Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 22.8.2011 22:33:44
|
|
|
|
goda
|
Jele nemoj da brines pice kad ozedni. Anastasija nije pila gotovo nikao jedva 2-3 gutljaja do 11 meseci i tada je pocela bolje i bolje. Prvu casu koju sam kupila koristi i sada nisam ni pokušala da joj kupim drugu jer nije htela nikako ni iz čaše ni na kašikicu ni iz obične čaše/šolje iz koje mi pijemo što znači da nije žedna. Takođe je dojila i sve dok je dojila jedva je pila od 20-50 ml (od 11 meseca pa do prestanka dojenja)vode. Prestala sam je dojiti sa 13 meseci i malo više, od tada pije 200-400 ml vode zavisi koliko je vruce napolju i koliko se znoji i sta je jela,osim sto pije mleko tada je pila 400 ml a sada 600 za ceo dan. Zato nemojda da se brrineš nije žedana ali je ipak potrebno 7-8 puta ponuditi dete vodom posebno nakon jela(pogotovo ako soliš hranu),jer 5. puta nije zedno a 6 put ce se napiti bar gutljaj. I ja sam se tako brinula isto kao ti gotovo da nikako nije okušala vodu,a sok ne pije ni danas,nece ni da proba ili uzme pa pljune.
|
|
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 5.11.2011 20:03:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi smo pre neki dan kupili Nuk First choice sa silikonskim piskom i ručkama i moram da se pohvalim da nam ne ide loše. Imamo 4 i po meseca i mleko pijemo na flaju pa smo rešili da napravimo razliku između mleka i vode tako što ćemo vodu piti iz čaše i ide nam voda bolje nego iz flašice (valjda očekuje mleko kad vidi flajku pa se razočara ). Kad ja pridržavam pije lepo a kad uzme sama pije ali se i zaliva pa posle moramo da se presvučemo ali nema veze neka uči, presvlačićemo se koliko god često treba,,,
|
|
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 5.11.2011 21:13:44
|
|
|
|
bratzz
|
Milica odavno pije sok i vodu iz case, kad je imala 8 meseci iz one male za rakiu a sada pije iz normalne case. Ona inace nikad nije volela cucle i flasice.
|
|
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 5.11.2011 21:30:18
|
|
|
|
bratzz
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr Mi smo pre neki dan kupili Nuk First choice sa silikonskim piskom i ručkama i moram da se pohvalim da nam ne ide loše. Imamo 4 i po meseca i mleko pijemo na flaju pa smo rešili da napravimo razliku između mleka i vode tako što ćemo vodu piti iz čaše i ide nam voda bolje nego iz flašice (valjda očekuje mleko kad vidi flajku pa se razočara ). Kad ja pridržavam pije lepo a kad uzme sama pije ali se i zaliva pa posle moramo da se presvučemo ali nema veze neka uči, presvlačićemo se koliko god često treba,,, Samo da pitam posto nisam upucena,a iz konteksta sam shvatila da tvoja beba ne voli da pije vodu, jesam li dobro ukapirala
|
|
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 5.11.2011 22:23:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bratzz IZVORNA PORUKA: gae_gr Mi smo pre neki dan kupili Nuk First choice sa silikonskim piskom i ručkama i moram da se pohvalim da nam ne ide loše. Imamo 4 i po meseca i mleko pijemo na flaju pa smo rešili da napravimo razliku između mleka i vode tako što ćemo vodu piti iz čaše i ide nam voda bolje nego iz flašice (valjda očekuje mleko kad vidi flajku pa se razočara ). Kad ja pridržavam pije lepo a kad uzme sama pije ali se i zaliva pa posle moramo da se presvučemo ali nema veze neka uči, presvlačićemo se koliko god često treba,,, Samo da pitam posto nisam upucena,a iz konteksta sam shvatila da tvoja beba ne voli da pije vodu, jesam li dobro ukapirala Ne, samo je buni kad pije iz flašice jer očekuje mleko... Dok sam imala mleka nije pila vodu uopšte. Kad je ponestalo mleka prešli smo na adaptirano i uveli 2 nemlečna obroka pa smo počeli i vodu da pijemo jer ne mogu da je kljukam ad mlekom svaki put kad je žedna... Sad iz čaše pije normalno, s tim da joj dajem između obroka, posebno posle nemlečnih (Dakle, ako jede na 4 sata a sat i po pošto je dobro jela traži da pije dam joj vodu, ako je prošlo 3 i po sata dam joj mleko...)
|
|
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 14.11.2011 14:34:03
|
|
|
|
Vika
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Prvo smo nabavili ovakvu, ali uopšte nisam zadovoljna, jer je posle drugog puta pocepao zubićem, a nema rezervnih pisaka ( bar tako rekoše u Aksi) Sada smo preli na Nuk First Choice i prezadovoljna sam!
< Poruku je uredio Vika -- 14.11.2011 14:35:08 >
|
|
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 14.11.2011 14:39:22
|
|
|
|
lesica
|
Kod kuce L pije iz case(normalne staklene-sta vise ima ceo komplet svoj ),kada smo napolju ima onu sportsku no-spilflasu sa ubacenom cevcicom a flasicu koristi samo uvece za mleko mada je i na nju pocela da se mrsti.
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 29.11.2011 12:43:27
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Tara sad vodu pije iz Munchkin flasice sa onom slamcicom a mleko jos iz flasice sa cuclom.... imamo pisak al curi iz njaga neznam kako da predje na solju kad se sva ispoliva, a da kupujem jos neku flasicu ? Mislila sam da smo zavrsili sa flasicama za Taru?!? Kako ste vi presli? I sta kosistite za taj uzrast od 18 mes?
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 29.11.2011 12:57:41 >
|
|
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 29.11.2011 13:28:48
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Verus jeste se odvikli od mleka pred spavanje? Mi jako volimo mleko al ga pije iz cucle? Pa neznam sta bih, da li da menjam? To je vise ritual s mlekom pred spavanje i prvo kad ustane. I da pitam da li te flasice na slamku steyte za rast zubica ??
|
|
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 29.11.2011 13:30:57
|
|
|
|
JMPM
|
S vec par meseci pije iz solje-case jogurt i vodu, ostalo ne pije uopste. Za noc imamo flasicu sa piskom, jer cesto trazi nocu vodice.
|
|
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 5.1.2012 18:04:11
|
|
|
|
tannata
|
i mi isto pijemo mleko iz flašice sa cuclom, pokušavali smo iz tih Avent sa piskom ali dosta često se desi da prospe po krevetu pa zato koristimo još uvek cuclu. A danju pijemo vodu, čaj, sok iz tih sa piskom!
|
|
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 9.1.2012 10:25:22
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Vika Sada smo preli na Nuk First Choice i prezadovoljna sam! I mi. No spil ga ne zanima uopšte, a iz ovoga pije, pa kad se napije, dobro pofajta kuću.
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 9.1.2012 14:03:04
|
|
|
|
Shishica
|
Meni se ova cini ok Klikic A ima i samo taj pisak da se umetne na flasicu koju vec imas..
|
|
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 9.1.2012 14:20:35
|
|
|
|
MarijaBg
|
Natalija nikad nije nije prihvatla flasicu. Prvo sam joj vodu/caj davala na kasicicu, posle je pocela da pije iz casue. Flasice smo sve mohuce probala, avent no spill casu sa piskom, sve ih samo godje kao i bilo koji drugi prednem, nece da povuce uopste. Sad me hvata frka kako cemo kad prestane da sisa, iz cega ce piti mleko, jer nema sanse da popije punu solju odjednom Ona vodu pije 100 puta dnevno po nekoliko gutljaja.
|
|
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 9.1.2012 14:23:36
|
|
|
|
MarijaBg
|
Uopste mi nije jasno odakle ovolike greske u mom postu
|
|
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 9.1.2012 14:51:32
|
|
|
|
MarijaBg
|
IZVORNA PORUKA: MarijaBg Natalija nikad nije nije prihvatla flasicu. Prvo sam joj vodu/caj davala na kasicicu, posle je pocela da pije iz case. Flasice smo sve moguce probali, avent no spill casu sa piskom, sve ih samo glodje kao i bilo koji drugi predmet, nece da povuce uopste o cela se ispoliva. Sad me hvata frka kako cemo kad prestane da sisa, iz cega ce piti mleko, jer nema sanse da popije punu solju odjednom Ona vodu pije 100 puta dnevno po nekoliko gutljaja. Morala sam da ispravim Saveti???
|
|
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 9.1.2012 18:14:03
|
|
|
|
IVA 11
|
Iz ove mlijeko i sok Iz ove vodu
|
|
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 9.1.2012 21:53:08
|
|
|
|
isidora88
|
sok i vodu pije iz ove flasice KLIK mleko pije iz ove KLIK
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 10.1.2012 9:49:47
|
|
|
|
Shishica
|
Mi smo juce uzeli samo onaj aventov zeleni pisak neprosipajuci. Bas je dobar. 250,00 dinara je i Ema pila mleko sinoc A stavili smo na flasicu koju smo vec imali, nova novcata, jedva je i koristila kad je bila beba.. i eto..
|
|
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 19.2.2012 11:55:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Petra i dalje pije iz flasice , sad je pocela da sipa iz flasice u tanjir i onda iz tanjira pije pa se sva ispoliva hoce da pije jogurt iz case obicne , imamo ovu casu i htela bih da je prebacim na nju ali nece Da li ima meksi taj pisak , ako nema sta da kupim , ide mi na zivce sa ovom flasicom , bez nje nece ni da zaspi popodne ..
|
|
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 19.2.2012 12:20:59
|
|
|
|
IVA 11
|
Ima Aventova sa mekim, gumenim piskom, mi smo nju najduze koristili, bas je super. Probaj nju
|
|
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 19.2.2012 12:23:02
|
|
|
|
MicinaMama
|
Mi koristimo NUK-ovu onu naj noviju,kao sto nemoze da se prosipa iz nje ali nisam bas zadovoljna pisak je prevelik,tj pre sirok pa moja Milica teze pije iz nje.
|
|
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 19.2.2012 12:38:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Koja je to najnovija , ne pratim ? Iva hvala , onda cu verovatno uzeti taj meksi , a kakve li su rupice , nisu valjda mnogo manje od ovog zelenog ?
|
|
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 19.2.2012 13:03:21
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Tara Vodu i sok pije iz flasice za onom kao slamcicom, ali mleko ujutru i uvece iz flasice za cuclom ja bih to da joj izbacim ali neznam kako? Jednom smo bili kod bake i zaboravili cuclu, i napatila se sa mlekom, jeedva da ga je popila iz ove sa slamkom! Ali iz case bas voli da pije i ako nesto nece inace da popije iz case ce sigurno popiti, ali ja joj Moram pomagati jer se vecinom ispoliva!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.