RE: Kupanje sa partnerom? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

minavb -> RE: Kupanje sa partnerom? (5.8.2012 8:32:34)

Ja znam neke koje se ne kupaju ni same, a kamoli sa partnerom , od kad im se dete rodilo. [sm=smiley36.gif]
Mi se retko kupamo zajedno, a samo par puta smo se zaista samo kupali zajedno. Vise volimo neke druge stvari na udobnijim mestima, da radimo zajedno.[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Kupanje sa partnerom? (5.8.2012 8:37:21)

Ma, mi smo kao tinejdžeri nekad, što neudobnije to bolje[sm=smiley36.gif] Ali ni mi se ne kupamo često zajedno, jednostavno, mala nam je ovde tuš kabina otkako smo se preselili, pa je tesno.

Anoniman -> RE: Kupanje sa partnerom? (5.8.2012 8:39:41)

Mi smo imali incident na početku zajedničkog života-mi u penušavoj kadi, sveće i tako to, i onda ulazi moj dever!!! [sm=smiley3.gif][sm=jezicek.gif] I otada nas to kupatilo uvek podseti na njegovog brata, pa o nekom sexu nema ni govora [sm=smiley36.gif]
Ali da znamo onako na smenu da se poklopimo u kadi i da se STVARNO SAMO TUŠIRAMO, to se redovno dešava [sm=smiley1.gif]

jovicaa -> RE: Kupanje sa partnerom? (5.8.2012 8:52:17)

IZVORNA PORUKA: minavb

I kad spavaju moraju da se cuvaju. Tako moja mama, sedi pored Vanje i dan danas ako mi izadjemo u grad i posle referise koliko se pute okrenuo.[sm=smiley36.gif]

i moja sveki to radi[sm=smiley1.gif]

Figaro88 -> RE: Kupanje sa partnerom? (5.8.2012 9:37:55)

Tusirali smo se zajedno stalno dok smo imali tus kabinu,sada vise ne,nema sanse da stanemo oboje u kadu.......

red3lilu -> RE: Kupanje sa partnerom? (5.8.2012 12:18:50)

Kad smo uređivali kuću tj. kupatilo ja sam insistirala na kadi jer obožavam kupanje, a on je insistirao na tuš kabini ..
Ja sam pobedila jer sam bila trudna i + imala više argumenata zašto je kada bolja (tu sam navela i ogradu koju možemo napraviti pa će biti isti doživljaj kao u tuš kabini)...
Igrom slučaja visina kupatila nam je malo manja pa on sada kad uđe u kadu ne može da se ispravi u punoj visini već mora da čuči dok se tušira[sm=smiley24.gif], zbog toga nismo ni ogradu stavili a i dan danas negoduje kad se tušira pa ne smem ni da pomislim na predlog zajedničkog kupanja ili tuširanja.... Pojeo bi i mene i kadu[sm=smiley36.gif]

Snelle -> RE: Kupanje sa partnerom? (5.8.2012 12:40:17)

Ja sam kao naslov teme pročitala "Kupanje sa paNterom" [sm=smiley22.gif] [sm=jezicek.gif]

moja ciklama -> RE: Kupanje sa partnerom? (5.8.2012 21:38:20)

a ha ha upravo izašli iz kade[sm=smiley36.gif]

nenja22 -> RE: Kupanje sa partnerom? (5.8.2012 21:56:25)

voliiim to i takođe "meni kupanje sa partnerom apsolutno podrazumeva seks" mada, uglavnom, ne apsolutno...
jest proređeno od kad je deteta, ali ugrabimo tu i tamo...mada je to uvek tuširanje i pre bilo, kada suviše mala za da legnemo oboje...i najvolim leti, kad onako curka hladnjikava voda koliko hoćeš dugo, tebi lepo, a okolo vrelo...

sisiti -> RE: Kupanje sa partnerom? (2.10.2012 17:16:47)

Mi smo imali incident na početku zajedničkog života-mi u penušavoj kadi, sveće i tako to, i onda ulazi moj dever!!! user posted image user posted image I otada nas to kupatilo uvek podseti na njegovog brata, pa o nekom sexu nema ni govora user posted image
Ali da znamo onako na smenu da se poklopimo u kadi i da se STVARNO SAMO TUŠIRAMO, to se redovno dešava user posted image
n i n a verojatno posle koag ke go videse deverti[sm=kuza.gif][sm=kuza.gif].
A nie da,da,da .Sega V e pogolem ,moze da spie bez da se razbudi,pa mozeme i pocesto.Eve vecerva doaga nakaj doma [sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif]

Anoniman -> RE: Kupanje sa partnerom? (3.10.2012 0:24:10)

IZVORNA PORUKA: Snelle

Ja sam kao naslov teme pročitala "Kupanje sa paNterom" [sm=smiley22.gif] [sm=jezicek.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

MicinaMama -> RE: Kupanje sa partnerom? (3.10.2012 1:33:03)

Jao ja i mm smo u proslom stanu imali veliku kadu u kojoj smo kada dete zaspi isli na uzivanje.Ja napunim punuuu kadu,napravim penu,mm otvori vince i sednemo jedno naspram drugog kiselimo se i pijuckamo...ali nismo se sexali,jednom jesmo i biloo nam je nezgodno...Ipak lepse je bilo posle kupanja i vina u krevetu[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Kupanje sa partnerom? (3.10.2012 7:16:03)

Imamo tuš kabinu koja nam je tesna poprilično tako da odavno ništa na temu osim planovaa za preuređenje kupatila i pravljenje velike custom made tuš kabine za igranje... Ali se sećam vremena kad nam ništa nije smetalo i ništa nije bilo tesno pa ni naša tuš kabina...[sm=smiley1.gif]

boba 11 -> RE: Kupanje sa partnerom? (3.10.2012 8:07:16)

Ne tusiramo se zajedno jer to uvek vodi necemu drugom[sm=jezicek.gif]Inace ja volim da se na brzinu istusiram i da me niko ne ometa.A malo sam i stidljiva jer se na svetlu vide sve mane[sm=smiley9.gif]i prednosti.Da da i posle 8 godina se stidim[sm=smiley6.gif]

Ana RR -> RE: Kupanje sa partnerom? (5.5.2017 15:51:03)

E ovo odavno nismo radili... uvek u žurbi, jbg.

suzi kju -> RE: Kupanje sa partnerom? (5.5.2017 16:09:01)

Ranije smo se kupali zajedno često, a otkad smo kupili stan ne-mala nam tuš kabina [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Kupanje sa partnerom? (5.5.2017 16:19:35)

Mi nemamo te akcije od kad se Dora rodila [sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: Kupanje sa partnerom? (7.5.2017 13:43:47)

Jednom davno jesmo, a Suzi, mala i nasa, paje bas guzva. Volela bi da imam onu ogromnisticku, samo sa staklenim zidovima, tus da je zakacen gore, onda je milina.......[sm=jezicek.gif]

krin 40 -> RE: Kupanje sa partnerom? (7.5.2017 14:00:52)

Mi smo pokušali mnogo puta to "zajedničko kupanje" i ono se uvak završi...da sada ne budem indiskretna😉.Generalno sa mm je to stvarno
neizvodljivo(a ja se kaoooo žalim)❤❤❤

Ana RR -> RE: Kupanje sa partnerom? (7.5.2017 14:18:00)

Krin, kod nas je zajedničko kupanje i počinjalo samo sa jednim ciljem [sm=smiley9.gif]

krin 40 -> RE: Kupanje sa partnerom? (7.5.2017 17:15:22)

Ana hahaha...pa to ti pričam😃 ali tema ni zvuči ono kao BAŠ KUPANJE,hahaha

Ana RR -> RE: Kupanje sa partnerom? (7.5.2017 17:18:16)

Da se BAŠ okupam mogu i sama [sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Kupanje sa partnerom? (7.5.2017 17:53:09)

Prosto ne mogu da verujem da.vas tako malo to praktikuje [sm=smiley1.gif]
Kao momak i devojka da ne pricam, sad po nekad kad se uskladimo a deca spavaju....vise bude tusiranje [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Kupanje sa partnerom? (7.5.2017 18:38:27)

Cek,zar se ovde stvarno misli na pravo kupanje [sm=smiley36.gif]
Sto rece Ana to mogu i sama [sm=smiley36.gif]

suzi kju -> RE: Kupanje sa partnerom? (7.5.2017 18:47:58)

Mislim da se ipak ne misli na pravo kupanje [sm=smiley36.gif]to svako od nas može sam ...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>