Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako spavaju? Zajedno / odvojeno? 9.7.2009 12:04:29
|
|
|
|
Maya21
|
Tasho ne diraj mi cimerku!
|
|
|
|
RE: Kako spavaju? Zajedno / odvojeno? 9.7.2009 12:06:35
|
|
|
|
guppy RR
|
Jao lelice, PRELEPE su!!!!!!!!!!!!!! pu pu pu pu puuuu!
|
|
|
|
RE: Kako spavaju? Zajedno / odvojeno? 9.7.2009 12:07:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: tomic A kakvi su to fiksatori...? Vidi na prve dve slike, ispred i iza bebe ima nešto što joj ne da da se prevrne. Gde si to kupila lela?
|
|
|
|
RE: Kako spavaju? Zajedno / odvojeno? 9.7.2009 12:08:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Boze kako su lepi. Andjelcici.
|
|
|
|
RE: Kako spavaju? Zajedno / odvojeno? 9.7.2009 12:22:52
|
|
|
|
tomic
|
pa jel to smeta bebi?
|
|
RE: Kako spavaju? Zajedno / odvojeno? 9.7.2009 12:24:29
|
|
|
|
guppy RR
|
to drži bebu na boku (spavanje na boku ili ne... druga tema) mi smo u tu svrhu "zarolali" jorgančić i stavili iza leđa.
|
|
|
|
RE: Kako spavaju? Zajedno / odvojeno? 9.7.2009 12:25:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne verujem. Ako nemaš to, onda podmećeš urolane pelene iza leđa. /ubiće me guppy/
|
|
|
|
RE: Kako spavaju? Zajedno / odvojeno? 9.7.2009 12:26:57
|
|
|
|
guppy RR
|
Evo tema: Kako vaša beba spava <-- KLIK pa pišite tamo
|
|
|
|
RE: Kako spavaju? Zajedno / odvojeno? 9.7.2009 12:30:54
|
|
|
|
kumara
|
Jao divna su vam decica!!! Istopila sam seeeee!!!!
|
|
|
|
RE: Kako spavaju? Zajedno / odvojeno? 9.7.2009 12:58:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Prodavnica bebi opreme mislim da se zove Baby shop Sandra. Nalazi se kod Najlon pijace. Ima ih i u Aksi. Pozdrav.
|
|
|
|
RE: Kako spavaju? Zajedno / odvojeno? 9.7.2009 13:03:33
|
|
|
|
tomic
|
A ja ukapirala da si ih tako razdvojila Guppy... :) Nemam iskustva!
|
|
RE: Kako spavaju? Zajedno / odvojeno? 25.7.2009 13:33:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Jos smo zajedno, ali sa obaveznom pregradom .
|
|
|
|
RE: Kako spavaju? Zajedno / odvojeno? 25.7.2009 13:34:37
|
|
|
|
guppy RR
|
Joooooooooooooooj slatkiši mali!!!!! Lelice, pa zar ima već tri meseca???? ljubim vas puno
|
|
|
|
RE: Kako spavaju? Zajedno / odvojeno? 25.7.2009 13:47:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Danas je tacno 100 dana kako su se rodile nase srecice. Srecnih 100 dana zivota i malom Tadeju!
|
|
|
|
RE: Kako spavaju? Zajedno / odvojeno? 25.7.2009 13:49:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Poljubac za Guppy!
|
|
|
|
RE: Kako spavaju? Zajedno / odvojeno? 5.5.2010 23:10:27
|
|
|
|
sanji
|
Mi smo do trećeg meseca bili sa jednim krevetcom a onda je sa tri meseca i nedelju dana Vanja počela da se okreće a Una da se odgurava guzom i morali smo da ih razdvojimo! Svako jutro sam ih raspetljavala!
|
|
RE: Kako spavaju? Zajedno / odvojeno? 28.5.2010 12:31:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Mene patronazna neki dan krenula da ubedjuje da ih ostavim bar 6 meseci u istom krevetu Pa do onda ima jedna drugoj na glavu da se popnu
|
|
|
|
RE: Kako spavaju? Zajedno / odvojeno? 11.8.2011 15:22:09
|
|
|
|
bulka
|
Moje bebice su od prvog dana spavale odvojeno, svaka u svom krevetcu! Postavicu Sarinu sliku, slikanu 17.7, a rodjene su 30.5. Eto koliko rano su pocele da se prevrcu i okrecu... Ne mislim da im je to sto su spavale odvojeno imalo umanjilo njihovu povezanost. Najsladje su kad ustanu pa pravo kod seke da se nadvire da vide spava li jos...
|
|
|
|
RE: Kako spavaju? Zajedno / odvojeno? 11.8.2011 15:22:56
|
|
|
|
Verus
|
bulka DIVNE su
|
|
|
|
RE: Kako spavaju? Zajedno / odvojeno? 26.8.2011 12:06:02
|
|
|
|
tvigi
|
Bulka preslatke su. Jesu li od prvog dana spavale odvojeno,ja planiram da budu zajedno bar neko vremo dok se neuhodamo,a i jako mi je mala sobica.
|
|
|
|
RE: Kako spavaju? Zajedno / odvojeno? 26.8.2011 14:53:44
|
|
|
|
bulka
|
Hvala tvigi! Da, moje devojcice spavaju odvojeno od prvog dana! Ali eto pisalo je dosta mama blizanaca koji su spavali zajedno do treceg, cetvrtog meseca... I naravno da mogu zajedno, cak i kad pocnu da se vrte, uloras cebence ili slicno i postavis "pregradicu" izmedju njih...
|
|
|
|
RE: Kako spavaju? Zajedno / odvojeno? 6.5.2012 22:59:30
|
|
|
|
marica983
|
Sva dečica su predivna Kako bih samo volela da imam blizance, prelepo!
|
|
|
|
RE: Kako spavaju? Zajedno / odvojeno? 11.7.2012 18:28:18
|
|
|
|
Parižankaa
|
Koliko su vam deca preslatka, spavala zajedno ili odvojeno! nemam predrasuda, ali smo nabavili u startu 2 kreveca, i spavaće, najverovatnije odvojeno...videćemo za neko kratko vreme, nekih 10-ak dana, kad ih dovedemo kući
|
|
RE: Kako spavaju? Zajedno / odvojeno? 15.4.2013 21:45:52
|
|
|
|
Jecatwins
|
Prvo pozdrav svim duplim mamama,ja sam nova . Moje curic spavaju zajedno zagrljene (imaju 2 godine)
|
|
|
|
RE: Kako spavaju? Zajedno / odvojeno? 15.4.2013 21:49:14
|
|
|
|
madre
|
predivne su
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Ime za decakacvećkaDodala bih jos i Sergej, Luka i Vuk, ali ne mogu da stanu (: ala smo neodlucni ((:Aleksej (
16%)
Mateja (
22%)
Ognjen (
16%)
Danilo (
15%)
Todor (
8%)
Maksim (
22%)
Ukupan broj glasova: 372Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!