|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Iz čega dete pije sok/vodu?
2.3.2012 14:48:41   
Jeca*
ne znam, pravo da ti kazem, jer je moj sin odmah skontao da je najbolje da odgrize vrh i da navrne da mu lepo ide vodica user posted image  nama je svakako bilo sve samo ne no spill user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 276
2.3.2012 14:51:32   
Anoniman
Ma moja malo pije a malo mlati pa se istušira user posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 277
2.3.2012 15:50:50   
Anoniman
A moja se prvo istusira ukoliko ima mogucnosti user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 278
2.3.2012 15:52:46   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 279
5.3.2012 12:02:55   
Anoniman
izgubila sam onu omrazenu Avent casu i kupila istu takvu samo manju i sa onim belim piskom user posted image
Hoce samo iz nje da pije ove sve ostale su sklonjene do daljnjeg .
Primetila sam da jogurt u poslednje vreme slabo pije na casu , ne znam zasto a volela ga je bas mnogo

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 280
13.3.2012 11:22:46   
Snelle
L već neko vreme pije iz obične staklene čaše, i uglavnom joj ide dobro, ali često puta joj se desi da se ispoliva i obavezno moram da joj napunim samo pola čaše, jer čim čašu uhvati u ruku, nagne tako jako i brzo pa se ispoliva. Valjda treba više vremena da to postane rutina.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 281
13.3.2012 12:39:22   
Anck Su Nmaun
Tara uziva iz case, ali isti problem, pa joj dosipam par puta...
Inace za mleko ujutru i pred spavanje jooos koristimo flasicu, jer ne bi drugacije popila ni upola user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 282
29.3.2012 13:21:00   
Anoniman
Neko vreme je pila iz one nuk mini solje bez onog dodatka protiv curenja i evo sad kad sam joj stavila taj dodatak pije bas lepo i ne curi jeeeee user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
  Direktna veza do poruke: 283
29.3.2012 13:21:35   
lesica
user posted image Mudrica mala lepa.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 284
29.3.2012 14:33:49   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: ribizla

Neko vreme je pila iz one nuk mini solje bez onog dodatka protiv curenja i evo sad kad sam joj stavila taj dodatak pije bas lepo i ne curi jeeeee user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 285
15.5.2012 16:43:32   
Anoniman
Ne znam sta se desilo sa tom nuk soljom , valjda smo i nju izgubili . Sad pije sa onom casom koja ima slamku iz koje nije mogla ranije , sad pije bez problema , i iz case user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 286
17.5.2012 12:47:26   
Figaro88
Andrea od godinu dana pije iz Aventove solje,iz obicne case nece bez slamcice a zna.Ne znam da li da je odvikavam od solje ili da je pustim dok sama ne izbaci?

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 287
20.5.2012 12:44:08   
LillyT
Lara nikada nije znala da pije iz tih čaša (no spill, kljun i te tako dečje varijante). Koristila ih je nedelju dve i odustane i vrati se običnoj cucli. Na kraju je posle par dana naučila da pije iz staklene čaše i to je to. Iz čaše pije već nekoliko meseci. Sama pije, nekada se malo polije, ali uglavnom je ok. Nadavala sam se para na sve te čaše, sada se igra sa njima, ako budem imala još koje dete, odmah dajem čašu i to je to.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 288
20.5.2012 12:45:32   
anajid
LillyT,pa gde ste vi,nema vas 100 godina!Kako Lara,sta ima novo?user posted image

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 289
20.5.2012 12:56:41   
gagana83
Meni su case na ovaj fazon najbolje. Slamcica, no spill
user posted image

Una iz nje pije vodu kada smo napolju, kuci uglavnom iz obicne case.
Mleko isto iz obicne case.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 290
1.6.2012 9:25:13   
jance
mi smo dobili Aventovu trening casu sa mekim piskom, i no spill je (sada kad sam kupila taj drugi pisak, prvi je bio yes spill user posted image ), ali majstor pojma nema kako da pije iz toga, on misli da je to glodalica sa ruckama, nikad do sada nije povukao da mu eto i krene nesto iz toga, a kad je bila ona yes spill onda se obavezno ispolivao i opet nije nista pio iz toga.. ne znam, jel mozda jos uvek rano za to? ja sam na nekoliko mesta naisla da ih treba sto pre odviknuti od cucle i flasice i navikavati na casu....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 291
15.8.2012 22:36:35   
Mama.Veki
Moj decko pije vodu i znaci iskljucivo samo vodu od tecnosti i to od nuk flasice sa kljunom (no spill). Sa cuclama se davno posvadjao. A ucimo se i iz obicne case, popije gutljaj, pa pocne da duva u vodu, pa pravi baloncice, pa stavlja ruku i tako. Uglavnom mu je igra za sada, ali dobro napreduje. user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 292
8.10.2012 13:07:23   
minna
Vlada zna da pije na casu, jos odavno u jaslicama nije imao flasicu. Nism htela da mu je ukidam kod kuce jer je redovno dolazio mrtav zedan kuci. Kako su prosle vrucine izbacili smo flasicu (ostala je samo nocu za mleko). On sad ne popije ja mislim ni 250ml tecnosti u toku dana. Jel to mnogo malo? Ne znam sta da radim, mada sve racunam da je zedan mnogo pio bi

(odgovor članu Mama.Veki)
Direktna veza do poruke: 293
8.10.2012 13:10:22   
Anoniman
oko ovih casa smo se bas mucili user posted image
ne znam minna , ja mu ne bih vracala flasicu nema sanse , pice , nudi ga cesto i nek mu je casa na dohvat ruke da moze da uzme sam

(odgovor članu minna)
  Direktna veza do poruke: 294
8.10.2012 13:19:50   
bratzz
Milica pije odavno iz case, flasicu je prestala da koristi sa 11 meseci, a iz case sam joj davala vodu jos sa 7 meseci jer nije imalo sanse da je pije iz flasice, prosto vodu nije zelela da pije a to nam je super doslo da se ne zezamo sa onim raznoraznim casama za decu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 295
8.10.2012 13:19:53   
minna
Necu mo vracati flasicu to je sigurno, mozda se on previse i nalivao, pa meni sad deluje mnogo manje, navicice se valjda brzo, nije se puno bunio kad sam ih sklonila.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 296
8.10.2012 13:20:47   
madre

IZVORNA PORUKA: minna

Vlada zna da pije na casu, jos odavno u jaslicama nije imao flasicu. Nism htela da mu je ukidam kod kuce jer je redovno dolazio mrtav zedan kuci. Kako su prosle vrucine izbacili smo flasicu (ostala je samo nocu za mleko). On sad ne popije ja mislim ni 250ml tecnosti u toku dana. Jel to mnogo malo? Ne znam sta da radim, mada sve racunam da je zedan mnogo pio bi

identican problem smo imali do skoro! sad mu sipam vodu u flasicu sa piskom i pored stavim casicu za rakiju i on po ceo dan doliva i pijeuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 297
8.10.2012 13:24:22   
minna
E to je super ideja, posto voli da presipa mozda ce mu ovo biti zanimljivo. A inace uvek bira iz kakve ce case, i rakijsku bas voliuser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 298
12.11.2012 13:50:47   
ikacc
Mi imamo 13.meseci i jos uvek pije iz flasice, dajemo iz case, ali se vise prsipa nego sto popije..

Lana moja sreca najveca!

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 299
12.11.2012 14:00:02   
boba 11
Moja micika ima 3.5 godine i pila je na flasicu mleko i caj do prosle godine negde do pred leto.Bacim flasicu i dam joj iz case i sve je osim mleka prihvatala da pije,a ovog leta totalno prestala da pije bilo sta.Kupim flasicu ali opet nista nece da pije i odustanem od te ideje.Iz case sad pije sve ili iz one flase sa pipkom kao ove vode sto se pakuju u male flasice,ali prospe svaki treci put sveuser posted image Kad ce vise dete nauciti da pije iz case izludecu od brisanja jogurta pranja stolnjaka od neskvika,ribanja poda od soka ili vode...

(odgovor članu ikacc)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here