serpica -> RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe (29.3.2015 7:55:25)
|
IZVORNA PORUKA: moja ciklama Devojke, moram da Vas pitam..ja sakupljam račune i dajem drugarici kojoj to znači. Juče me zove i kaže nisu joj priznali ni kolica ni autosedište..zato što je to podnela već jednom. Dakle sve mi znamo da ne postoji autosedište koje može da opsluži dete od 0kg i 15kg. Isto tako većina nas ima po dvoje kolica..standradna i kišobran. I odakle im pravo da za druga kolica i drugo autosedište ne vraćaju PDV. Jel zna neko kako stoji to navedeno u zakonu, i da li je u zakonu navedeno da se PDV vreća samo za jedno autosedište i za jedna kolica? Kad sam ja prvi put predavala racune bebac je imao 6m tada sam na poklon od koleginica dobila mala kisobran kolica sa racunom i predala,priznali su mi. Sledeci put kad sam predavala bebac je imao godinu dana,u medjuvremenu sam kupila autosediste i druga kolica i opet predala,priznali su mi. Izgleda da to zavisi od uprave,na kraju krajeva sta njih briga ako su racuni uredni zasto da ne priznaju,pa pro auto sediste je za decu do godinu dana posle toga mora drugo,kako cu da vozim dete od godinu dana u jaje-sedistu?[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|