Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koje maslinovo ulje je najbolje za ishranu 10.12.2013 10:40:13
|
|
|
|
ivaMark
|
Vik, ovo ulje je u pitanju: Rok mu je do 2015.god. I kome ja da se zalim, UZAS. I meni je to nenormalno, ali ajde da priupitam vas. Hvala ti
|
|
|
|
RE: Koje maslinovo ulje je najbolje za ishranu 10.12.2013 10:46:04
|
|
|
|
viking
|
Daj još nekom da proba, za svaki slučaj, može da se desi da prosto tebi nešto ne prija, ako je i dalje tako zovi uvoznika pa pitaj, ne znam šta drugo...
|
|
RE: Koje maslinovo ulje je najbolje za ishranu 10.12.2013 13:00:36
|
|
|
|
Anoniman
|
ivamark, ne bi nikako trebalo da pece, ne znam ni od cega bi se mogao dobiti takav efekat. a marka mi je nepoznata.
|
|
|
|
RE: Koje maslinovo ulje je najbolje za ishranu 11.12.2013 11:37:58
|
|
|
|
ivaMark
|
E ovako, zvala sam uvoznika... Zamenice mi flasu. A inace sam pre neki dan reklamirala jos jedan proizvod, druga firma je u pitanju, tako da mu dodjem glavna tuzibaba
|
|
|
|
RE: Koje maslinovo ulje je najbolje za ishranu 13.12.2013 16:31:53
|
|
|
|
ivaMark
|
Dobila sam drugu flasu... Ista situacija, sta sada
|
|
RE: Koje maslinovo ulje je najbolje za ishranu 13.12.2013 16:53:24
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: ivaMark Probam ga ja...i na prvu mi je imalo normalan ukus a onda je grlo pocelo da me pece od njega, probam jos jednom-isto... Pece, grebe.. ne znam ni ja kako da vam objasnim. E sada, ne znam-nisam nikada probala solo ulje, uglavnom ga koristim u salati, mozda tako treba (ali cisto sumnjam). Da li je to normalno? Da grlo pece od maslinovog ulja??? HM... Ja sam pila par puta maslinovo ulje, raznih vrsta, kupovna, domaća, uvek me peklo grlo, ma ne peklo, gorelo! Mm povremeno popije, pa da i meni, a ja svaki put doživim šok Mene pecka grlo kada pijem Vigantol kapi, riblje ulje, sok od paradajza, odmah kašljuckam, konta da mi je možda sluzokoža oset__ljivija, mm ne peče ništa.
< Poruku je uredio dunja RR -- 13.12.2013 17:16:18 >
|
|
RE: Koje maslinovo ulje je najbolje za ishranu 14.12.2013 23:24:56
|
|
|
|
World
|
Ja sam nekad koristila to ulje par puta, mada nisam ga pila.. Testirala sam ga u frizideru i ranije je bilo ok, ali to kasnije sto sam probala se nije stislo uopste, sto znaci da je to neki fus.. Prestala sam da ga kupujem, sta znam gdje ga pakuju, mozda je plagijat neki kao oni u komsiluku sto su pravili domestos...
|
|
RE: Koje maslinovo ulje je najbolje za ishranu 16.12.2013 11:09:53
|
|
|
|
ivaMark
|
Dunja, i mm i mama moja su to primetili, terala sam ih da probaju Cackala sam nesto po netu i procitala da postoje: gorka i blaga maslinova ulja , ne znam ni ja. Stavicu ga u frizider bas da proverim da li ce se zgusnuti. World, mislis li na onaj Porozone? On je kao Domestos, jednom sam ga kupila bio je super-drugi put:voda, ali bukvalno, bez gustine i skoro da nije imao nikakav misir, uzas. (sorry za off )
|
|
RE: Koje maslinovo ulje je najbolje za ishranu 16.12.2013 11:23:30
|
|
|
|
World
|
Ma jok, ovi su pravili domestos i pakovali u ambalazu od domestosa, samo sto je bio lazni..
|
|
RE: Koje maslinovo ulje je najbolje za ishranu 16.12.2013 11:36:31
|
|
|
|
ivaMark
|
A ja se kunem u Domestos
|
|
RE: Koje maslinovo ulje je najbolje za ishranu 17.12.2013 0:00:28
|
|
|
|
jovicaa
|
ja sam skontala koliko su s**** sva ulja koja se prodaju kod nas tek kada smo na moru ove godine kupili domace maslinovo ulje, taj miris, ukus, gustina to ne moze da se poredi sa ovim fabrickim..
|
|
RE: Koje maslinovo ulje je najbolje za ishranu 17.12.2013 1:07:52
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja uvek u Grčkoj uzmem domaće, nađem nekog Grka koji drži maslinjake. U Pargi ove godine je bilo puno njih ali smo uglavnom svi uzimali kod istog, i extra je ulje. A više maslinjaka nego u Pargi nikada ne videh nigde. Dovukli smo 20 l domaćeg, spakovao nam čovek lepo sve za put. IZVORNA PORUKA: jovicaa ja sam skontala koliko su s**** sva ulja koja se prodaju kod nas tek kada smo na moru ove godine kupili domace maslinovo ulje, taj miris, ukus, gustina to ne moze da se poredi sa ovim fabrickim..
|
|
RE: Koje maslinovo ulje je najbolje za ishranu 17.12.2013 13:52:16
|
|
|
|
Anoniman
|
cinjenica je da se svasta radi pri proizvodnji maslina i maslinovog ulja, pricala mi je komsinica da mnogi svasta stavljaju da bi povecali kolicinu. oni imaju kucu na selu i tu imaju i masline pa prave za sebe i ulje i meni su par puta davali po jednu flasu koju sam koristila iskljucivo za salate i za detetovo jelo.
|
|
|
|
RE: Koje maslinovo ulje je najbolje za ishranu 17.12.2013 14:05:00
|
|
|
|
ivaMark
|
Znaci, definitivno domace.
|
|
RE: Koje maslinovo ulje je najbolje za ishranu 17.12.2013 14:41:03
|
|
|
|
jovicaa
|
dunja mi smo uzeli samo litru i po... bas mi je zao jos da ne pricam da je cena bila smesna naspram ove nabudzene kod nas..
< Poruku je uredio jovicaa -- 17.12.2013 14:54:09 >
|
|
RE: Koje maslinovo ulje je najbolje za ishranu 17.12.2013 15:03:31
|
|
|
|
dunja RR
|
Mi uzmemo više, jer pošaljemo i mojima i svekrvi tako da uvek imamo, do sledećeg puta u GR. Ovo domaće može duže da stoji, čitala sam da je ok i posle godinu dana. Mana generalno, masl. ulja bolje trošiti dok je sveže. Ali ja taman sada imam za mazanje trudničkog stomaka, neko je pisao da je super protiv strija :)
|
|
RE: Koje maslinovo ulje je najbolje za ishranu 18.12.2013 13:08:55
|
|
|
|
adulence
|
Ja sam pocela da korsistim neko grcko maslinovo ulje koje se pojavilo u maxiju i poprilicno se stegne ako stoji u frizideru...
|
|
RE: Koje maslinovo ulje je najbolje za ishranu 18.12.2013 13:50:58
|
|
|
|
Anoniman
|
da, nema problema i godinu dana da stoji, mislim da cak i duze moze bez problema. dunja, off, ali za strije mozes i obican vazelin.
|
|
|
|
RE: Koje maslinovo ulje je najbolje za ishranu 18.12.2013 19:04:00
|
|
|
|
jovicaa
|
ako onako postane mutno i belicasto u frizideru, to podrazumevate pod stezanjem?
|
|
RE: Koje maslinovo ulje je najbolje za ishranu 18.12.2013 19:41:10
|
|
|
|
adulence
|
Ovo moje se bas stegne da moeam da sacekam da se malo upusti pa sipam
|
|
RE: Koje maslinovo ulje je najbolje za ishranu 18.12.2013 19:56:08
|
|
|
|
Moiraina
|
Ja koristim neko Olitalia, isto kupujem u Maxiju i kad izvadim iz frižidera nema šanse da ga sipam, moram pola sata pre nego što ću da ga koristim da izvadim da bio moglo da iscuri iz flaše. Inače, jedno vreme nisam mogla da smislim maslinovo ulje pošto ima baš karakterističan "šmek", pa sam uzimala istu marku, ulje od grožđanih koštica, meni je ono fenomenalno, nema nikakav miris, baš je super za salate.
|
|
|
|
RE: Koje maslinovo ulje je najbolje za ishranu 18.12.2013 23:52:56
|
|
|
|
jovicaa
|
ozbiljno... onda je ovo moje njesra koje je to tvoje adulence?
< Poruku je uredio jovicaa -- 18.12.2013 23:53:20 >
|
|
RE: Koje maslinovo ulje je najbolje za ishranu 18.12.2013 23:58:48
|
|
|
|
viking
|
A zašto držite ulje u frižideru?
|
|
RE: Koje maslinovo ulje je najbolje za ishranu 19.12.2013 0:07:53
|
|
|
|
pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: viking RR A zašto držite ulje u frižideru? ovo i mene zanima.. ja ne drzim u frizideru ni ovo za nas, a ni ulje od repice koje stavljam bebi u klopu...sad razmisljam da li gresim i da li nesto moze da se desi ako stoji van frizidera.
|
|
|
|
RE: Koje maslinovo ulje je najbolje za ishranu 19.12.2013 0:09:55
|
|
|
|
jovicaa
|
ja nemam obicaj da drzim ulje u frizideru, sad sam stavila da bih videla da li ce se stegnuti
< Poruku je uredio jovicaa -- 19.12.2013 0:10:18 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?