Zvali su me danas i iz Space parka KLIK, predlažu radni dan, rekla sam da ne odgovara. Rekli su da će mi poslati mail kada pogledaju raspored za 29.12. ili 30.12., (za 22. i 23. im je sve popunjeno).
Mame čija su deca u vrtiću su navikle da bude decu ranije no što bi se sama probudila i znaju da to i nije tolika tragedija, posebno za jedan dan kako bi videli deda mraza, poigrali se sa drugom decom i primili paketić. Slobodno probudite dete sat ranije, njima će mnogo više značiti druženje i uzbuđenje oko paketića nego sat vremena sna više. Prepodne su najaktivniji i imaju najviše koncentracije pa je to još jedan argument na strani jutarnjeg termina.
Evo ja prijavljujem za NIs, Marina i sin Andrej 12m. Ivana i cerka Lana 14 m.
minna -> RE: RR Deda Mraz 2012. (12.11.2012 14:34:49)
I Nama odgovara jutarnji, kako god se dogovorite, cak I da bude u neko vreme kad spavamo na Vladinu veliku radost preskocicrmo spavanje[sm=smiley36.gif]
I nama odgovara jutarnji termin, mi rano ustajemo, a stižemo čak i da se dovučemo, što Ana kaže, iz našeg sela [sm=smiley36.gif] Taman se ujutru izigraju, pa popodnevna dremka [sm=smiley1.gif]
Dunja ajde videću da ih pozovemo odmah ujutru. Javljam ti sms-om na mob, ako nisi menjala broj [sm=smiley1.gif] Sad pomislih da i mi pitamo za neki termin pre podne kao u Bg, ali ti reče čini mi se da je zauzeto?
Da, koliko se sećam rekla je da je zauzeto, ali proveri i ti Mod, da vidimo kakav ćeš ti odgovor dobiti[sm=smiley1.gif]. Nsam menjala broj, pusti SMS sutra :)
I Nama odgovara jutarnji, kako god se dogovorite, cak I da bude u neko vreme kad spavamo na Vladinu veliku radost preskocicrmo spavanje[sm=smiley36.gif]