RE: Koje maslinovo ulje je najbolje za ishranu (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

madre -> RE: Koje maslinovo ulje je najbolje za ishranu (19.12.2013 0:18:17)

evo sada sam bas pogledala, ovo moje je neko carapelli... ja uvek jurim da bude extra devicansko, a marka mi nije nesto preterano vazna, niti se razumem. ni ja ga ne drzim u frizideru, a cula sam da treba, medjutim nemouce ga je sipati, jer se ono zgusne...

jovicaa -> RE: Koje maslinovo ulje je najbolje za ishranu (19.12.2013 0:28:15)

mislim da sam i ja sad poslednji put uzela to carapelli. isto mi je bitno samo da je extra devicansko

dunja RR -> RE: Koje maslinovo ulje je najbolje za ishranu (27.12.2013 10:19:41)

Popila sam sada ovo domaće maslinovo ulje (zbog zatvora) što sam donela letos iz Parge, moram da kažem da ništa ne peče. Eto, prvi put ..

Cvrčko -> RE: Koje maslinovo ulje je najbolje za ishranu (27.12.2013 20:43:17)

IZVORNA PORUKA: ksena

koliko znam, maslinovo nije dobro za przenje.

Ako je rafinisano maslinovo sa njim se može pržiti. Hladno ceđeno (virgin oil) je samo za svežu pripremu tj. bez termičke obrade.

Mi kupujemo Monini i zadovoljni smo... Nisam ga iskreno nikad "navrnula" nasamo [sm=smiley36.gif] ali u salati mi je super-njime mariniram i ribu koju pečem u foliji. A čuvam ga u špajzu, tamo je uvek temperatura između frižidera i sobne [sm=smiley2.gif] i nikad se ne stegne da ne može da se toči

p.s. Dunja čestitam! [sm=smiley31.gif] ja uvek nekako van tokova [sm=smiley36.gif]

adulence -> RE: Koje maslinovo ulje je najbolje za ishranu (27.12.2013 20:51:01)

Joj jovice nemam pojma kako se zove crna je i plasticna flasa i sve su neka grcka slova po etiketi...ja uvek drzim ulje u frizideru...
IZVORNA PORUKA: jovicaa

ozbiljno... onda je ovo moje njesra[sm=smiley36.gif]
koje je to tvoje adulence?

dunja RR -> RE: Koje maslinovo ulje je najbolje za ishranu (27.12.2013 20:59:41)

IZVORNA PORUKA: Cvrčko

p.s. Dunja čestitam! [sm=smiley31.gif] ja uvek nekako van tokova [sm=smiley36.gif]

Hvala mila [sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]