|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lak za nokte
21.7.2013 13:23:36   
Ana RR
Dunja, meni su nokti bili sasvim ok, jedino što ja nisam htela da idem da mi tamo skinu već sam pustila da izrastu moji. Nije bilo lako, ali sam pregurala.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 401
21.7.2013 14:03:31   
dunja RR
E pa to Anči, ja ne bih da ih puštam, jer želim kada krenem u VTO da nema gela na noktima, znači mora da se skida.

Boka je na moru, pisala mi je ..

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 402
5.11.2013 19:58:48   
jovicaa
evo i mene kao glavnog tripera uvek. zanima me da li ste obracale paznju na higijenu u salonima, citam po netu da moze da se prenese cak i hep c i b pedikirom, tj nesterilisanim priborom.. bas sam se uplasila, danas sam uradila nokte i malo me je posekla devojka, a apsolutno sam sigurna da ne sterilise nista, cak mislim da ni ne prebrise pribor.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 403
5.11.2013 20:08:43   
Didy
I ja sam danas bila i malo mi je jednu zanokticu secnula nezgodno, malo se raskrvarilo. Nisam razmišljala o tome, ali sada si me malko natripovala. Meni je sestra kozmetičarka, moraću baš da je pitam da li steriliše pribor.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 404
5.11.2013 20:44:44   
caca81
U svakom kozmetičkom salonu, posebno u onima koji imaju usluge pedikira i manikira postoje sterilizatori u kojima se steriliše pribor, koji se posle svake upotrebe prebriše alkoholom, pa stavi u sterilizator. Tako da devojke, bez brige.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 405
5.11.2013 20:53:12   
vikiveki
I ja mislim da se sav pribor steriliše...moja drugarica ima salon i videla sam kako sve steriliše....tako da ja mislim da nema opasnosti

(odgovor članu caca81)
Direktna veza do poruke: 406
5.11.2013 20:57:51   
jovicaa
ja sam radila u 2 salona i ne sterilisu a turpije ni ne mogu da se sterilisu. ja sam bas pitala.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 407
5.11.2013 21:02:19   
vikiveki
Neznam stvarno user posted image ja kažem videla sam tj. bila sam prisutna kad je sterilisala,e sad možda neki saloni nemaju sterilizator,ipak i to je izdatak koji mnogi nemogu da priušte...Kažem opet za te stvari nisam sigurna jer je nisam mnogo ispitivala nkako se i šta radiuser posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 408
5.11.2013 21:13:45   
adulence
Hmmmm i ja danas sredih nokte ali sam svojim ocima videla kako pribor vadi iz sterilizatora...ali turpije...hmmm

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 409
5.11.2013 21:53:12   
jovicaa
ja sam bas pitala, nisu pominjale sterilizator. glavno opravdanje im je bilo kako ne rade svakom nokteuser posted image kao da pise na celu ljudima koji imaju hepatitis ili nesto drugo, gluposti.
uglavnom kao prebrisu alkoholom, tako sam razumela. a turpije ne mogu nikako da sterilisu sto posto, niti rade to. bas sam se smorila saduser posted image
po pravilu turpija treba da bude za jednu upotrebu, ali one ih koriste za vise musterija.
mislim isla sam bas u salon, ali ovaj put je sve bilo toliko prljavo... onako na oko... nije ni spominjala sterilizator. bljak. moracu da procunjam po zru malo da vidim da li postoji neki pouzdan salon. ili cu poceti da nosim svoj pribor, ne znam sta drugo. mislim turpije, grickalicu i to.

< Poruku je uredio jovicaa -- 5.11.2013 21:55:13 >

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 410
5.11.2013 21:58:45   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: jovicaa

ja sam bas pitala, nisu pominjale sterilizator. glavno opravdanje im je bilo kako ne rade svakom nokteuser posted image kao da pise na celu ljudima koji imaju hepatitis ili nesto drugo, gluposti.
uglavnom kao prebrisu alkoholom, tako sam razumela. a turpije ne mogu nikako da sterilisu sto posto, niti rade to. bas sam se smorila saduser posted image
po pravilu turpija treba da bude za jednu upotrebu, ali one ih koriste za vise musterija.
mislim isla sam bas u salon, ali ovaj put je sve bilo toliko prljavo... onako na oko... nije ni spominjala sterilizator. bljak. moracu da procunjam po zru malo da vidim da li postoji neki pouzdan salon. ili cu poceti da nosim svoj pribor, ne znam sta drugo. mislim turpije, grickalicu i to.

Ako je već tako onda ili promeni salon ili sve svoje sa sobom nosiuser posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 411
5.11.2013 22:06:04   
jovicaa
pa moracu tako. ali ja sam zgrozena kako neko moze tako uopsteuser posted image bas sam citaala i da su turpije opasne sad cu staviti tekst.
http://www.youbeauty.com/health/hepatitis-c-manicure-pedicure-linked
citala sam na raznoraznim sajtovima
"Domaći stručnjaci upozoravaju na opasnost od dobijanja ove bolesti pri tetovaži i pirsingu, tretmanima kod pedikira i manikira, hirurškim i stomatološkim intervencijama ako se obavljaju nesterilisanim ili nedovoljno sterilisanim instrumentima, kao i prilikom korišćenja sredstava za ličnu higijenu osobe obolele od hepatitisa B ili C.
KLIK

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 412
5.11.2013 22:07:38   
indy_25
Ja se bavim nadogradnjom noktiju i manicurom. Sav pribor od metala treba da sterilise.Turpiju i bufer treba odvojiti za stalne musterije i na kutijicama napisati imena tako da svaki ima svoj pribor . Ako se sa acrilom radi obavezno dati masku i musteriji a i onaj ko pravi treba da ima masku. I nemojte nikada ici kod ljudi koji ne nose higijenske rukavice.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 413
5.11.2013 22:08:17   
jole82
Ovo je odavno prestalo da ima veze sa lakom za nokte user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 414
   RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega...
5.11.2013 22:25:23   
jovicaa
ali nemamo temu nadogradnja, otvorite je. barem ja nisam nasla..

< Poruku je uredio lesica RR -- 6.11.2013 9:15:40 >

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 415
5.11.2013 22:39:16   
jole82
Da da znam... Malo strpljenja i sredićemo stvaruser posted image

< Poruku je uredio lesica RR -- 6.11.2013 9:16:01 >

Enyoj the silence!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 416
6.11.2013 9:18:53   
Lu
Ja sebi kupila ovo, nanijela na nokte i sad da vidim koliko će da traje.
Sviđa mi se što nema tipsi, nema turpijanja do bola, jednostavno samo ojačani nokti i uživancija je raditi s ovim...zvučim kao s reklameuser posted image
Inače ja nemam strpljenja za salone ljepote, ni frizerske ni kozmetičke, nikakve, nego kad ja imam vremena i kad mi se hoće e onda žu da se uljepšavamuser posted image
user posted image

< Poruku je uredio lesica RR -- 6.11.2013 9:19:25 >

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 417
6.11.2013 9:20:32   
lesica
Lu, kad probaš javiii, i ja sam večito sa nedostatkom vremena za sve te salone.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 418
6.11.2013 9:22:15   
vikiveki
Lu,ako nije tajna gde si set kupila i koliko si platila?

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 419
6.11.2013 9:29:54   
Janncica
Lu ako hoces pusti mi pp gde si kupila to i cenu

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 420
6.11.2013 9:29:59   
Lu
Lesice već sam namazala, samo da vidim koliko će izdržati, piše do 15 dana, ajde nek bude 10user posted image
Platila sam lampu i sve ove mazalice i turpiju 45 eura, kod nas u BiH imaju CM-drogerije, nešto kao DM, ali ja mislim da bi to trebalo biti svugdje gdje se prodaju essence proizvodi, inače je to jedna jeftinija marka proizvoda.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 421
6.11.2013 9:34:09   
vikiveki
Hvala Lu,i nije skupo sa obzirom šta sve dobiješ

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 422
6.11.2013 9:38:57   
Lu
Ma da nije, a super je što prije ovog završnog gela možeš da staviš kakav hoćeš lak, šljokice itd i to je trajno jer završni gel ide pod lampu.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 423
6.11.2013 11:31:07   
Janncica
Hvala Lu.A lak mazes taj njihov specijalni ili bilo koji?Svidja mi se sto se ne turpija. Mrzim ono izlivanje.Meni to brzo pocne da se dize,pukne nokat.,A nemam kad da sedim svako malo po 2 sata kod kozmeticarke. I nokti mi posle toga budu tanji od papira i bole.
guglala sam malo,ali ne videh da ima kod nas. user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 424
6.11.2013 11:37:12   
Anck Su Nmaun
Jannice pa gel lakom, ali za njega moras imati aparat za susenje tj. lampu.

Ja se bas prosle nedelje raspitivala za ovo, jer ja NIKAD nisam zadovoljna kako mi odrade ojacavanje noktiju.
Ili predebelo ( u vecini slucajeva), ili lose crtaju, ili mi isturpija nokte do zivca da me bole 5 dana posle.

Nema ni dve nedelje kako sam zadnji put radila, toliko su bili debeli ( Kupila preko KupiMe) i pre neki dan ih ja isturpijam tj, stanjim jer nisam nista mogla da radim s njima od debljine user posted image pa sad moram da ih mazem svaki drugi dan, jer se naravno skida lak.

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 6.11.2013 11:38:53 >

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Preporuka dermatologa za prvi korak u borb...
Bubuljice i akne problem su sa kojom se ne suočavaju samo mladi, već i oni stariji od 25 godina. Zajedničko za obe grupe...
Do ravnog stomaka za sedam dana
Imate masne naslage na stomaku a prilika je ko stvorena za odlazak na bazen, more ili jezero, s' obzirom da leto sve viš...

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here