cvećka -> RE: Koja kolica za blizance? (14.11.2013 18:49:10)
|
Trcooo [sm=smiley31.gif] IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Cvele preslatke su bebice[sm=smiley1.gif]. Drago mi je da ste vec u akciji i setkate se. Tako i treba[sm=bravo.gif]. Za blizanacka kolica nisu teska 15 kg. I fenomenalna su za upravljanje- lagana... Ma prolaze kroz svaka vrata i na malim mesarama ja potpisujem.[sm=smiley1.gif] Jel nema standardnih vrata koja su uza od 80 cm. Hvala Maslacak, mm nije bas bio za, sav prepadnut, ali ga ubedih [sm=smiley36.gif] E ovo za vrata sam i ja bila ubedjena, kroz sva vrata u stanu nam prodju, u lift ne mogu za 1-2cm, popeezdeli smo [sm=smiley13.gif] merili mi kad smo kupovali, sirina 77cm i mislili moze svuda. Odnosno, prodju kroz otvor lifta i zakucaju se u ona kretenska drvena vratanca unutrasnja, koja se ne otvaraju skroz [sm=smiley26.gif] Sad nas izlazak u setnju izgleda ovako: Ja Dunju u "kengur" nosiljku, Luku u ruke, a mm sklopljena kolica, pa ih u prizemlju rasklopi i stavimo decu. Malo je reci da sam poludela. To znaci da nikad necu moci sama u setnju sa njima kad on bude radio. Inace za voznju su milina, lagana, imaju neke tockove srednje velicine koji svuda lepo idu, a ovde, po Nbgd nigde nije bilo problema proci, po centru bi verovatno bilo. Jednom smo bili u Idei u Immo Centru i prosli smo kroz sva vrata i oko svih rafova i kasa, drugi put bili u Greenetu i tu smo prosli na jedna vrata iako postoje dupla, u nove tramvaje se ulazi bez problema.. . U one matore i u autobuse ni sa jednim mislim da ne bih usla zbog siki i stepenica (: Eto vam nase iskustvo, prvo premerite vrata na liftu, da se ne izglupirate sa pretpostavljanjem kao mi. A ovo za tezinu kolica sam mislila da je mnogo 15kg za singl, za dupla nije! Nasa su 14,6kg otprilike. Madre, ne slikam mu ja samo patike nego ga isekoh, tacno bi me stavio u top kad bih ga okacila na net [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|