Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoći sa bliza... 27.7.2010 14:40:46
|
|
|
|
bokicans
|
P a ne mogu da verujem da vise nisam sama!!!!!!!!Odjednom još tri nove duple mamike!!!! Meni su sutra pune 22 nedelje ,do sada sam sobila 7 kila,.Bebironi su dvojajčani.Za pol još neznam sasvim sigurno,prvi put kazu vidimo jednog ,a drugu bebu nevidimo tj nece da se pokaze!A drugi put videli ,A druga beba nece da se pokaze! Ma svejedno mi je!imam i devojcicu od 3 godine!
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoći sa bliza... 5.8.2010 13:09:23
|
|
|
|
majamaki
|
CAO SVIMA....Ja sam nova ovde,cekam blizance jos uvek nisamo sigurni dali su princezice ili princevi.sada sam u 23ned.+4dan,a ugojila sam se 7kg,ali dobro samo da su bebe dobro,mnogo su nemirne samo se tuku u stomakuvaljda nece tako da bude kad se rode....POZDRAV
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoći sa bliza... 12.8.2010 13:43:29
|
|
|
|
bokicans
|
Majamaki dobrodošla!!Pa sta je ovo ,ništa se ne desava,duple mamike gde ste????!!!Ja sam sada usla u 25 nedelju ,obim stomaka mi je 105 ,ugojila sam se 9 kg!!!!Kao u prošloj trudnoci u 8 mesecu,sa jednom bebom !!
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoći sa bliza... 13.8.2010 8:32:04
|
|
|
|
Biki34
|
Cao devojke...Ja jos uvek nisam dostigla kilazu od pre trudnoce(63kg) a trudna sam 18n+5d...Za par dana idem na Zlatibor pa pretpostavljam da cu se vratiti sa par kila u plusu...
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoći sa bliza... 13.8.2010 8:58:43
|
|
|
|
Biki34
|
Mala ispravka, vaga danas kaze 63.1....pocela guza da raste i pre Zlatibora...
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoći sa bliza... 13.8.2010 21:58:36
|
|
|
|
bokicans
|
Biki meni,sve zivo raste!
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoći sa bliza... 13.8.2010 23:06:45
|
|
|
|
engimengi
|
IZVORNA PORUKA: Biki34 Cao devojke...Ja jos uvek nisam dostigla kilazu od pre trudnoce(63kg) a trudna sam 18n+5d...Za par dana idem na Zlatibor pa pretpostavljam da cu se vratiti sa par kila u plusu... Biki i mi za dva dana idemo na Zlatibor,mozda se vidimo tamo,ja ću biti prepoznatljiva sa duplim kolicima!! Za kilažu ne brini sve ode kad te razvuku mali indijanci,imam manje nego pre trudnoce i baš sam srećna zbog toga
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoći sa bliza... 14.8.2010 10:54:58
|
|
|
|
Biki34
|
Ok...Obraticu paznju na dupla kolica a i na zgodnu mamu koja seta svoju decicu...
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoći sa bliza... 18.8.2010 12:04:19
|
|
|
|
bokicans
|
I Opet nema nikog!
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoći sa bliza... 18.8.2010 12:08:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa blizanachke mame i nisu bash neshto aktivne na forumu...
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoći sa bliza... 18.8.2010 12:56:40
|
|
|
|
bokicans
|
Nisu,nisu ,ja uvek caskam sama sa sobom!
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoći sa bliza... 18.8.2010 13:49:02
|
|
|
|
Anoniman
|
hehehe...tako sam i ja....
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoći sa bliza... 19.8.2010 23:40:23
|
|
|
|
Medeno
|
I mi da se javimo, tu smo,samo sad smo usitnili pa mora sve da se stigne na vreme. Al redovno pratimo sta se desava na RR. U ponedeljak idemo u Betaniju,skidanje serklaza, da nas prate i carski rez. Na uz bebice su imale po 2.730 i 2.420 .Sad smo pravi. Ljubac svima,Vasa iskustva mi mnogo znace, javicemo se sa novim vestima cim stignemo.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoći sa bliza... 19.8.2010 23:49:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Medeno, jel se zna kada ćeš na CR?
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoći sa bliza... 20.8.2010 9:14:20
|
|
|
|
Medeno
|
Jos ne, doktorica ce zakazati komisiju a ja cu tad tamo lezati zbog serklaza a i zbog termina. To je vec tu. Kakva je kod tebe situacija? Mene su pomerili za nedelju dana zato sto smo ok, dobro se osecamo, pa mozemo da izdrzimo jos.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoći sa bliza... 20.8.2010 10:27:37
|
|
|
|
@jokica
|
Ja se ugojila oko 8kg sa dva deckica ,s tim sto je porodjaj bio u 33.nedelji
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoći sa bliza... 20.8.2010 10:32:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: @jokica Ja se ugojila oko 8kg sa dva deckica ,s tim sto je porodjaj bio u 33.nedelji Koliko su teshki bili momci?
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoći sa bliza... 20.8.2010 10:35:23
|
|
|
|
@jokica
|
1900g i 1600g
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoći sa bliza... 20.8.2010 13:26:04
|
|
|
|
bokicans
|
Medeno,drzi se,mislimo na tebe i bebe.I ja sam iz N.Sada,tako da i ja pripadam betaniji,taman cu da cujem tvoja iskustva.
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoći sa bliza... 23.8.2010 15:02:44
|
|
|
|
bokicans
|
Sama sammmm!!!
< Poruku je uredio bokicans -- 23.8.2010 15:03:06 >
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoći sa bliza... 1.9.2010 17:12:43
|
|
|
|
makicica32
|
Pozdrav, pozdrav :) 21. nedelja, kazu 2 decaka, ali ja idalje ne verujem, 9kg vise...ima tu 2-3kg viska, vec nekoliko dana pazljivo biram sta cu da pojedem :) u 16.nedelji sam imala 4kg vise nego pre trudnoce
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoći sa bliza... 1.9.2010 17:17:46
|
|
|
|
New Mom
|
makicice32, dobrodošla! Prijavi se na SPISAK TRUDNICA, a i naravno, ćaskaj i u drugim temama. Nadam se da ćeš se lepo družiti sa nama.
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoći sa bliza... 1.9.2010 17:26:45
|
|
|
|
bokicans
|
Ja sutra u 28 nedelja-12 kg viska!
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoći sa bliza... 2.9.2010 10:34:46
|
|
|
|
Biki34
|
Pre trudnoce sam imala 63kg(ali u jednom trenutku sam imala 60kg zbog stalnog povracanja) a sada imam 65kg...21n+4d
|
|
|
|
RE: Koliko ste se ugojile u trudnoći sa bliza... 10.9.2010 15:26:31
|
|
|
|
bulka
|
Na prvoj kontroli 72kg, pred porodjaj 92kg. Po izlasku iz bolnice imala sam 75kg.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Kako ce se zvati moja devojcica??? Pomozite :)Tvoja sekaNatalija (
22%)
Lena (
36%)
Tea (
19%)
Masa (
23%)
Ukupan broj glasova: 117Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!