Veca77 -> RE: Da li ste nekada slupale auto? (3.2.2013 11:20:40)
|
Ja sam imala dva ekscesa i to kada sam bila mladi i neiskusni vozač (pre 16-17 godina). Imala sam položeno i oba puta sam vozila YUGO mojih roditelja. U prvom slučaju sam očešala auto koji je bio parkiran na ulici, jer nisam dobro procenila da li mogu da prođem između njega i vozila koje mi je dolazilo u susret. Naravno, platila sam kaznu. E, a drugi put je bio bukvalno ispred moje kapije neposredno pre nego što sam htela da "uteram" auto u dvorište. Napravila sam luk, kako bih mogla da ga ubacim, a uopšte nisam pogledala u retrovizor da li neko ide iza mene. I, komšija me udario (išao je jako brzo). Uništila sam mu celu bočnu stranu Audija i moje prednji desni trap [sm=smiley13.gif]. Ceo komšiluk je izašao da vidi šta se to desilo, jer je puklo kao bomba (koliko je kreten brzo išao). Posle me je tužio jer moje osiguranje nije htelo da mu isplati štetu, zato što je on prvo popravio svoj auto kod nekog majstora, pa onda napumpao račune i dostavio mom osiguranju. Naravno da je izgubio proces... Mislim da kad-tad mora da ti se desi neki udes, makar i samo grebanje o žardinjeru. Tako stičeš iskustvo i osećaj odgovornosti... Od tada aktivno vozim, imamo 2 auta i oba vozim i mogu da kažem da sam dosta postigla na iskustvu, refleksu i pravilnom rasuđivanju što se vožnje tiče. Većina ljudi koji su se vozili sa mnom kažu da sam jedan od najboljih vozača sa kojima su se vozili, i najsigurniji... A ne vozim sporo... Naprotiv...
|
|
|
|