jance -> RE: Burme (19.3.2010 22:23:59)
|
ovako..mm i ja smo kasno krenuli da kupujemo burme pre svadbe..citave dve nedelje pre, na sta nas je vecina zlatara otpisala kako smo zakasnili, i da im je guzva i da nece stici da nam ih spreme ili naprave ili kako god! Onda smo tako skenjani otisli u Delta city da pogledamo jos film u bioskopu, da jedemo i da idemo, kad smo se slucajno zaustavili pored jedne tezge u prizemlju koja je imala onako bizuteriju, mm je prevrnuo ocima, ko veli opet cemo tu da provedemo pola sata, kad sam se ja set_ila da pitam sta imaju od ozbiljnijeg prstenja. E tu mi je zena izvukla neko silno prstenje, u oblicima i kombinacijama kakve u zivotu nisam videla...debele, tanke, zlatne, srebrne, belo zlato.... no da skratim pricu, mm se zakacio za jednu deblju varijantu prstena koja se i meni svidela, onako je na rubovima svetlija a sredina je tamno siva...kombinacija platine i titanijuma! cena moje je bila nesto malo vise od 4000din a za mm ona deblja varijanta je bila 5000din! Ne da smo bili srecni, nego smo i dosad odusevljeni!
|
|
|
|