Anoniman -> RE: Lak za nokte (7.8.2009 11:48:59)
|
IZVORNA PORUKA: Debeljuca ma uzimam vitamine.... a posto jos 2-3 dana i ulazimo u 6 mesec :) ja cu da sredim noktice... posle necu moci da ih imam bas duge dok je beba mala.... i ja se farbam :P ne mogu da se zapustim :) E bas sam to htela sve vas da pitam. Jako volim lepo sredjene nokte. Valjda sam ceo zivot imala dugacke nokte (ne jako dugacke). Sad od kad su mi se rodile cerkice, pustam samo 2-3 mm. Pre neko vece zamalo da napravim strahotu. Stavljala sam cerkicu da siki i ne znam kako, ali sam joj zabila nokat u oko. Strasno. Dete je pocelo da vristi, a ja nisam smela da gledam sta sam joj uradila i tutnula sam je muzu. Medjutim, dete se brzo smirilo i ja pogledah, a ono joj samo malo crveno pored oka. Nisam je cak ni ogrebala. Ej, plakala sam pola noci. Mogla sam je osakatiti za ceo zivot. Uf. Odmah sam otisla u kupatilo i isekla i to malo noktiju do mesa. Sad bar ne mogu da je na taj nacin povredim. Interesuje me kako vama polazi za rukom da imate tako dugacke i lepo sredjene nokte, a imate decu?
|
|
|
|