Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kiroprakticar/ "kostolomac" 23.6.2019 1:50:38
|
|
|
|
Yumper
|
ovaj je momak iz srbobrana ili siriga...ne znam gde tacno zivi
|
|
|
|
RE: Kiroprakticar/ "kostolomac" 24.6.2019 10:09:27
|
|
|
|
vocicana
|
Kada sam usla u nazovi mirnu fazu sa mojim ledjima, odlucila sam se za kiroprakticarski tretman, medjutim, dolazak kod majstora kostao me je bola, bola koji nisam mogla da izdrzim. Inace napominjem da imam veoma visok prag tolerancije za bolove, ali sama jedna tako smesna manipulacija sa misicima i ligamentima toliko me je zabolela da sam htela kolabirati. Inace podrzavam ovu metodu, kod licenciranih ljudi, znam puno njih kojima je pomoglo.
|
|
RE: Kiroprakticar/ "kostolomac" 25.6.2019 11:45:20
|
|
|
|
Yumper
|
Upravo odradjen tretman ...Gosa,prijatelju veliko Hvala,Hvala,Hvala...Pre 7-8 meseci sam bio van sebe a secam se svake reci kojom si me bodrio...Mislio sam da od toga nece biti nista (iskreno) ali ponizno priznajem...Puno ti hvala na pomoci,gde god i kad god imas moju punu podrsku...zlatne ruke,zlatne ruke....
|
|
|
|
RE: Kiroprakticar/ "kostolomac" 25.6.2019 11:59:34
|
|
|
|
Yumper
|
0631683499 svaka preporuka...
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?