RE: Aftozne lezije, tj. afte (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

Ana RR -> RE: Aftozne lezije, tj. afte (30.9.2013 18:59:08)

Da, ovo je krema a treba gel. Nije isto. Niša, večeras tantum verde a sutra opet kod dr (četvrti put za nedelju dana, jutros smo bili).

nela79 -> RE: Aftozne lezije, tj. afte (30.9.2013 19:11:33)

Ma Daktanol gel mozes i sad da kupis. Mislim da njega u  svakom slucaju ne mozes da dobijes na recept.

engimengi -> RE: Aftozne lezije, tj. afte (30.9.2013 19:25:30)

Ja kuburim sa aftama od malena...evo sad i moj |Filip cim mu malo padne imunitet pojave se aftice.To je ustvari nedostatak cinka u organizmu, dok sam ga pila u tabletama 10 god mi nije nikad izasla.Posle porodjaja sam prestala i evo sad ih imam stalno.Sad opet pijem i ja i dajem ih deci.
A kad izadju provereno je dobra Aphta plus mala gel kremica koju kad stavis na afticu odmah isprazni tecnost iz nje i vrlo brzo prolazi.Isprobala sam.Al deca ne daju uvek da se pipne.

Dok sam bila dete isla sam na ispiranje hidrogenom kod stomatologa non stop

Animsaj9 -> RE: Aftozne lezije, tj. afte (6.9.2015 18:06:29)

Samo Propolis kapi na secer i malo utrljati aftu dva puta dnevno

choopa choops -> RE: Aftozne lezije, tj. afte (6.9.2015 21:50:52)

Mojima je gencijana violet bila najbolja. Zapravo ništa drugo nismo ni koristili, od ovga se brzo sredilo...

nensy1 -> RE: Aftozne lezije, tj. afte (16.10.2017 13:20:42)

Imala sam problem sa aftama, sve dok mi prijateljica nije preporučila Imuneks Beta Glukan. S obzirom da sam svoj problem rešila, moja želja je da pomognem i drugima. Imuneks Beta Glukan sam poručila preko sajta http://www.afte.rs/

Dragica Draga -> RE: Aftozne lezije, tj. afte (16.10.2017 13:33:15)

Propolis kapi, a ako su afte kod odraslih moze iispiranje zalfijom...

Super i za te kapi, odlicna preporuka, da znamo kad naidje problem

Sarav -> RE: Aftozne lezije, tj. afte (16.10.2017 13:38:33)

Gencijana je neprikosnovena za afte, a uz to i ispiranje nekim antiseptikom. To je moje iskustvo.

Sanjalicaaa -> RE: Aftozne lezije, tj. afte (16.10.2017 19:18:24)

Takođe. Gencijanu uvek imam u kući. Spas za afte.
IZVORNA PORUKA: Sarav

Gencijana je neprikosnovena za afte, a uz to i ispiranje nekim antiseptikom. To je moje iskustvo.

Mala Elena -> RE: Aftozne lezije, tj. afte (16.10.2017 20:06:54)

Nisam cula za Gencijanu.
Znam da se propolis koristi kod upale grla ali je gorak, tesko bi ga deca muljala po ustima.

Sanjalicaaa -> RE: Aftozne lezije, tj. afte (16.10.2017 20:11:31)

Ja sam koristla propolis kad dam imala afte i straaaaasno me je peklo.

krin 40 -> RE: Aftozne lezije, tj. afte (17.10.2017 8:56:17)

Meni i mojoj deci je pomagao tantum verde sprej.Iako mu je namena za grlo.Pojma nemam kako

nensy1 -> RE: Aftozne lezije, tj. afte (23.10.2017 13:34:53)

Imala sam problem sa aftama, sve dok mi prijateljica nije preporucila Imuneks Beta Glukan. S obzirom da sam svoj problem rešila, moja želja je da pomognem i drugima. Imuneks Beta Glukan sam porucila preko sajta http://www.afte.rs/

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]