degu -> RE: Dete češće piški (29.11.2017 17:13:04)
|
Ja imam problem sa Teodorom. Kad sam se porodila ona je pocela toliko cesto da piski da skoro jije silazila s nose. Uvece nije mogla zaspati jer bi sisla s nose, legla i rekla opet piski mi se i tako satima. Na kraju smo joj bili vratili nocnu pelenu i za mesec dana je proslo. Ni jednomnije pidkila u tu pelenu, samo joj je psihicki nesto znacila. E sad s vremena na vreme nju opet uhvati ludilo da piski po 4 puta za sat vremena, nocu ustaje vec redovno od 2-4 puta da piski. Mi ne znamo za noc da je dete leglo,prespavalo bez pisanja. Danju je haos, ne mogu ni izbrojati koliko puta pisa, 30 sigurno. Ne pije mnogo, cak i malo po meni. Mleko pred spavanje nikad nije ni imala. Popije za veceru mozda pola solje jogurta. Urin je dobar, u urinolulturi se s vremena na vreme pojavi pomalo bakterija. Vec drugi put pije antibiotik iako nalaz uopste nije za terapiju, ali ona ne prestaje. Probali smo i da pije caj od brusnice,da gricka, urobibi prasak,caj nece da pije. Ja sam ubedjena da je psihicki, da je ona opterecena time,al ne znam kako da joj pomognem. Vaspitacica kaze da ne obracamo paznju ali stvarno dovodi do ludila, ne mozemo napolje izaci, do grada obavljati sta imamo od njenog piskanja,a da ne spominjem da bih volela da ne ustaje 4 puta nocu. Probala sam da joj objasnim da ne misli o tome,ali ona kaze da ne misli ali joj ipak dolazi piskica [sm=smiley13.gif] Mene zanima da li je iko imao takav problem? Dete ima 3 i po gofine,mozda ce nekad nekom znaciti da procita ovo.
|
|
|
|