RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

branki* -> RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? (6.9.2020 8:19:42)

Uh,bre,jess,ja se upravo zaljubih!😍😍

Ko ti je ovaj?Oci mi ostadose na njemu.

jess021 -> RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? (6.9.2020 8:23:17)

Branki moja, pa kako ne znas za njega. Spanski glumac, glumio u filmu Tri metra iznad neba, a i u onom sto sam ti preporucivala Contratiempo, tako da je def vreme da ga pogledas. 

branki* -> RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? (6.9.2020 8:23:53)

Jaoo,to je onaj nas glumac!nevidljivi svedok.

Ima sve njegove filmove da odgledam😁

jess021 -> RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? (6.9.2020 11:25:20)

Branki, daaaaa 

Dragce86 -> RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? (6.9.2020 22:11:54)

Kijanu Rivs i Bred Pit 😁😁😁

Misha i Ljisha -> RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? (6.9.2020 22:23:56)

Kolin Firt mislim da je "moja prva ljubav " 😂😂😂 znam znam mnogima je Drezic i Kijanu i bred i tom kruz. Glumci nase mladosti ali Kolina volim i sad. I bas sam veceras okacila na fb da "svaka zena zeli Darsija" . Omiljèna verzija filma gordost i predrasyde mi je sa njim.  Savrsen je u svim filmovima. Love actually, kingsmen, the king''s speech i jos tonu drugih tih sam se sad iz prve set_ila

mama Jo -> RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? (6.9.2020 23:01:54)

Mario Casas ah... U njega smo sve bile zaljubljene posle filma 3 metra iznad neba [sm=smiley1.gif]
Ali onako, sta znam, nekakk mi nije potpun.

A Firt mi je mator [sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? (6.9.2020 23:40:47)

Ih meni se svidjao i Son Koneri kad sam bila.mala. sto stariji to bolji 😂 ja pricam o klinackoj zaljubljenosti. 

I naravno zaboravila sam Edvarda Nortona i fight club i american history X iluzionista itd. I mog betmena Kristijana Bejla 😁

jess021 -> RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? (7.9.2020 7:49:38)

Ju Ljiso pa ti bas imas spisak😊

Ja pokusavam da se set_im bar jednog.... Nikad nisam bila fan Tom Kruza, Bred Pita.... E da, dobar mi je Kristijan Bejli. 

mikica88 -> RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? (7.9.2020 7:58:16)

Bas pokusavam i ja, Bred mi je bio simpatican.

jess021 -> RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? (7.9.2020 7:58:49)

Bred je bolji sad nego pre 10 godina. 

Misha i Ljisha -> RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? (7.9.2020 8:24:36)

Haha podugacak spisak 😂 nego i meni se svidja Dzon Malkovic ima nesto u njemu. 

Ana RR -> RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? (7.9.2020 9:24:41)

I meni su se dopadali razni čudaci [sm=smiley36.gif] i ima njih dosta što su mi bili wow ali prva prava slavna ljubav, iz dečjih dana, je definitivno Patrick Swayze [sm=smiley27.gif] a kasnije u odraslim danima [sm=smiley36.gif] George Clooney [sm=zz_wub.gif] pogotovo u filmu Od sumraka do svitanja [sm=love.gif]

mama Jo -> RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? (7.9.2020 9:58:19)

I meni je Bred bolji sad nego kad je bio mladjan, ali nisam se nikada lozila na njega, ni na Toma...

George Clooney je i na mom spisku, zaboravih na njega 😍
I Colin Farrell isto.
Na nekom postu od pre napisah Wentworth Miller.... On ce mi uvek biti na 1.mestu definitivno!

Misha i Ljisha -> RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? (7.9.2020 11:59:10)

Haha... bas smo raznovrsne 😂 Miller mi i nije nesto jao ja imam jos jednog cudnog haha Damian Lewis. Sto je taj covek meni sexy 😂😂😂 u band of brothers je savrsen. Glumio je u dosta serija i filmova. I Matthew MacFadyen. Glumio u tri musketara onom novom i pride i prejudice sa kirom najtli. 

mama Jo -> RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? (7.9.2020 12:15:39)

[sm=smiley36.gif] Ljisho, ja sam sad guglala tu dvojicu, njih ne znam. Ok su mi obojica...

Ja sam zaljubljena u Millera bas bas, jedno vreme sam cak htela da mu pisem na drustvenim mrezama, bas sam jedno vreme bila zagrejana [sm=smiley36.gif]
Popustilo me naravno, ali prodju me trnci kad ga vidim [sm=smiley36.gif]
A covek gej [sm=smiley36.gif]
Ja sam jos i dobra, zaljubim se u geja, moja drugarica se zaljubljuje u sve koji su umrli davno. E to je cudno [sm=smiley36.gif]

jess021 -> RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? (7.9.2020 12:46:47)

Jooj meni su neki, iako lepi, mnogo niski, kao npr Džordž Kluni i automatski nisu moj tip, ez obzira na izgled. 

Ana RR -> RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? (7.9.2020 13:00:44)

Mama Jo, ja sam recimo otkidala na njegovog brata (u seriji) [sm=smiley36.gif] Miller je previše lepuškast za moj ukus [sm=smiley36.gif]

Jess, jeste i ja volim visoke muškarce ali George je George [sm=smiley36.gif]

mama Jo -> RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? (7.9.2020 13:18:09)

A daaa, Dominic Purcel 😍 i on ima ,,ono nesto'' [sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? (7.9.2020 13:32:57)

A mnooogooo mi je bio dobar Gary Dourdan iz serije CSI: Crime Scene Investigation. Otkidala sam na njega [sm=smiley36.gif]

mikica88 -> RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? (7.9.2020 13:57:49)

Miler, kako se njega setiste. Oprostite meni je malo mozgic zaboravan.

Srecko47E -> RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? (3.11.2023 10:10:09)

Darko Lazic,ni manje ni vise.
Zvezde Granda,ja klinka,osnovna skola.
Jaoo,kad se setim [sm=zmeden.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

flamingos -> RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? (3.11.2023 10:55:32)

Nije da sam baš bila zaljublnena u neku slavnu ličnost,ali Ričard Gir i ostali glumci uz čije filmove sam odrastala su mi bili baš simpatični.

Srecko47E -> RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? (3.11.2023 11:00:49)

To je vise ona klinacka zatreskanost nego ljubav.
Zaljubljenost je verujem,jaka rec.
Valjda. [sm=smiley36.gif]

flamingos -> RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni? (3.11.2023 11:50:05)

Pa to,malo čudno zvuči"zaljubljeni".

Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 5 [6] 7   Sledeća stranica >   >>