Anarunika -> RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe (20.2.2016 11:30:54)
|
IZVORNA PORUKA: janajana Ja sam na jedan papir iskopirala 5 racuna (koliko je moglo da stane) i zahevtala originale na kopije, rukom ispisala brojeve i popunila onaj zahtev i lepo predala u sredu. Niko nije pravio proble o redosledu i sl. Znam da je P.U. Cukarica uvek imala neke "zahteve" drugacije od ostalih bar sto se tice predaje PDV obrazaca (znam radila na PDV-u od kako je pocela predaja obrazaca, i znam da smo da skratimo strankama muke da ne dolaze ponove prvo prvo proveravali da li im je tacan iznos pa tek onda primali obrazac [sm=smiley36.gif] ), ali dosta toga se promenilo od mog odlaska odande, da sada nisu fakticki ni pogledali sta sam predala Janajana ,da znaš da sve zavisi od čoveka do čoveka gde na koga naletiš. Ja ,tj.mm je imao sreće i u ovoj poreskoj na Paliluli rade normani ljudi,stvarno nikad ni za šta nije bio problem, i što kažeš gledaju da nam olakšaju što više.Ali složićeš se da se svuda uvek zalomi neki baksuz,pa ako ti on baš zapadne ispadne komplikacija bez komplikacije. ‚(Svuda je tako,na svim poslovima). Samo neka oni uplate nešto pa makar kad i koliko. I koliki je rok beše za žalbu ako nisi zadovoljan i mislliš da su te zakinuli? Jel beše to piše u rešenju?
|
|
|
|