Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 27.11.2020 15:56:35
|
|
|
|
branki*
|
da,ja sam kod koleginice videla,namaze se kao obican lak bez lampe i super je. taj,je fil,mislim ta marka.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 27.11.2020 15:59:24
|
|
|
|
branki*
|
Evo mojih noktiju.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 29.11.2020 9:28:18
|
|
|
|
Filadendronka
|
Branki, mislila sam da su tvoji vatreno crveni. 🤗Evo i mojih.
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 29.11.2020 10:11:23
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Lepi su vam nokti. 🤩
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 29.11.2020 14:55:44
|
|
|
|
branki*
|
Bili su,fil,vatreno crveni sve do prosle nedelje.sad malo da umirim..pa cu videti sta cu sledece.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 19.12.2020 19:28:55
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Znate li koliko kosta gel lak kada se stavlja u kozmetickom salonu?
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 20.12.2020 7:52:12
|
|
|
|
Filadendronka
|
Sanjalice, sve zavisi od salona do salona kao sto znas i sama. Imas sajt sredime, pa mozes da uporedis cene za sve sto te konkretno zanima. Moja drugarica radi za 700, kod ove moje devojke ke 1000, a znam za salone i za 1500 i vise. IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Znate li koliko kosta gel lak kada se stavlja u kozmetickom salonu?
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 20.12.2020 8:45:24
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Da Fil, jedino ne idem po salonima pa ne znam. Radim gel lak sebi i drugaricama. I to stvarno lepo i kvalitetno. Ali opet nista posebno vec jednostavno, jedna boja i to je to. Razmisljam kako bih mogla posle posla malo time da se bavim. Ne toliko zbog para koliko osecam da bi mi to psihicki prijalo, jer volim i ispunjava me. Osecam da bi mi to bio kao neki izduvni ventil.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 20.12.2020 9:57:47
|
|
|
|
branki*
|
moja drugarica koja meni radi,naplacuje 700,ali ona nema saon,radi kod kuce.moguce da je u salonu skuplje.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 20.12.2020 10:12:44
|
|
|
|
Filadendronka
|
Sanjalice, probaj sa 1000 din, mozda prodje. :)
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 20.12.2020 10:15:32
|
|
|
|
Duškić
|
Da , cena po salonima od 1000-1500din.
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 20.12.2020 17:02:31
|
|
|
|
nata11
|
Sanjalice u kom si gradu utice najvise na cenu ali tako 700-800 din max.
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 20.12.2020 17:04:20
|
|
|
|
nata11
|
Ne mogu preurediti. Proracunaj da li ti se isplati po toj ceni. Ja sam radula nokte pre isusa Hrista kada je jos bilo nadogradnje, nije bilo velikog izbora gelova i nije mi se isplatilo jer sam veliki esteta, perfekcionista. Nekad mi bude krivo sto nisam nastavila ali dobro
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 21.12.2020 13:29:41
|
|
|
|
Lilly5
|
U salonu u Beogradu sam placala 1700 dinara, ide i preko 2000. Pretpostavljam da je jeftinije po manjim mestima.
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 25.12.2020 19:10:37
|
|
|
|
vocicana
|
Gel lak 1700!!!???? Molim vas da li mozete da mi objasnite sta su vam to radili za taj novac. U najskupljoj reziji ne sme da kosta visod 1000 dinara. Ja radim kompletnu obradu sa aparatnim manikirom i mazanjem, sa rubber bazom za 600, hajde moj grad nje mali ima nas puno i nemam salon, ali i sa salonom ne bi kostalo vise od 1000, msm ni toliko.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 25.12.2020 19:24:04
|
|
|
|
veselicaa
|
Voci draga stavi slike tvojih radova.
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 25.12.2020 19:44:00
|
|
|
|
vocicana
|
Imam stranicu na FB I Instagramu, nema reklamiranja ovde, tako da ima ja msm par radova na prethondim stranicama. Gel tehnika. To sto ste stavili na sliku gore je obican lak sa sjajem gela. 1700 je previse za gel lak.Filadendornkin gel lak je uradjen odlicno pravilno, ne znam da lije gel tehnika rekla bih da nije jer nigde apexa nema, ali lepo i ravnomerno naneta boja, lepo uredjene zanoktice. Bravo za manikira.
< Poruku je uredio vocicana RR -- 25.12.2020 20:04:17 >
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 25.12.2020 20:36:03
|
|
|
|
branki*
|
meni radi drugarica,radi kod kuce...naplacuje 600-700 dinara.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 25.12.2020 20:48:55
|
|
|
|
veselicaa
|
Branki to je baš super cena a i ja bih uvek radila kod nekog koga znam.
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 25.12.2020 21:04:47
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam ovde placala gel lak oko 25e.Prije 4 godine sam zadnji put radila u salonu.Sad samo lakiram.Brze mi je a traje najmanje 5 dana pa i nije strasno
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 25.12.2020 21:09:40
|
|
|
|
Lilly5
|
Ta je cena bila, a radila sam u salonu na Novom Beogradu. Po kucama je druga cena sto je logicno.
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 26.12.2020 19:12:14
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR Gel lak 1700!!!???? Molim vas da li mozete da mi objasnite sta su vam to radili za taj novac. U najskupljoj reziji ne sme da kosta visod 1000 dinara. Ja radim kompletnu obradu sa aparatnim manikirom i mazanjem, sa rubber bazom za 600, hajde moj grad nje mali ima nas puno i nemam salon, ali i sa salonom ne bi kostalo vise od 1000, msm ni toliko. Voci , moja sestra placa 1500 din. Meni je to skupo. A i imam lepu plocu i jake nokte. Pa mi lak ili gel lak zavrsava posao. Malo me smara turpijanje i oblikovanje.
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 26.12.2020 19:38:33
|
|
|
|
Lilly5
|
Ne radim nokte cesto pa mi je bila prihvatljiva cena od 1700.
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 26.12.2020 21:43:41
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: veselica RR Branki to je baš super cena a i ja bih uvek radila kod nekog koga znam. Syper je.Meni ona nekad nece ni da naplati,pa ja uvek deci njenoj kupim nesto za te pare otprilike..a,bas mi dugo drzi,po 3 nedelje bez ikakvih problema.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 26.12.2020 21:57:16
|
|
|
|
Filadendronka
|
Hvala Voci, devojka bas pedanto radi, mada mi se ne svidjaju oblici. Ona gura neku svoju pricu ( frenc radi samo na skroz kratke, nece skroz usko da turpija i sl.). To je gel tehnika, suvise su mi slabi za gel lak. Cena je 1300 posto se poznajemo, inace su 1500. IZVORNA PORUKA: vocicana RR Imam stranicu na FB I Instagramu, nema reklamiranja ovde, tako da ima ja msm par radova na prethondim stranicama. Gel tehnika. To sto ste stavili na sliku gore je obican lak sa sjajem gela. 1700 je previse za gel lak.Filadendornkin gel lak je uradjen odlicno pravilno, ne znam da lije gel tehnika rekla bih da nije jer nigde apexa nema, ali lepo i ravnomerno naneta boja, lepo uredjene zanoktice. Bravo za manikira.
|
|
|
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....