*Alexx* -> RE: "Velika" čudesa malih beba :) (28.11.2010 13:30:34)
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Trazila sam i trazila i nisam nasla! Hocu da pisete sta rade vase bebe i kako su to naucile.. da li same od sebe ili ako ste ih vi nesto ucili sta ste radili... IZVORNA PORUKA: anajid Shishi,ne znam konkretno na sta mislis.Ako sam dobro shvatila;Ja pruzim desnu ruku Andriji i kazem mu "Zdravo",tako nekoliko puta i on poceo i sad ko god mu kaze zdravo,on pruzi rucicu.Onda oponasa kasljanje.Ja uzela neku flasu pa duvala u nju (citaj rikala),a on ponavljao za mnom itd.Mislis na to,jel? IZVORNA PORUKA: Shishica Da, da To i puzanje, pricanje, .. Ema sama od sebe duva pljuvacku kao da pljuje..mada je to sad prolazi.. Vuce se unazad, klati sa dignutom guzicom... Vice... i tako uobicajene stvari.... Ali jos nije pocela da prica nesto zglavno, neke slogove i tako neke stvari pa sam htela da vidim sta vi radite sa njima.. prosto me grize savest :) IZVORNA PORUKA: ribizla Petra je skoro pocela da hvata igrackice iznad glave na onom baby gim-u i da vice na sav glas,desilo se i da je zaspala drzeci se za jednu zirafu,kao da je u autobusu I pre neko vece sam je ostavila na stomaku ona se podigla i okrenula,to je uradila samo jednom Eto,to je za sada
|
|
|
|