user posted image Ti si bila prava Deda Mrazicauser posted image Hvala ti na svemu, svi ste divni!!!

user posted image user posted image user posted image Jao znaš da nisam stigla da doručkujem! user posted image

Ovog puta ste se izvukle! Ali sledeći put pravim Norveške rolnice i pitu i ručak user posted image nema šanse da se izvučete user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu aalisa)
Direktna veza do poruke: 1024
17.12.2012 20:24:10   
dunja RR
user posted image user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here