Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 18.7.2016 9:14:16
|
|
|
|
adulence
|
stvarno svaka cast,ja sam u junu dobila ono sto sam u februaru predala,eto toliko o NBg
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 18.7.2016 9:28:53
|
|
|
|
vocicana
|
Suzi za opstinu, ja cu bas videti kako ce kod nas biti, nije malo para, ako vrate, bas ce biti fino. Ja jos uvek cekam, kada li ce biti, rekli su mi u poreskoj, najdalje do 1-og sledeceg meseca.
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 28.7.2016 8:39:56
|
|
|
|
janajana
|
Meni je juce stiglo resenje, ocekujem i uplatu ovih dana
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 28.7.2016 8:57:32
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: adulence stvarno svaka cast,ja sam u junu dobila ono sto sam u februaru predala,eto toliko o NBg Takodje i ja.. ko zna kad ce biti ova uplata mozda decembra
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 29.7.2016 23:46:32
|
|
|
|
muzicarka
|
Mi još ništa nismo dobili, ni rešenje ni uplatu
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 30.7.2016 7:04:32
|
|
|
|
vocicana
|
Ni kodmene nista jos, a tako bi volela da se obradujem. Jedino ako nas nisu odbili iz nekog razloga, mada ne znam zasto bi. Bas su neazurni.
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 30.7.2016 10:45:41
|
|
|
|
suzi kju
|
Meni rešenje nije ni stiglo uopšte a parice nakon nepunih nedelju dana od dana predaje računa. I vama želim da što pre uplate!!!
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 30.7.2016 13:31:55
|
|
|
|
branki*
|
Moj brat i snaja su skupljali te racune i predali,ali cini mi se da mi je rekao da im ona zena tamo gde predaju,rekla da kao nema nista od toga jer ce prekoraciti sa platama.da li oni tamo uzimaju samo osnovnu platu ili sa sve dodacima,tioa smenski rad,dezurstva,odvojen zivot...?
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 30.7.2016 13:51:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Branki, koliko znam, samo osnovnu platu. Ni nama jos nije uplaceno, mada mi imamo jako malo povracaja. Opstina Zvezdara.
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 31.7.2016 8:34:53
|
|
|
|
vocicana
|
Sutra je 1-vi bas d avidimo koliko su azurni, da li ce vratiti novac. Bas postajem nestrpljiva.
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 31.7.2016 8:39:06
|
|
|
|
branki*
|
Hvala,ivana.bas cu danas da ih pitam sta je bilo,ima li sta id toga.
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 31.7.2016 8:44:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Branki, moj muz radi u vojsci pa znam da mu se ne racunaju dezurstva, uvecani troskovi stanovanja i ostalo. Za bilo sta od papira uvek su mu racunali osnovnu platu. Aj pitaj, pa javi sta su uradili. Ako njih dvoje sa osnovnim platama ne prelaze 80 000 din (mislim da je ta cifra) onda imaju pravo
< Poruku je uredio IvanaSK -- 31.7.2016 8:45:33 >
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 31.7.2016 8:47:21
|
|
|
|
branki*
|
Ezpa i brat moj radi u vojsci,a snaja u zdravstvu,pa imaju te dodatke neke,bas cu da vidim sta su uradili
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 31.7.2016 14:23:37
|
|
|
|
Maraj
|
Pa ako svi ti dodaci ulaze u platu , zasto se ne bi racunalo? Tj ako nije na crno tj na ruke. Ako je sve preko racuna , trebalo bi i to da se racuna
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 31.7.2016 14:53:18
|
|
|
|
muzicarka
|
Ja mislim da oni imaju uvid samo na ono što se uplati u banci
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 1.8.2016 8:36:37
|
|
|
|
vocicana
|
Pa zato itraze broj bracuna, verovatno. Ja danas cekam, bas me zanima da li ce nas zvati.
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 1.8.2016 8:38:05
|
|
|
|
branki*
|
Cula se sa bratom,nisu ni predali,jer im tamo ta radnica rekla da premasuju sa platom,racunala i te dodatke.
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 1.8.2016 8:39:17
|
|
|
|
vocicana
|
Pih
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 1.8.2016 8:57:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Zato sto to nije plata. Nemaju dezurstva stalno, niti terene, niti odvojen zivot... Tako je bilo i nama za vrtic,doneses papire kolika je osnovna plata. Branki, mislim da su se zeznuli. Ako sa osnovnom platom njih dvoje ne prebacuju godisnju odredjenu cifru(ima na netu kolika je tacno) imaju pravo. Ona je, verovatno prijavljena na minimalac i onda ne bi trebalo da prebacuju tu cifru, osim ako i ona ne radi u vojsci. Sa osnovnim platama godišnje ne smeju da prebacuju cifru od 1.012.766. Reci im to, oni znaju kolike su im osnovne plate, nek sami izracunaju. Tek sad videh da i snaja radi u drzavnoj firmi. Zavisi od toga kolika je njoj osnovna plata. Otprilike znam kolika moze njemu biti plata.
< Poruku je uredio IvanaSK -- 1.8.2016 9:10:09 >
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 2.8.2016 21:44:27
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Nama danas stiglo resenje, dobili smo 7500 ja ocekivala oko 5000!
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 2.8.2016 21:48:22
|
|
|
|
muzicarka
|
Blago vama Nama još ništa
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 2.8.2016 21:51:42
|
|
|
|
branki*
|
Ivana,hvala😘 Kazacu im bas.a,je l to moze opet da se preda ,ti racuni?sad citam na netu da je do 15.jula bila predaja.
< Poruku je uredio branki RR -- 2.8.2016 21:59:33 >
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 2.8.2016 22:09:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Neka sacuvaju racune i nek pokusaju u februaru, samo da stave datum od kad im je prvi racun. Ali, nisam sigurna da ce biti prihvaceno. I odjednom ne mogu da dobiju nazad vise od 30 000 din. Oni su trebali i sada predati i tako bi najbolje i znali. Ja stvarno nisam sigurna u to, muz kaze da bi trebalo da racunaju samo osnovnu platu, ali naravno, od nase drzave svašta mozeš ocekivati.
|
|
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 3.8.2016 6:49:14
|
|
|
|
branki*
|
Ok,kazacu im tako. Hvala ti
|
|
RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe 3.8.2016 7:56:29
|
|
|
|
vocicana
|
Jos nista od pdv-a...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?