|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR Deda Mraz 2012.
12.11.2012 18:13:03   
Anoniman
Mi obožavamo i često idemo u kamičak. Tamo je baš ekstra i za decu i za roditelje. Još nam je i blizu...mi smo ZA.

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 376
12.11.2012 18:45:29   
PoisonEve
Mini kao i Anin Mare, spava duze do 9, a N.Beograd nam je daleko, pa dok se spremimo, ne mozemo doci pre 11 u najboljem slucaju. Kad krene u vrtic, budicu je u 6,7, ali sada ne spava cele noci zbog zuba i sigurno ce da bude nervozna i kenjkava,a to nam ne odgovara nikako.
Ako vecini odgovara, rezervisi, sta sad.
Doci cemo mi u svakom slucaju, ali dosta kasnijeuser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu ica82)
Direktna veza do poruke: 377
12.11.2012 19:32:28   
sanji
Nama odgovara!
PE pa to je tek za mesec dana, valjda će joj izaći zubići do tad pa će lepše da pajki. Biće im mnogo interesantno pa ne verejujem da će biti kenjkavi čak iako su neispavani.

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 378
12.11.2012 19:38:35   
mati

IZVORNA PORUKA: engimengi

Cao..
Sto se tice Nisa evo imam ja medju fb prijateljima igraonicu Pink Panter nije los prostor,imam br ako hoces da zoves a i Mali princ je ok.

Moja dobra prijateljica drzi Pink Panter. Lepo je ali je takodje u dva nivoa, mozda ako bi napravila mali razmestaj.
Dunja jesi li se cula sa vlasnikom Magic-a?
Ivanka jesi bila u vrtic? Mozda sam propustila kad ste pisale ali mi je tesko sa telefona, moracu posle da pitam komsiju sto mu je slab protok...user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu engimengi)
Direktna veza do poruke: 379
12.11.2012 19:46:24   
Tatamata

Mi smo ranoranioci, odgovara i u 9 ujutru!

4 odraslih i 3 dece:
Ana user posted image i Petar user posted image po 3 godine
Jan user posted image 6 meseci.

Jaaao, već smo jaaako nestrpljivi i iščekujemo da vidimo dedu i njegovu vreću! user posted image user posted image user posted image

Tatamata i drugari

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 380
12.11.2012 20:06:32   
PoisonEve
Sanji, ovo kod nje traje oho-ho, ima perioda kada je ok, ali onih losih perioda ima mnogo viseuser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 381
12.11.2012 20:29:16   
zoća
o tek sam sada videla da je već vreme za Deda Mraza user posted image user posted image

staza sreće je kratka zato koračaj lagano

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 382
12.11.2012 21:12:25   
sanji

IZVORNA PORUKA: PoisonEve

Sanji, ovo kod nje traje oho-ho, ima perioda kada je ok, ali onih losih perioda ima mnogo viseuser posted image

Držimo fige da bude jedan od tih O.K perioda. user posted image
Ja moje često probudim ujutru i budu nervozne pola sata-sat dok se ne rasane a posle ništa. Naročito kad je neko dešavanje, to obožavaju!

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 383
12.11.2012 21:48:31   
mama kukunka
Rekla Bih da sam sinoc poslala post sa prijavom,ali sad ga ne vidim..mada sa telefona i nemam bas najbolji pregled..dva detete -jana 9 god i Lena par dana manje od godinice...moja malwnkost i mozda Moj muz

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 384
12.11.2012 21:54:31   
vonavoj
devojke,u pravu je Gae,nista deci nece biti ako se probude ranije..T budim za jaslice u pola 8,a inace spava do 9 vikendom..pa ipak bude superuser posted image
mi bi trebalo da dodjemo,jeste da stizemo iz PA,i da nam je malo daljeuser posted image

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 385
12.11.2012 22:36:29   
zivka
I ja se slazem s Anom i Gae. Odgovara i termin i mesto. Probudim dete u pola osam do osam se presvucemo i dam mu da jede nesto sto voli, ponesem mleko i taman se vracamo dok drema u autu a kuci rucak i milina. Ima parking sto je super i bas lepo.

(odgovor članu ica82)
Direktna veza do poruke: 386
12.11.2012 22:43:00   
dunja RR
Baš ste me obradovale devojke, vidim da većini odgovara termin prepodne u Kamičku. Iskreno, nisam očekivala da će te pristati, ali mi je drago da jeste:)

Onda potvrđujem ujutruuser posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu zivka)
Direktna veza do poruke: 387
12.11.2012 23:21:59   
vonavoj
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 388
12.11.2012 23:31:57   
pepeljuga
Nama lokacija savrseno odgovara, termin naravno ne ali ne moze sve biti savserno, moramo samo da vidimo da li vodimo i drugara sa nama ili idemo sami i prijavljujemo se user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu ica82)
Direktna veza do poruke: 389
12.11.2012 23:33:43   
mama kukunka
Moja L uveliko vozi stariju sestru u skolu sa majkom, tj krece od kuce u 7h..tako da nam jutro nije problem ( veca mi je muka sto ce starija ustati rano vikendom,kad malo moze da odspava)..a sad ja , koja ne znam ni datum ni vreme, da priupitam,jel subota ili nedelja (navijam za subotu) ?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 390
12.11.2012 23:37:35   
dunja RR
Pregovarali smo za 22.12. i nadam se sutra potvrđujemo datum, subota je.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu mama kukunka)
Direktna veza do poruke: 391
12.11.2012 23:38:35   
mama kukunka
jupii jee

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 392
12.11.2012 23:41:30   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: mati

IZVORNA PORUKA: engimengi

Cao..
Sto se tice Nisa evo imam ja medju fb prijateljima igraonicu Pink Panter nije los prostor,imam br ako hoces da zoves a i Mali princ je ok.

Moja dobra prijateljica drzi Pink Panter. Lepo je ali je takodje u dva nivoa, mozda ako bi napravila mali razmestaj.
Dunja jesi li se cula sa vlasnikom Magic-a?
Ivanka jesi bila u vrtic? Mozda sam propustila kad ste pisale ali mi je tesko sa telefona, moracu posle da pitam komsiju sto mu je slab protok...user posted image

Eci peci pec danas nije radio, kapija bila zatvorena, idem ujutru oko 10 pa javljam situaciju do 11h!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 393
12.11.2012 23:57:52   
Azra_
Ivanka, praznik je, verovatno zato... A i generalno, deluje mi da je to ipak mali prostor za sve članove koji su se prijavili....

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 394
13.11.2012 0:01:32   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Azra_

Ivanka, praznik je, verovatno zato... A i generalno, deluje mi da je to ipak mali prostor za sve članove koji su se prijavili....

Barem da vidim... da nam ne bude posle žao user posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 395
13.11.2012 0:16:59   
dunja RR
Devojke koje imate bedževe od prošle godine, ne zaboravite ih, a vi koje nemate, poneću prazne Ringerajine bedževe pa ćemo pisati nickove flomasterom user posted image

user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 396
13.11.2012 0:22:44   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Devojke koje imate bedževe od prošle godine, ne zaboravite ih, a vi koje nemate, poneću prazne Ringerajine bedževe pa ćemo pisati nickove flomasterom user posted image

user posted image

Odma stavljam flomaster u torbu user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 397
13.11.2012 0:24:57   
dunja RR
user posted image
Ivo, trebalo bi da imam jedan dobar, uzeli smo ga prošle godine i super je pisao po bedževima. Nadam se da se nije osušio, ako jeste, naći ću novi takav, odličan je. user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 398
13.11.2012 0:29:28   
Ivanka 75
Ja ionako nosim futrolu punu olovaka i kad radim i kad ne radim, imam i deblji i tanji "permanent", crveni, crni pa birajte user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 399
13.11.2012 1:12:34   
liliana
Ja sam želela da Tina i ja dođemo, iako nam je malo daleko. Baš sam se nadala da vas sve , konačno, upoznam. Međutim, nama nikako ne odgovara taj jutarnji termin. Do Beograda nam treba 2,5h, pa bismo morale da krenemo najkasnije oko 6:30h da bi tamo stigle oko 9h. Dok mi nađemo igraonicu i tu nam teba malo vremena, tako da bi morale, možda , i ranije da krenemo.Još ako bude snega... Pa, dok se razbudimo, obučemo, Dok Tina jede... Morale bismo ustati oko 5h... To bi sve samo bilo maltretiranje za nju. Verovatno bi bila i nervozna...
Ništa-mi ove godine nećemo.user posted image
dogodine, ako Bog da-evo nas!!!

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here